Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי ראש דיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות ראש דיו שחור לבן וראיתי שיש ראשים ממולאים או מחודשים, האם הם באותה איכות כמו המקורי והאם למישהו יש המלצות?

תודה

פורסם

בדיוק לפני כשבוע חיפשתי ראש דיו שחור למדפסת HP

מקורי עולה כ130 ש"ח

חלופי כ80 ש"ח (+-)

יש ערכת מילוי שמספיקה ל3 מילויים (שחור,ובהנחה שהראש והמגעים לא נפגעו\הספוג הפנימי לא התייבש מידי)

בכ120 ש"ח בDMO

הרמתי טלפון במקרה לKSP שאני תמיד מרוצה מהם

וראש דיו חדש ומקורי - 68 ש"ח !

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קשה להאמין שמצאת ראש דיו מקורי ב 89 ש"ח, בטח לא למדפסת של HP.

אני ממליץ על ראש דיו מקורי בלבד וערכת מילוי שמגיעה בבקבוקונים. מאוד נוח וכל זמן שממלאים את הראשים ברגע שמתחילים להיות "באנדים" על הנייר - הראשים מחזיקים מעמד, לא מתייבשים ולא נסתמים.

גם אם מגיעים למצב בו הם נסתמים, בערכה מצורף בקבוקון "פלאשינג" המכיל ממס הפותח את חרירי המחסנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה בסדר איתמר,גם אני לא האמנתי...

ולא 89 ש"ח אלא 68 ש"ח,חשבתי שיש קאצ' אולי בכמות המילוי אבל הכמות זהה (14 מ"מ מקסימלי) דגם המדפסת הוא 4110

את שלי קניתי בסניף KSP שברחוב המכבים בפתח תקווה,כל הסניפים צריכים להיות זהים

תרים טלפון ותבדוק

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מדפסת ברדר 4 ראשי דיו.

כל זמן שהשתמשתי במקורי - המדפסת עבדה ועבדה ועבדה.

יום אחד החלטתי לחסוך וקניתי תחליפיים מ"דיו סנטר" שאפילו מבטיחים אחריות למקרה של תקלה כתוצאה מהתחליף.

בהחלפה השלישית מתוצרתם המדפסת שבקה: תיקון בברדר העלה שמדובר בדיו תחליפי שגרם נזק לראש הדפסה - החלפת ראש לחדש כולל ערכת צבעים מלאה = 500 ש"ח.

לאחר התיקון התלוננתי ב"דיו סנטר" והם אמרו לי שאם הנזק נגרם כתוצאה מראשים תחליפיים שלהם, הם היו מתקנים בחינם, זה במסגרת אחריות שלהם.

נגמר הדיו האורגינלי והמשכתי להשתמש בראשים תחליפיים שהיו ברשותי. בהחלפה השניה המדפסת שבקה: האבחנה - הלך ראש הדפסה. טלפון לדיו סנטר הסביר לי שאומנם יש אחריות אבל מי אמר שהדיו גרם לכך... ראשי הדפסה נגמרים מעצמם מידי פעם ודורשים החלפה.

כשהפסקתי לקנות מדיו סנטר תקופה ארוכה, הם התקשרו לברר מדוע וכשהסברתי להם מה היה ואת התשובה שלהם בזמנו - הם הציעו לי לקנות אצלם דיו מקורי במחיר זול יותר מאשר בחנויות. ויתרתי על עזרתם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ניסיתי יותר מדי פעמים ראשי דיו תחליפיים, וגם כשמדי פעם

היה ראש תקין, הבא שאחריו לא הדפיס טוב/נתקע/השלם את החסר.

ההבדל במחיר הוא בסך הכול זניח, וחבל לבזבז זמן יקר. רק מקורי.

מדפיסים הרבה? עברו ללייזר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברוב המקרים מדובר בחצי מחיר מדיו מקורי (ככל שידוע לי),

השאלה - האם חוסר האיכות קיים גם בערכות מילוי או רק בראשי דיו תחליפיים?

פורסם

החברה שהצגתי קונה את הדיו מאותו מפעל שמספק גם ל-HP .

הם מוכרים ערכה עם מיכל של 470 CC ב39$ ומיכל ליטר ב 59$ .

מבחינת איכות הם זהים למקור ובעשירית מחיר.

פורסם

לא תמיד צריך לקנות רק מקורי

אני כבר מעל 4שנים מדפיס בHP 845 שלי (ענתיקה אני יודע) בראשי דיו תחליפיים

ראש דיו שחור מקורי עולה לי 115שקל,אם אני מוסיף עוד 15שקל אני קונה שחור וצבעוני ב130שקל

אין בעיות,צבע לא נמרח,אין תקלות (טפו טפו טפו),הכל עובד כמו שעון :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לאבי את המדפסת הזאת ,קניתי שתי ראשים ב90 שקל לא מקורי שעובד טוב.

קחו המצלצה בחינם- לכל מי שיש לקסמרק אתם חייבים דיו מקורי מנסיון די כואב לכיס.

יש לי HP 1513 משהו כזה, והדיו שלה לא נגמר מהר הוא עולה 80 צבעוני תחליפי ו50 תחליפי שחור, האיכות אותה איכות +-זה אף פעם לא יהיה אותו דבר, והמקורי עולה 180 סה"כ לכמות הגדולה.

היה לי גם את הערכה של G&G ועד עכשיו יש לי אותה ,הראשים נוזלים אחרי שאני ממלא אז הפסקתי ופרשתי לקניה של ממוחזרים .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...