Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילטר אוויר פתוח צריך לקבל אוויר קר ככל האפשר.

המיקום הטוב ביותר לדעתי הוא בצד מאחורי הפנס, ואם אפשר לכוון אליו אוויר מבחוץ זה עדיף.

ניתן גם להוסיף קיר לבידוד החום.

המיקום הנוכחי של הפילטר, מאחורי הרדיאטור, קצת בעייתי כי הפילטר מקבל את כל האוויר החם מהרדיאטור.

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב הכרתי עם מנועי ה-205 (ובעצם עם כל מנוע) בחרת במקום חם מ-א-ו-ד.

ההמלצה שלי זה להחזיר את הפילטר המקורי עד שתוכל להרשות לעצמך צנרת הולמת, אם אתה לחוץ בכסף, לא בטוח שכדאי להשקיע דווקא בזה כרגע, מה גם שפילטר פתוח לבד ייתן לך בערך 0% שיפור בכוח המנוע.

בסט-אפ הנוכחי אתה תעשה רק נזק.

מצטרף לשאלה, מתי החלפת פילטר שמן?!

אני אישית הייתי מתחיל בניקיון יסודי של המנוע המוזנח.

בהצלחה :-)

פורסם

אני יודע צריך להחליף דחוף פילטר שמן זה יתבצע שבועיים הקרובים!

מי שאמר שאני ירגיש 0% הבדל טועה אני מרגיש הבדל ודיי משמעותי!

המנוע עוד נימצא במצב טוב.

כשרכב הגיעה אלי המנוע היה מלוכלך כאילו לא נגעו בו מאז שיצא מהיצרן עכשיו הוא עוד במצב טוב מאוד יחסית למצב שקיבלתי אותו

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שכחתי להוסיף המיקום שרציתי לשים אותו מאוחרי הפנס הימיני לא מתאים הפילטר גדול מדי.

כך שהבחירה שלי לא למקם שם את הפילטר ולסוע עם מכסה מנוע פתוח

או למצוא דרך חלופית

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

כשרכב הגיעה אלי המנוע היה מלוכלך כאילו לא נגעו בו מאז שיצא מהיצרן עכשיו הוא עוד במצב טוב מאוד יחסית למצב שקיבלתי אותו

ממבט חטוף זה נראה כמו הפילטר שמן שיש אצלי ברנו. הוא עולה 64 ש"ח (חדש ומקורי) בקרסו.

לא יודע מה המחירים בלובינסקי. ככה שאם אתה עושה את ההחלפה לבד זה יוצא די זול, יחסית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני אומר ואני לא טועה (טוב נו, לרוב לא טועה). אולי השיפור הוא פסיכולוגי, אבל מבחינה טכנית, ואתה מוזמן למדוד בדיינו (:roll:) לא יהיה לך שום שיפור בכוח.

מצד שני, אם הפילטר אוויר המקורי נראה כמו הפילטר שמן שלך, אז אולי יש שיפור.

פורסם

הפילטר המקורי הוא פילטר רטוב.

מי שלא מכיר זה מין פילטר כזה שעשוי מהרבה סבי מתכת והוא טבול בתוך שמן.

השיפור לא פסיכולוגי האוטו באמת סוחב יותר טוב.

נבדק במרוץ עם רכב שעשיתי לפני ההתקנה ואחרי

פורסם

1. מאוד יתכן שצריך להעשיר את התערובת, ואולי גם להגדיל את הדיזות.

2. העליה בצריכת הדלק היא כתוצאה מהאוויר החם כנראה.

3. את חלון בדיקת הטיימינג בגיר כדאי לסגור!

פורסם

1.איזה חלון? 2.אני יכול להגדיל את הדיזות על אותו קרבורטור? 3.איך אני יכול לבד להעשיר את התערובת?

פורסם
1.איזה חלון? 2.אני יכול להגדיל את הדיזות על אותו קרבורטור? 3.איך אני יכול לבד להעשיר את התערובת?

1. יש חור בגיר לבדיקת הטיימינג ואצלך הוא פתוח לפי מה שרואים- צריך לסגןר אותו.

2. כן, אם יש להשיג כאלה.

3. ע"י סיבוב בורג התערובת.

• תוכן חדש...