Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת מונו

די דחוף כי אחת המכירות נסגרת....

אופציות:

LANZAR OPTI2000

HIFONICS BXI2008D

ARC AUDIO XXK (מונו CLASS A/B יציב ב 1 OHM - צורך יותר זרם ?)

תודה.

...CASKA for life

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הARC אמור להיות ליגה אחת מעבר לשניים האחרים.

אבל לא כל מגבר ירים כל סאב בצורה אופטימלית - יש הפתעות בחיים.

הדבר הכי טוב לעשות הוא פשוט לבדוק את המגברים האלה על הסאב שלך.

כבר יצא לי כמה פעמים לראות מונובלוקים של הייפוניקס שפשוט לא מצליחים להזיז את הסאב ששידכו להם וזה לא שהמגבר חלש או משהו כזה.

תנסה לשים ברוטוס על אינפיניטי קאפה - קקה של תוצאה!

תשים את הקאפא על הJBL שלי ותראה מה קורה - אתה לא תדע את מי להאשים ותחשוב שההייפוניקס מגבר לא טוב, תשים עליו פניקס גולד לעומת זאת ואתה תנשק את המגבר.

הלאנזר הוא אכן חזק ונותן את התמורה שלו לכסף אבל על איזה סאב אתה מגביר אותו, האם הוא ישלוט בו כמו שצריך מעבר לזה שהוא יספק לו מספיק עוצמה?

את הARC לא שמעתי אבל מהיכרות עם החברה - הוא אמור להיות טוב יותר.

ושוב, איך אומרים? אמור זה סוג של דג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי הנתונים בחברה ה ARC לא יציב ב 1 OHM אבל אנשים מספרים עליו שהוא מחזיק גם 0.25...

העניין עם ה ARC שהוא משומש (חדש עולה 750 דולר) ושהוא CLASS A/B שלמיטב הבנתי הוא צרכן זרם לא קטן בכלל

כל המגברים מ EBAY - אחד מהם יוזמן בסוף השבוע (אני מתחייב להזמין בסופ"ש, שלא תחשבו שאני מבזבז את זמנכם..)

אי אפשר לשמוע - זה מגבר, לא דרייבר, אני מוכן לקחת הימור גם בלי לשמוע - מה דעתכם ?

חגי

...CASKA for life

פורסם

אני לא מכיר אישית את הארק , אבל אני יכול להגיד שהסדרה הזו של לנזר קיבלה יופי של ביקורות בזמנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הARC אמור לאכול יותר זרם מהשניים האחרים ואני לא אתפלא אם זה אכן כך.

אל תמהר לרכוש מוצר - לעולם!

http://www.sonicelectronix.com/item_7708_JBL+BPX500.1.html

רק 300 דולר וזה מגבר שבתכלס כולו תכנון של חברת CROWN...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כולם טובים, השאלה היא מי יותר טוב ?

יש לי כבלים 0 GAUGE, אלטרנטור סטנדרטי (איביזה קופרה 07) וחוץ מהמונו מחובר מגבר של HIFONICS אפרודייט 6 יציאות, מערכת החשמל תחזיק את ה ARC ? את ה OPTI ?

הכוונה בגדול היא להריץ סאב יחיד בינתיים (התנגדות סופית 1 OHM) ובהמשך אולי להוסיף אחד נוסף..

כולם סביב אותו מחיר..

...CASKA for life

פורסם

תשים לב להודעה שלי... אני חושב שענית לפני שראית מה המלצתי לך...

Pioneer TS-X150

פורסם

לפי הנתונים שמצויינים באתר, ה JBL חלש משמעותית מהאחרים - אני צריך בסביבות ה 750-1000 RMS ב 1 OHM בשביל הסאב המיועד

תודה

...CASKA for life

פורסם

כן, גם אני חשבתי שאני צריך 400 וואט RMS בשביל להפעיל סאב של 300

עד שגיליתי שמונובלוק פשוט שמוציא 200 RMS מרים אותו ושולט בו יותר טוב מכל שאר המגברים שניסיתי, כולל מונובלוק של מגנט שהוא פי שלוש יותר חזק ממנו.

אבל זה כבר שיקול שלך.

באמת במקרה הזה מבין שלושתם דווקא הייתי הולך על הלאנזר ומצטרף לעופר.

אמנם יש לי הרגשה שהJBL הוא אנדרייטר רציני, רציני ביותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

הלנזר הוא המגבר הטוב ביותר לטעמי מהמגברים שרשמת ובחירה נכונה

הוא חזק מאוד

ואם אני לא טועה חבר פורום מוכר אותו במחיר דיי סביר פה..או שהוא כבר מכר :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

דווקא אני הייתי הולך כן על הARC שזה רמה אחרת של מגברים. למרות הביקורות החיוביות שהיו על הOPTI..

הרי ממילא אין לך באמת את האחריות המיוחלת כשהינך מזמין מגבר חדש מחו"ל. או יותר נכון, זה בלתי אפשרי ובלתי כדאי להשתמש באחריות - לו תצטרך לכך, ולכן אם וכאשר המוכר מספיק טוב, מספיק מכירות ומספיק פידבקים חיוביים, הייתי הולך על הARC.

לגבי הקלאס AB, אם אינני טועה, האלטרנטור אצלך ברכב הוא 120A או לכל הפחות 90A, כך שעם חווט הולם כמו שיש לך, לא הייתי מהסס ולא הייתי מייחס משמעות יתרה לצריכת החשמל שלו.

ד"א, מה קרה לי לפונט שאני לא יכול לשנות?

פורסם

ממליץ בחום לבדוק את הA6 של DLS שעולה יחסית גרושים אם אתה מזמין אותו מחו"ל תקבל ממנו תמורה אדירה.

יציב ב1 אום ועושה עבודה מעולה וזה בדוק על האבוק שחובר למגבר ב1 אום.

IBIZA 20vt

פורסם

ה DLS בהחלט מעניין...

מה לגבי ה BXI2008D, לא טוב ?

בסופו של דבר - CLASS A/B יישמע יותר טוב מ CLASS D ויצרוך גם יותר זרם נכון ?

...CASKA for life

פורסם

אם אתה מוכן לקחת את ה dls בחשבון, אתה לא תצטער.

זהו אחד המגברים הטובים ביותר שתמצא במחירים דיי מצחיקים בארה"ב יחסית לתמורה שהוא נותן

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

ה DLS נלקח בחשבון אבל מחירי המשלוח שלו מטורפים...

הפור ייפול בסופו של דבר על ה OPTI2000D או לחילופין שאני אזכה ב ARCAUDIO...

אם כבר עסקינן ב LANZAR אופטי - יש בחנות גם קרוס אקטיבי שלושה ערוצים מסדרת OPTI - דגם OPTIX3B..

איך הקרוסים שלהם ? שווה את ההשקעה ? האם הם כוללים ליין דרייבר מובנה ?

תודה

חגי

...CASKA for life

• תוכן חדש...