Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה למפרט מערכת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי את הרכב הראשון שלי, דייצו אפלאוס דגם 92 וברשותי רדיו דיסק ישן פיוניר DEH-P4100 אליו חיברתי שני רמקולים גדולים המיועדים לטלוויזיה.

נכון לכרגע ברשותי 2000-2500 ש"ח שברצוני להוציא על מערכת שלמה לאוטו ואף לא פיסת מידע על מה כדאי לקנות, למה ואיפה.

ניסיתי לזפזפ בפורום אך ישנם כל כך הרבה פונקציות וכל-כך הרבה מאמרים לקרוא, שפשוט אין לי זמן (אני באמצע מבחנים + צה"ל, ככה שלקרוא בשעות הפנאי אני ממש לא מסוגל).

אני מת על מוסיקה, ומוסיקה רועשת במיוחד ככה שאני מחפש משהו איכותי ורב עוצמה - מעבר לכך שום דבר לא חשוב.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות שונות לגבי דגמים שונים \ בבנית מערכת מושלמת במחיר הנ"ל (כולל הכל).

תודה מראש!

נ.ב

על פי מה שקראתי אני לא עובר על שום חוק של הפורום. במידה ופיספסתי משהו אני מצטער מראש.

פורסם

בקשה לכותרת נורמאלית:

"המלצה למערכת שלמה, ללא רדיודיסק בתקציב 2000 -2500, לא סגור על קונפיגורציה"

ואילו אני אבקש לעשות קצת שיעורי בית לפני פתיחת שרשור, כולנו עסוקים ולכולנו יש מבחנים וצבא (כן, גם לאנשים ששים לעזור לך)

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...