Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי על מידות חלופיות אז KOMPY ענה לי ואמר לי שאפשר להתקין 245/70/16 ברוחב 7",

אבל רציתי לדעת אם הצמיג לא יגע בדפנות של הטנדר בכל קפיצה קשה, ומה ישתנה באותו למשל אחיזה,צריכת דלק,מהירות,התנהגות בכביש והאם זה משפיע על המנוע בקיצור מה החסרונות והיתרונות מהמעבר מ14" ל16" בטנדר 2X4?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אם הקוטר החיצוני זהה, לא צריכה להיות בעיה.

אם היה לך דימקס אמיתי (4X4) היה שווה לך לעבור למידה הכי מקובלת, טובה וזולה עבור צמיגי שטח, 31X10.5-15

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יוסי, אם אתה נוסע עמוס מאוד או בשטח תוותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם מידת הצמיג החדשה תהיה רחבה מהקודמת, אז יהיה יותר אחיזה, הנוחות לעומת זאת תרד כי אתה תרד בחתך הצמיג.

צריכת הדלק לא תשתנה בצורה מורגשת (אם תשמור על הקוטר הכללי) וההתנהגות אמורה להשתפר קלות בגלל האחיזה והירידה בחתך מה שאומר שהצמיג ימרח פחות.

כמובן כל זה בתנאי שתשקיע בצמיגים איכותיים.

אבל, טנדר הוא מראש לא מתוכנן לאחיזה, אלא לסחיבת מסעות ככה שכל פרייווט ממוצעת עדיין תחזיק את הכביש טוב יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האמת שאני נוסע עמוס כל יום אבל לא עומס מקסימלי ,יש לי עומס עד שהטנדר נהיה שווה מקדימה ואחורה,

אז רציתי להגדיל מ 195R14C ל-245/70R16 זואת המידה של דימקס 4X4 ואני יש לי 2X4 חשבתי שזואת תהיה הגבהה טובה ויהיה לו מראה טוב ככה שצמיגים אוחזים את הטנדר טוב וממלאים את הפתח של הצמיגים יעני בשביל הפוזה יותר.

ואם יש לך הצעה לגנטים 16 או הגנטים האורגינליים אז תגיד לי

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...