Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט CDI - הרכב החסכוני ביותר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***קרדיט ל-FXP***

מגזין הרכב האיטלקי Quattroruote קבע :

הסמארט צורכת רק 3.3 ליטר סולר ל 100 ק"מ. ( 30 ק"מ לליטר).

המסע התחיל ברומא והדרך כללה 1000 ק"מ אשר רובם אמנם היו בכבישים מהירים, אולם גם תנועה עירונית נכללה וכן פקקי תנועה אשר גורמים לעלייה בצריכת הדלק. מטרת המסע הייתה לבדוק האם ניתן להשיג באמת נסיעה של 1000 ק"מ על מיכל דלק אחד בסמארט, מה שמשקף צריכת דלק של 3.3 ליטר ל 100 ק"מ והסמארט עמדה במבחן. לטענת המגזין, תוצאת המבחן מצביעה על הסמארט CDI כמכונית בעלת תצרוכת הדלק הנמוכה ביותר שנבחנה אי פעם ע"י המגזין.

בנוסף, פליטת ה CO2 של הרכב מדהימה גם היא עם תוצאה של 88 גרם לק"מ נסיעה, מה שהופך אותה גם למכונית הכי ידידותית לסביבה. הסמארט החלה להימכר לאחרונה גם בארה"ב, שם היא זכתה לקבלת פנים חמה, למרות חיבתם של האמריקאים למכוניות גדולות ועתירות סמ"ק.

ה-CDI המדוברת:

2233483352_756cb66d24.jpg?v=0

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מסתבר שהיה רכב יותר חסכוני, פולגסווגן לופו TDI 1.2, דגם 3L:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Lupo

Car_VW_Lupo_2_wikipedia.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל לא כיף לנהוג במכוניות כאלה, הן גם מאוד קטנות וגם המנוע בסביבות 1000 - 1400 סמ''ק, מה שאומר שלא יגיעו למהירות גבוהה.

:idea: אם כבר רוצים לחסוך בדלק, אפשר לעשות הסבה של המנוע לגז או לקנות אוטו הייבריד משולב

פורסם

רק שתידעו שטופ גיר בדקו ומצאו ש ב.מ.וו m3 החדשה (מנוע v8 גדול ) נותנת צריכת דלק יותר טובה מהפריוס ההיברידית בנסיעה במהירות רגילה .

זה לא בצחוק זה רציני .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

היה גם דגם של אודי A2 עם אותו המנוע כמו בלופו שהשיג צריכה זהה. הלופו אומנם יותר פרקטית וחזקה מהסמארט אבל היא כבר לא מיוצרת עד כמה שזכור לי.

פורסם
רק שתידעו שטופ גיר בדקו ומצאו ש ב.מ.וו m3 החדשה (מנוע v8 גדול ) נותנת צריכת דלק יותר טובה מהפריוס ההיברידית בנסיעה במהירות רגילה .

זה לא בצחוק זה רציני .

לא במהירות רגילה. פריוס בנסיעה אגרסיבית ו BMW ששומרת על אותו קצב. לפריוס זה קשה ול BMW זה בקושי מדגדג, ולכן היא חסכונית יותר במצב הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תסתכל סביבך בפעם הבאה שאתה עומד ברמזור.

80% מהמכוניות מכילות נהג בלבד.

עוד 15% מאכלסות נהג+נוסע בלבד.

רק מיעוט קטן מכיל 3+ אנשים או מטען משמעותי (לסמארט יש מספיק תא מטען לתיק בינוני או קניות בסופר)

ככה שלרוב המוחלט של הנסיעות הסמארט בהחלט חוסכת.

ומן הסתם רוב האנשים יקנו סמארט כרכב שני בבית, ואת הנסיעות המשפחתיות יש להם רכב אחר לעשות אותן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סמארט רכב יפה הכל טוב ויפה. אבל מישהו שיש לו סמארט אמר לי שנוסעים בכביש מהיר הרכב ממש לא בטוח ומסוכן..

אין כמו אלפא :)

פורסם

יופי.

אז הסמארט היא קטנה וחסכונית.

היא מצויינת לסביבה.

קל למצוא איתה חנייה והיא גם יחסית בטוחה.

ומי שטייל באירופה בשנים האחרונות ראה עד כמה המכוניות הקטנות שולטות.

בין אם זה סמארט או מכוניות מיקרו אחרות.

סבבה.

אבל זה בכלל לא רלוונטי לארץ.

שמוכרים לי פיאט 500 כמכונית פרימיום ב-150 אלף שקל או לא יודע כמה הם רוצים עליה.

או סמארט שעולה לי יותר ממשפחתית רגילה זה כבר לא שווה כלום.

אני הראשון שמוכן לעבור לרכב מיקרו.

אני מסכים שרוב הרכבים הם עם נהג בלבד או מקסימום נהג + 1 והבזבוז הוא ענק.

אבל עד שת'אכלס לא ימכרו פה רכבי מיקרו במחירי מיקרו זה לא רלוונטי.

פורסם

אולי הוא מתכוון לזה שהרכב חשוף מאוד לרוחות צד חזקות, ועלול לעוף? חוץ מזה אני לא רואה שום סיכון...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...