Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע! אבל יחסית לשנתון של האוטו האוטו נוסע בסדר גמור. אפשר בבקשו תשובה לשאלה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אם אתה לא יודע, הייתי ממליץ שמישהו שכן מבין יעשה זאת, חבל אם יגרם נזק.

בתחילת השרשור רשמת כי המנוע הוא מנוע של פיג'ו 104, האם המנוע הוסב ברכב?,או שהגיע מקורי?.

פורסם

לא יודע לפי הבעלים הקודמים המנוע המקורי הוחלף במנוע הנוכחי קשה לי להאמין שזה נכון לפי דעתי זה המקורי

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
לא הגיוני .

וכשיאשה אומר לא הגיוני, כוונתו לדבר והיפוכו!

כל השרשור מיותר.

נושא מסנן אוויר פתוח, נטחן כבר בעבר עשרות פעמים.

מיקום הפילטר אוויר פתוח, והחשיבות של מיקומו, הרחק ממקור חום, וחשיבות של יניקת אוויר קר, הודגש ונטחן כבר גם עשרות פעמים.

ההיבט הפסיכולוגי, של שיפור בסחיבה, ועלייה משמעותית, בתצרוכת הדלק, הוזכרה כבר בעבר, בכל שרשור שנגע בנושא מסנן אאויר פתוח, בכל פורום רכב כלשהו.

הכלל של פררירים לא נגמרים רק מתחלפים, היה וישאר לכל אורך ההיסטוריה, ובנושא הרכב, הוא מודגש באופן קריטי.

תם ולא נשלם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה לא הבנתי בידיוק את סוף התגובה שלך.

בעיה שהופיעה בנסיעה באוטו לא משנה עם האוטו קר חם בטורים גבוהים או נמוכים וגם בכול ההילוכים.

האוטו עושה מן קירטוע כזה, לא של נכבה ונדלק עלה יותר עדים של כאילו ברקס גז ברקס גז.

כאילו יש קירטוע של בוכנה או משהו תנועה לא עגולה בכלל.

יש מצב שזה בגלל הפילטר?

פורסם
צביקה לא הבנתי בידיוק את סוף התגובה שלך.

בעיה שהופיעה בנסיעה באוטו לא משנה עם האוטו קר חם בטורים גבוהים או נמוכים וגם בכול ההילוכים.

האוטו עושה מן קירטוע כזה, לא של נכבה ונדלק עלה יותר עדים של כאילו ברקס גז ברקס גז.

כאילו יש קירטוע של בוכנה או משהו תנועה לא עגולה בכלל.

יש מצב שזה בגלל הפילטר?

שלום רב!

אתה טוען, שהחלה בעייה, סמוך להרכבת פילטר האוויר הפתוח, המנוע החל לקרטע, במנוע קר וגם חם, בסלד גבוה ונמןך,ובכל ההלוכים,

אתה שואל האם יש מצב שזה בגלל הפילטר?!

ואני אומר תמיד" שאין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים"!

החזר את המסנן המקורי למקומו, תצרוכת הדלק תרד, והקרטועים יפסקו.

בברכה

צביקה

פורסם

הבנתי צביקה עם אפשר שאלה קטנה

עם כיוון קרבורטור לפי דעתך הבעיה תיפסק?

פורסם
הבנתי צביקה עם אפשר שאלה קטנה

עם כיוון קרבורטור לפי דעתך הבעיה תיפסק?

לא בטוח!

למה בחור צעיר כמוך, נחפש להכניס ראש בריא למיטה חולה?

ראית בעצמך שהרכבת מסנן אוויר פתוח, שנוא לא סטנדרטי, לרכב, ולא בא ישירות מהמפעל, ולא מטורכב לפי תקנים מסוימים, שעלותם, גדולה לכיסך הקטן, וגורמים בדיעבד, רק לעלייה בתצרוכת הדלק ולקרטועים, ובכל זאת אתה מתעקש ,

להכנס עם ראש בקיר, במוצר שהנזק שלו עולה על התועלת.

האם אתה חושב שאם הדבר היה מעלה את ההספק, ללא עלייה משמועותית ,בתצרוכת הדלק, יצרן הרכב, לא היה מצייד את הרכב בעצמו, או שהוא ממתין לחיל הישראלי, עם משכורת של 600 שקל לחודש, למחייה לא כולל סיגריות, שהוא יבצע זאת?

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה כמו תמיד אתה צודק.

אני באמת ישמע מהצעה שלך ויוריד את הפילטר רציתי פשוט לעלות קצת את ההספק לחזק את האוטו.

ניראה לי במקום לשרוף את כול הכסף על דלק אני יבצע ישור קו מוטרף לאוטו ננסה להחזיר אותו כמו שיותר לנעוריו.

דבר ראשון לקפוץ אליך לניקוי יסודי של הקרבורטור!

תודה רבה לכול לעוזרים

פורסם

הבעיה נפתרה!

מי שמכיר פתחתי לא מזמן בפורום הטכני בעיה דומה למה שקרה לי עכשיו.

הבעיה היתה בריחת ניצוץ עצבנית, שנפתרה על ידי החלפת חוטי הצתה.

היום כשהגתע הביתה החלטתי לבדוק מה היתה הבעיה הפעם.

הבעיה באמת היתה בריחת ניצוץ קלה בגלל שהחוט שהולך מהדבר הזה לדסטרביוטר(שכחתי איך קוראים לו) אז החוט השתחחר בדבר הזה היתה פשוט צריך הידוק קל והוספת איזולירבנד לבידוד.

פורסם

עוד פעם אתה מתחיל אם תיקוני חפרים {איזולירבנד}, תקנה סט חוטי הצתה חדשים בעלות של 80ש"ח.

אני בטוח שתעמוד בזה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מחר אני הולך לא היה לי זמן היום.

כבר הספקת להכיר אותי?

חברים שלי קוראים לי מגייור

פורסם

האם אתה חושב שאם הדבר היה מעלה את ההספק, ללא עלייה משמועותית ,בתצרוכת הדלק, יצרן הרכב, לא היה מצייד את הרכב בעצמו, או שהוא ממתין לחיל הישראלי, עם משכורת של 600 שקל לחודש, למחייה לא כולל סיגריות, שהוא יבצע זאת?

בזה הרגע סתמת את הגולל על כל עולם השיפורים.

"אם אפשר היה לשפר, נראה לך שהיצרן לא היה משפר...?"

הסיבה העיקרית שהיצרנים לא משתמשים בחלקים משופרים ברכבים "רגילים" היא שהם יקרים ואין בהם צורך.

ברכבים יותר ספורטיבים פתאום שמות כמו ברמבו,פרודו,קוזוורט,בילשטיין,מומו,רקארו מפארים רכבים שרק הרגע ירדו מפס הייצור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...