Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנפח תיבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת נפח:

אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי IDMAX 12 אינץ.

אבל אני רוצה לעשות תיבה כמו של עופר שהיתה לו שזה אומר שהמגנט הפוך...

זה אומר שהסאב עובד הפוך.

השאלה שלי היא:

אני יודע שהתיבה צריכה להיות 40 ליטר בערך אבל,איך אני מחשב את זה כאשר הסאב בחוץ?

הסאב עצמו יש לו איזה 8 ליטר נפח עצמי.

אז מה אני צריך תיבה של 32 ליטר? :roll:

שאלה נוספת היא, האם אני יכול לעשות את התיבה מעץ סנביץ עובי 2 ס"מ?,אני יודע שלא מומלץ, אבל למה ועד כמה זה ישפיע?

פורסם

אהלן רועי,

אני באמת רוצה להבין מדוע אתה צריך בניה כמו של עופר, שהיא בולטת וצועקת [ויפה מאד], בעת שאתה מחביא את המגברים והפרוססור, עד כדי כך שאפילו אתה כבר לא יודע היכן הם..:-D, אבל כמובן עשה כרצונך, ובכיף. יפה, אני בטוח שזה ייצא לך..:wink:

נתוני היצרן לנפח התיבה, אכן לוקחים בחשבון את נפח הסאב, ומשום שנפחו הוא 0.12CF-4L, אתה צריך להפחית זאת מהנפח המומלץ.

36.8L - 1.3CF זה נפח התיבה המומלץ הנורמלי [כמו שלי :wink:]. למרות שהיצרן עצמו נותן המלצה גם לתיבה קטנה יותר אם רוצים, 1.0CF-28.3L.

http://www.imagedynamicsusa.com/pdf/iDMax12V3D2-spec.pdf

לגבי סוג העץ של התיבה, מקובל בד"כ הרי לעשות מMDF, עניין של אקוסיטקה, ספיגה, עמידות, ונוחות עבודה-עיבוד. אבל אם יש לך פלטת סנדוויץ' זמינה בהישג יד וזולה יותר, אין שום מניעה לעשות תיבה מעץ סנדוויץ, אך בתנאי אחד. בתנאי שעץ הסנדוויץ יהיה איכותי. ידוע לי על לוחות סנדוויץ איכותיים יותר ופחות. שים לב לכך. אם אתה לא בטוח לגבי כך, זה קצת הימור משום ששכבות הסנדוויץ עלולות להיפרד במהלך הזמן, ואז אתה תשמע זמזומים, חבל.

• תוכן חדש...