Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש בספק אם דבר כזה ישתלב במפגש מרכז.

במרכז אנשים לא אוהבים לפרק מערכות ולשמוע.

הם אוהבים אוכל והרבה רעש.

לדברים כאלו צריך שקט בשביל להבין את גוון הסאונד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

+1, להודעה שמעלי, עם כל הכבוד למפגשי מרכז (ויש הרבה כבוד!), זה הרבה יותר שואו ואוכל ודיבורים (תחרות מוחות - למי יש יותר נסיון של דיבורים),

עפילו עם יש מערכות ברמה גבוהה במפגשי מרכז, הרי צריך להיתרחק מכולם בשביל לשמוע משהו.

מנואל, אני רואה שנהניתם היום הא?

חבל שלא הצלחתי להגיע (הייתי בים המלח).

פורסם

מה לעשות כאשר במקום אחד מתאספים אנשים גם אם SQ וגם אם SPL - הרי לא נתחיל אכשיו לעשות מפגשים נפרדים ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

זה לא קשור SQ או SPL.

צריך לחשוב על מטרת המפגשים.

לדעתי, הם קיימו מפגש מועיל.

אני חושב שבתור חובב אודיו, העדיפות היא להשוואות בין מגברים/רמקולים/לימוד-עצמי,

ולא התמקדות במזון.

ZZR

פורסם

סחטיקה על המאורע והציוד. כיף לראות דברים כאלה.

מה שכן, היה מעניין לראות מה כל אחד מכם היה אומר במבחן עיוור, בלי לראות איזה מגבר מחובר. אני בטוח שהיו מתקבלות דעות שונות לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנואל, אפשר לדעת מה הסגנון מוסיקה שאיתו עשיתם את ההשוואות? איזה דיסקים בדיוק?

ועוד משהו, רשמת את כל היתרונות (איך לומר את זה נכון) את כל הדברים החיוביים ששמעתם, אם אפשר גם ביקורות שליליות על המגברים, ב מה הם היו פחות טובים. (עם יש בכלל :lol:).

תודה.

פורסם

נראה טוב בהחלט.

תודה מנואל על התמונות והרשמים, אכן הייתי רוצה לראות עוד דברים כאלו. יותר מקצועי, יותר מועיל ויותר מַפרֶה.

אפשר לשמוע ולהשמיע גם "רעש" לפעמים, אפשר לפעמים גם לאכול ובעזרת זה ליצור אווירה טובה יותר וידידותית, אך אין ספק שמטרת המפגשים בראש ובראשונה היא אכן השוואה אובייקטיבית בין רכיבים, שמיעה של דברים נוספים, והתדיינות על כך.

אהבתי את הפוסט, והת'זיס נראה יפהפה..

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה התמונות והביקורות:-)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אני רואה שיש המון שאלות ותשבוחות.. :-P

אני פשוט חייב לרוץ לאוטובוס לבסיס!

אני אנסה לפרט עד כמה שהזמן יאפשר..

סה"כ נסינו לראות מה התמורה שנותן מגבר ביחס למחירו והאם יש נפילות בספקטרום הנשמע.

המוזיקה הייתה מאוד מגוונת מאיזה 5-6 דיסקים, חלקם דיסקים לבדיקה וחלקם סתם דיסקים של ג'אז טוב.

שמענו קטעים ווקליים, קטעים של באס, קטעים מהירים של שילוב בין כלי נגינה וכו'..

כמובן שלעשות השוואה רצינית בין מגברים כאלו ששייכים לאיזה 5 סדרות איכות שונות זה לא הכי "כוחות"

אבל הרעיון היה לבדוק מאיזה תג מחיר כבר הסאונד מאוזן ואפשר להיסתפק בשימוש בו במערכת SQ.

גילינו שאין גבול! כמה שיותר איכותי (=יקר) ככה המערכת נותנת יותר.

למרות שאם האודיסון כבר הגענו למגבלה שהסט יכל לתת כי הקרוס הפאסיבי לא היה עם כל החלקים הטובים שיש לבחור

כי מדובר בקרוס זמני, הבן אדם עוד לא החליט האם הוא נשאר עם 2 חלקים או חוזר ל- 3.

היינו רוצים להשוות את הטיסס ראש בראש מול ה- VRX של היום ומול מתחריו לפודיום שהם מקינטוש ו TRU וכו'.

אולי עם אנשים ירצו ל"תרום" את הגברתם במפגש הבא נעשה השוואה קצת יותר אפקטיבית.

מה שבטוח ההשוואה בין ה- A3 ל-STAG הייתה מאוד מעניינת.

מקווה ש- ROMA יבוא ויפרט קצת יותר לגביי הסיכומים שלנו בנושא.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בהחלט השוואות כאלו מלמדות ומכווינות הרבה אנשים לציוד שהכי מתאים להם.

אבל האמת, אותי הרבה יותר יסקרן השוואת מגברים/ רכיבים באופן כללי בתג מחיר של 1000/1500+-

למה? כי זה יותר בכיוון התקציב של כל חובב אודיו ממוצע בעל תקציב והוצאות שונים משל אדם שזהו עיסוקו/תחביבו העיקרי.

דבר נוסף שמעניין אותי מאד: כל ההבדלים הדקים אולי נשמעים לאוזן בסביבה נטולת רעשים והפרעות, אבל מה קורה במהירות שיוט של 100 קמ"ש? בעמידה בפקק ליד משאית או אוטובוס? בנסיעה עם חלון פתוח (רחמנא ליצלן)?

איפה באים ההבדלים הדקים באופי הציוד במצבים כאלו?

מתחדשת*

פורסם

זהו, שאפילו נישנוש מעט אוכל ו/או שתיית קולה, "מפריעים" להבדיל בין גוון סאונד אחד לשני.. אז אתה מדבר על שיוט ב100? לא ידעת שכשמרכיבים מערכת ברכב, אמורים לנסוע עם הרכב בתוך חדר אקוסטי? ולשתוק? דיבורים זה לא טוב. גם לא נשימות חזקות מדי..:lol:

וברצינות, ככל שממצאי הבדיקה בתנאים "סטריליים" תהיה טובה יותר, הפוטנציאל לתוצאות בתנאים בעייתים, כפי שציינת, תהיה טובה יותר, ולכן זו כן אינדיקציה. הרי מראש אנו יודעים שנשתמש במע' בתנאים לא ממש מיטביים לסאונד, אז מדוא אפוא אנו משקיעים בכלל? כי אנו רוצים שהפוטנציאל שיהיה לנו, יהיה גבוה יותר. שכשנשב ברכב בשקט, בלי להיות ליד משאית, ובלי להיות על 100, ובלי להיות עם חלון פתוח, אז נשמע מעולה. וכשמשהו כן יפריע לנו, נשמע "קצת" פחות טוב, ולא "הרבה" פחות טוב..

ולגבי השוואות ציוד במחירים בינוניים וממוצעים:

+1.

• תוכן חדש...