Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבילך 200-300 שקל זה לא כסף גדול בשבילי זה כמעט 90% מהמשכורת(אני עדיין חייל).

איזה פתרון זמני ודיי זול אתה יכול להציע לי?

אני יודע איפה אני צריך למקם את הפילטר.

התמונה שלך העלתה לי שאלה נוספת:

להשאיר את הכונוס הזה או לחבר ישירות לקרבורטור את הפילטר?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אתה תוכל להמליץ לי מקום שמתעסק בצינורות האלה?

מקום טוב!

שכחתי לציין אני מאזור המרכז חולון-ת"א ראשון

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

טוב תודה רבה אחי על כול העזרה.

עוד שאלה קטנה ברשותך אני ירגיש שיפור נוסף בסחיבה של האוטו אחרי שאני ישנה את המיקום?

ועם כן(לחסוך בתגובות)הוא יהיה משמעותי?

פורסם

מתעלק על השרשור:

האם יש פילטר פתוח לקרבורטור מדגם נזית' 28? ( ZENITH 28 ), האם או "מתלבש" ישירות על הקרבורטור או שצריך לחבר אותו עם צינור גומי?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הפילטרים הפתוחים הם דיי אוניברסלים.

אתה רק צריך להתאים את הצנרת הנכונה.

פורסם

עוד שאלה קטנה.

העם צריכת הדלק אמורה להשתנות בצורה דרסטית?

כי אני מרגיש שהאוטו צורך יותר דלק, עם ההיתי עושה 15 ל-1 אז עכשיו אני עושה בערך 11/10 ל-1

הגיוני?

פורסם

טוב אולי זה בגלל ההתלהבות והמשיכות זה ככה ניראה איך זה יהיה אחרי שאני ירגע

פורסם

מיקמת את הפילטר מחדש.

חיברתי אותו ישירות לכונס הזה של הקרבורטור.

כעת הוא נימצא קצת מעל הרדיאטור ודיי רחוק מהסעפת פליטה

תמונות להתרשמות:

העם המיקום יותר טוב?

11112008714.jpg

11112008715.jpg

פורסם

גם אותי מעניין,פעם ראשונה שאני רואה פילטר שמן במצב כזה.:?

אתה יכול בקלות לבדוק את המיקום,תניע את הרכב ותראה אם המקום הוא חם מאוד,אם כן,המיקום אינו טוב.

לפי מה שאני רואה הפילטר נמצא מעל הסעפת ולפני הרדיאטור, שהם המקורות חום הכי גדולים ברכב.

• תוכן חדש...