Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו הן הדרישות לפי סדר חשיבות

אמינות, חסכון (טיפולים דלק), נוחה ומרווחת, מהנה לנהיגה, אחיזת כביש

שנתון 2005 ומעלה

אלו הן המתמודדות העיקריות:

פוקוס, קורולה רניקס, 307, גולף(צורה חדשה) ואולי מזדה 3

שכחתי מישהי?!

תודה רבה מראש לכל העונים

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

הרבה מבחנים מראים שיונדאי i30 עומדת בדרישות שלך,אני לא ממש יודע לא נהגתי בה.

מה שכן נהגתי זה מאזדה 3,ממליץ בחום רכב נוח,עם קורולה (לא הרנוקס)תיכנס בתקציבך,אני ממליץ,רכב עם מרווח פנימי גדול.

פורסם
דני, הוא ביקש 5 דלתות בלבד, ובנוסף לזה, המרווח הפנימי ברנקס זהה לזה של הקורולה.

המרווח הפנימי ברנוקס במושב האחורי פחות נוח לאנשים טיפה גבוהים מהממוצע,אני יודע שלי ממש לא היה נוח להיות במושב האחורי שלה,לעומתה הייתי במושב האחורי של הקורולה 4 דל' והרגשתי נוח במושב האחורי.

מניסיון שלי מאזדה 3 עושה את העבודה,רכב זריז בעל התנהגות כביש טובה,ויש מקום לגבוהים שבינינו במושב האחורי :)

פורסם

משווה בין מאזדה 3 לפוקוס:

היה במשפחה מאזדה 3 דגם 5 דלתות מנוע 1.6, אנחנו רכשנו מהחברה, שנת 2004, האוטו מאוד נוקשה בנסיעה, לא נוח בכלל מבחינת מושבים, אין הרבה מרווח מחיה לנהג תודות לקונסולה שמנה מאוד.

מבחינת מושבים אחורים, בטיחות וכל מה שקשור, אין לי מידע כי מעולם לא ישבתי מאחור.

בשנת 2005 האוטו הוחלף בפוקוס 2004 שנקנה מליסינג (דגם 4 דלתות), הפוקוס עולם אחר בנוחות נסיעה, בנוחות מושבים, במרווח מחיה לנהג ונוסע (קונסולה נורמלית).

מבחינת כוח מנוע, הפוקוס מרגישה יותר זריז, למרות שעל הנייר היא חלשה מעט מהמאזדה, כנראה נובע בגלל הבדלי משקל.

הבדלי אבזור: מאזדה 3 בדגמי 5 דלתות מגיע עם ג'אנטים מגנזיום, רדיו מובנה (ללא MP3) ובקרת אקלים.

פורד פוקוס מגיע עם ג'אנטים ברזל וטאסות, רדיו רגיל, ללא בקרת אקלים כלומר מזגן רגיל.

סביר להניח כי בתקציב של 85 תוכל לקנות פוקוס משנת 06 אולי 07, שזה דגם שונה מ04, אין לי הכירות איתו מלבד ישיבה קצרה שגרמה לי להבין דבר אחד: גם שם ניפחו את הקונסולה וצמצמו את מרווח הנהג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה לעונים, קורולה רניקס ירדה מהפרק בעקבות מחירים בשמיים, מזדה 3 ירדה מהפרק בעקבות חוות דעת כוללת של אנשים

בואו נדבר על 307 I30 גולף ופוקוס מישהו יכול לערוך השוואה מסויימת בשנתון 2006 (להוציא את הI30) דגמי ה 1600 ברמת גימור הגבוהה ביותר, ה307 נותנת הרגשה של הגדולה ביותר והיושבת טוב ביותר על הכביש מה בקשר לגיר שלה כיום יש לנו 406 עם גיר מאוד מאוד בעייתי למכירים

האם נעשה שינוי ב 307 מודל 2006??

מישהו יכול להשוות מחירי ביטוח, ועליות טיפולים?

פורסם

ב-307 ו-406, כמו כל דגמי רנו ופז'ו סיטרואן מאז שנת 2000 - מורכבת ה-AL4 הידועה (לשימצה? לא אצלנו במשפחה, אבל יש לה לא מעט שונאים).

פוקוס 1600 ברמת גימור גבוהה נדירה למדי, ולטעמי הרכב כבד מדי על המנוע הזה (כדי לנוע בצורה סבירה חייבים ללחות אותו חזק).

אם אתה מוצא אחד עם מנוע 2000, זה כבר עולם אחר - ולא, אין לך מה לחשוש מצריכת דלק מופרזת. אין הבדל גדול בין המנועים.

המזדה 3 עונה על רוב הדרישות, אבל מרווחת היא לא.

פורסם

ה406 מודל 2000 יש המון פעמים שהגיר נתפס על הילוך או הנורות שלג וספורט מהבהבות

שהגיר מחליף הילוך "בבום רציני" (בעיקר שהאוטו קר) גם בהורדת הילוכים לקראת עצירה המעבר הוא "בבום"

מה ההבדל באמת בין מנועי ה 1600 וה 2000 בפוקוס ו307

מבחינת עליות טיפולים, ביטוח, טסט, וכמובן צריכת דלק, ואיך זה בא ליידי ביטוי בהרגשת נסיעה כ"ס וכדומה

תודה לכולם...

פורסם

האם נעשה שינוי ב 307 מודל 2006??

מישהו יכול להשוות מחירי ביטוח, ועליות טיפולים?

ב 2006 בוצעה מתיחת פנים ל 307, כולל הגדלה משמעותית של מרווחי הטיפול בטיימינג וגם הוספת תזמון שסתומים משתנה במנוע 2000 סמ"ק. גרסת ה 1600 לא השתנתה מהותית מבחינה מכאנית. ארכיטקטורת החשמל (אם זה מעניין...) שודרגה לאחת מהירה יותר מהמודל הזה. במודלים הללו מדובר במכונית בשלה שנפתרה מהסטיגמות של חבלי הלידה שהיו לה בשנת 2002.

הגיר ב 406 וב 307 הינה זהה מבחינת מבנה בסיסי, תקלות כפי שתארת צריכות להבדק במוסך ע"י סורק תקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כל לגבי ה406 באמת מציע לך להיכנס למורשה פיגו שיחברו את הרכב למחשב.99% שמה שקרה זה תקלה בשסתומים החשמליים של הגיר{לפי הסימפטומים}עניין של 1500 ש"ח בהחלט לא בשמיים.ב307 הגיר מכנית זהה למעט אותם שסתומים שב307 החל מ2003 מיוצרים ע"י יצרן אחר בצורה משופרת.בנוסף התוכנה של הגיר היא שונה והגיר מתנהג אחרת.לגבי הפוקוס רכב מצויין אבל ממש לא ב1600 אם פוקוס אז רק מנוע2000.לגבי הפיגו ההבדל בין 1600 ל2000 הוא הבדל גדול מאד כל הנסיעה שונה לחלוטין הסחיבה ב2000 ממש טובה ה1600 לא עגלה כמו הפוקוס אבל לא ממש זריזה.צריכת הדלק בפיגו היא זהה בין 1600 ל2000 ובכל מקרה סביב ה1-11.5 משוקלל הפוקוס אוכלת בסביבות 15-20% יותר.מבחינת ביטוח אני משלם 2200 ש"ח על המקיף{הרכב 2002} האחזקה של הפיגו זולה מאד ותדירות הטיפולים גבוהה הפוקוס יקרה יותר לאחזקה לא בהרבה.אני בהחלט ממליץ על 307 יש לי נסיון מעולה עם הרכב בכמה שנים האחרונות.אם תבחר ב307 ב2006 יש 2 צורות לרכב לפני ואחרי מתיחת פנים.הצורה המתוחה מגיעה עם מנוע שונה עם תזמון שסתומים שונה ועם 145 כ"ס.

פורסם

תודה לכולם... כן אם שכחתי לומר אז גם הI30 ירדה מהפרק

נשארנו עם פוקוס ו307

145 כ"ס ל397 מנוע 1600?!?!? באיזה דגם מדובר???

ומהם ההבדלים ברמות הגימור XT XR XS XSLINE ואם שכחתי משהו??

איזה רמות גימור ודגמים ישנם בפוקוס גם מנוע ה1600 וגם ה2000 ???

• תוכן חדש...