Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפה זה נראה כאילו שעדיין לא החלפת אל הפילטר שמן - הייתכן?!

אל תתמכר יותר מידי לצליל היניקה של הפילטר, ייתכן שבקרוב תצטרך לשפץ דבר או שניים... :brickwall:

פורסם

פרט נמק והסבר?איזה שיפוצים?

ומשום מה הפילטר לא עושה רעש של יניקה למה זה?

יכול להיות הוא גדול מדי(הפילטר דיי ענק).

יתכן!

לא יצא לי עדיין.

ויש לי קצת בעיה עם מזומנים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

בבקשה לא לפתוח פה.

המנוע טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה במצב מצוין.

אני עדיין מחכה לתשובה בקשר לאיך אני יכול להרכיב את הפילטר אויר על הקרבורטור בלי הכונס הזה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

בקשר לשאלות לא אוכל לעזור אך חכה למלומדים שבינינו.

אל תמשוך את החלפת הפילטר שמן וכו' , זה יכול להעלות לך ביוקר , במיוחד שאצלך הוא נגיש מאוד.

הרעש של היניקה לא חזק כנראה בגלל סוג הצינור.

אם לא תסדר ותנקה את המנוע בקרוב אצטרך לתרום לך מברשת שיניים ולעמוד לידך שתעשה את זה כבר!,קשה להסתכל על זה.

בכל מקרה,שיהיה בהצלחה.

נ.ב - פעם ראשונה שאני רואה כ"כ הרבה ציפיות על שרשור של 205,ואפילו אין לה שבלול, אתה מפורסם בנאדם!.

פורסם

תודה תודה.

אבקש עצה בקשר לחומר לנקות את המנוע אני פשוט מפחד על הכול הגומי והחשמל.

עם יש איזה חומר או פרוייקט כזה שעשו כבר אשמח לקבל הצעות לחומרים ואיך לעשות את זה נכון ואיכותי.

פורסם

לא תאמין לי האזיקונים האלה מחזיקים רגלים ויידים של מחברים אז לפי דעתי זה יחזיק את המצבר זה תפוס חזק

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם אחרי קצת הרבה זמן אני מקפיץ אץ השרשור על עוד עמה דברים שלא קיבלתי עליהם תשובה.

א.איפה אני יכול באזור המרכז(חולון-ת"א-ראשון) לקנות סוף סוף צנרת ראויה לפילטר?

ב.המקום שתיכננתי בשביל הפילטר לא מספיק גדול חשבתי לשים אותו מתחת לטמבון(בין הגלגל הקדמי לטמבון) ככה יש לו הרבה הספקה של אוייר קר וגם לחץ בזמן נסיעה.בקיץ אין עם זה בעיה מה אני עושה בחורף?

ג.לא קיבלתי תשובה עם איזה חומר אני יכול לנקות את המנוע?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

החלפתי התמונות לא עדכניות!

ויש את אורן כעד!

אפשר בבקשה תשובות לשאלות אני כבר הרבה מאוד זמן מחכה לתשובות האלה!

תודה מראש

• תוכן חדש...