Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 או ליסינג חברה ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אני יכול לחשב האם כדאי לי להחזיר את רכב החברה רמה 2 ולקנו במקום רכב קצת יותר גדול למשפחה בת 4 נפשות

יותר ישן (2000-2003 במקום 2008 )

תודה

צביקה

פורסם

תעשה חישוב..טיפולים, טסט, ביטוחים, דלק וירידת ערך, כל אלה לשנה במכונית שאתה רוצה לקנות מיד שנייה ותחלק את זה ב12 ותשווה את זה יחסית לכמה שאתה משלם עכשיו כל חודש על הרכב בליסינג..למשל

ביטוחים: 5000 לשנה

טיפולים: 1000 לשנה

טסט: 1000 לשנה

דלק: 1000 לחודש

ירידת ערך: 8000 שקל בשנה.

קח את כל האלה לשנה שזה יוצא 15000 ותחלק ב12 זה יוצא = 1250 ותוסיף 1000 ש"ח דלק זה יוצא 2250 ש"ח לחודש..

למרות זאת אתה צריך מצד שני לחשוב על הרכב שאתה מקבל יחסית למה שאתה קונה ואם נח לך ללכת כל פעם לעשות את הטיפולים לבד או לתת לחברה שלך להתעסק עם זה..לי יש מאזדה 6 2003 ורציתי כבר להביא מאזדה 3 2008 מהליסינג אבל יצא לי לא משתלם כי הבדל של בסך הכל 100 שקל לטובת הליסינג..אבל אני עדיין מעדיף את ה6 הישנה יותר לעומת ה3 החדשה..שהיא לא שונה בכלום מהישנה..תעשה חישוב ותראה..

מקווה שעזרתי..:-)

פורסם

יש הרבה אתרים שעוזרים לך לעשות השוואה, תעשה חיפוש בגוגל על "מחשבון ליסינג".

תעשה 2-3 מחשבונים ותקבל מושג לגבי הכדאיות.

• תוכן חדש...