Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת לא הודעה לעשות את המפגש אלה הצעה לתאריך המפגש כדי למנוע בלבולים ואולי לעשות סקר, אני מראש בעד התאריך הזה שאר חברי הפורום להגיב פה כדי לקבוע תאריך ולעשות פה מפגש מוצלח במיוחד

פורסם

פאק,רק לא התאריך הזה.בתאריך הזה אני סוגר שבת אחרי שלא סגרתי אולי כמה חודשים טובים(ג'ובניק שכמוני...).

אם יהיה אפשר לדחות בשבוע,זה יתקבל בשמחה רבה.וחוץ מזה,צריך לתת לאוכל מהחגים קצת לרדת,אז לעשות על האש?אתם רוצים שחלק מהאנשים יראו כמו תיבה לסאב גדול במיוחד?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עד שלישראל לא יהיו סאבים ועד שאני לא ישתדרג,לא להקים מפגשים:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נגד, מי שלא היה במפגש הקודם בטח לא יודע אבל דובר על לשנות באופן חד פעמי את המפגש הבא ליום שישי, על מנת ששומרי המסורת שבנינו יוכלו להנות גם.

פורסם

ואז, חלק משומרי המסורת של המפגשים, לא יוכל להגיע. לא שאני נגד, בכייף לערוך בשישי, אבל עדיין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פתחתי סקר בנוגע לתאריך המפגש.

נלך לפי מה שמתאים לרוב האנשים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...