Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה ליפניי כשבועיים שוטר שעצר חבר עם רכב משופר וביקש לפתוח מכסה מנוע לאחר סרוב לפתוח מכסה מנוע השוטר אמר שהרכב ימשיך בגרר. הוזמן גרר למקום והרכב אמור לעבור טסט השוטר רשם על הטופס במילים "נא לבצע בדיקה קפדנית" מילים אלו מופנות למכון הטסטים.

• תגובות 516
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לא שמעתי על מקרה כזה הזוי.

הוא קיבל דו"ח של 1000 ש"ח והורדה? זה היה בוחן תנועה או שוטר? שוטר לא מוסמך להוריד רכב מהכביש. החבר שלך יצא בזול.

אם אני הייתי השוטר, הייתי עוצר אותו בחשד מוצדק לשימוש בסמים או משהו. מה זה מסרב לעשות מה שהשוטר אומר? זה נשמע מאוד מאוד חשוד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני לא ידעתי שאפשר לסרב אבל עובדה. הרכב ירד מהכביש בגלל שינוי צבע וגלגל הגה קטן לא ידוע לי על דו"ח ונשלח לטסט מה שלא שינה הרבה כי הטסט ניגמר באותו הזמן בלי קשר.

פורסם

קודם כל באמת פרוייקט מדהים וכל הכבוד על ההשקעה, לי אישית קשה לראות את עצמי מעמיד את הרכב לכל כך הרבה זמן. יש לי רק שאלה אחת. בתמונות של התא מנוע אחרי התקנת המגדש לא רואים את השבלול, אפשר לדעת איפה הוא מסתתר?

פורסם

אפשר שאלה כללית:

1. ברכב כזה טסט ניתן לעבור רק עם קומבינה או לא משנה?

2. מה בכל זאת עם שוטרים, מה הם יכולים לעשות?

פורסם

כל פעם יהיה החכם בלילה שישאל שאלות רגישות ויצפה לתשובות?

תמשיך לצפות,

אולי עוד מישהו יענה בטעות ;)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

קצת חפירות בהילוך ראשון,נע ללחוץ על כפתור ה HQ בYOUTUBE!!

ehttp://www.youtube.com/watch?v=XEulxeZnepgQ

וכן,הצליל המפחיד והמהיר הזה הוא המנתק:shock::shock::twisted:

וקצת חפירות בהילוך שני:-)

שוב נע ללחוץ על ה HQ להנאה מירבית!!

http://www.youtube.com/watch?v=L9qy3dJuCh_se

קרדיט לגל על הצילום!

עריכה,הלינק נדפק,בדף הבא יש לינקים מתוקנים.

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...