Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סוף סוף בשעה טובה התקנתי פילטר פתוח.

ההתקנה די בקומבינה.

מי שמכיר מנוע שוכב של 205 (XY) יש לו פילטר אויר רטוב בקידמת המנוע(בין הסעפת פליטה לרדיאטור)לא מצאו מקום יותר טוב כנראה.

הוצאתי את המתקון של הפילטר אויר בשלמותו והתפנה לי מקום לפילטר הפתוח.

התקנתי אותו בדיוק באותו מקום בין הרדיאטור לסעפת פליטה.

הוא מחובר לכונס המקורי של האוטו למתחבר לקרבורטור.

תמונות להמחשה יהיו מחר.

בנתיים יש לי כמה שאלות:

1.למרות שהרגשתי שיפור כבר עכשיו, צריך לכוון את יחס הדלק/אוויר מחדש?

2.איפה אני יכול לקנות וכמה יעלה לי צנרת מתאימה כדי למקם אותו במקום יותר טוב(מאחורי הפנס הימיני)?

תודה מראש

טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מיקום טוב בין הרדיאטור לסעפת, כי כל האויר החם יכנס למנוע.

לגבי צינור- מצאתי שהצינור הכי טוב הוא צינור שרשורי שעשוי ממשהו כמו קרטון. הוא גם גמיש וגם נשאר מכופף כמו שרוצים, ודי חלק מבפנים.

פורסם

איפה אפשר השיג אחד כזה ויש בכלל בקוטר הזה(הפילטר שלי דיי ענק)?

כמה הוא עלה לך בערך?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
לגבי צינור- מצאתי שהצינור הכי טוב הוא צינור שרשורי שעשוי ממשהו כמו קרטון. הוא גם גמיש וגם נשאר מכופף כמו שרוצים, ודי חלק מבפנים.

זה הצינור?

p20524m.jpg

פורסם

מבלי להעליב, הייתי בוכה אם תא המנוע שלי היה נראה ככה.

תעביר איזה סמרטוט :) .

דבר ששמתי לב אליו, מצד שמאל של הפילטר אויר עומד הפילטר שמן,או שהוא ממש ישן או שהיו עליו מים ובגלל זה הוא החליד.

אם אתה רוצה שהרכב יסע, תזהר שלא יפגעו מים בפילטר אוויר הפתוח.

סה"כ זה לא בעיה , הייתי ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע ולהכין צינור נירוסטה בהתאם לדרישות.

לפי מה שאני רואה אתה צריך כולה מהיציאה זווית של 90 מעלות ומשם ישר עד לפנס.

בהצלחה.

פורסם

אוקיי תודה על התגובות.

עם אפשר בבקשה עלויות כמה זה יעלה לי למה אני קצת לחוץ בכסף.

ותשובה לשאלתי העם הצינור ששמתי את התמונה שלו מתאים(לבנתיים)רק כדי לשים את הפילטר ליד הפנס?

פורסם

לא חושב שיש בעיה בצינור הנוכחי, רק המיקום הוא בעייתי בגלל החום.

אני לא חושב שהצינור יעבור את ה300 ש"ח לכל היותר.

VOLK, אולי, חוץ מהאנג'ל אייז, :) .

פורסם

מה קשור עכשיו אנג'ל אייז?!

אני מדבר עכשיו על צינור כמה שיותר אפקטיבי במחיר כמה שיותר זול לא משהו קבוע משהו לחודש חודשיים.

רק כדי שהפילטר לא ישב בין הסעפת פליטה לרדיאטור כדי שאני יוכל להעביר אותו לצד.

הצינור ששמתי את התמונה שלא מבודד לחום(לא יודע כמה הוא עמיד בחום)והוא דיי זול רציתי לשאול הוא יחזיק לחודש חודשיים זמני בנתיים?

פורסם

התכוונתי לצינור המחובר כרגע.,הצינור שהעלת בתמונה גמיש מאוד ולא יחזיק את הפילטר.

הצינור שבתמונה בא בכדי להגן על הצינור הקיים מחום,ולא יכול לשמש כתחליף לצינור.

חבל להשקיע בצינורות זמניים סתם,זה לא סכום גדול כ"כ בסיביבות ה200-300 ש"ח אתה מוצא צינור נירוסטה ומתאים אותו לרכב שלך.

ציור שאולי יעזור לך, בערך זה אמור להיות המיקום של הפילטר.

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...