Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רמקולים מאיבי כי ראיתי שההבדלים במחירים הם שמיים וארץ, האם כדי לקנות מאיבי \ מחול רמקולים, זה מומלץ לקנות מחול או שתהיה בעייה בחיבורים ??

אני רוצה חוות דעת על הרמקולים , האם הרמקולים קדמיים או אחוריים , הם חדשים ??

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350103218300&category=14936&_trksid=p4340.m212&_trkparms=algo%3DSI%252BSI%26its%3DI%252BC%252BS%252BIA%26itu%3DCRS%252BPSS%252BUCC%252BUCI%252BUA%252BUS-BWR%252BIT%252BSI%252BUCI%252BUA%252BUS-BWR%252BIT%252BSI%26otn%3D5%26ps%3D31

האם הם מתאימים לרדיו דיסק הזה : panasonic cq-c1103nw??? מישהו מכיר את הרדיו דיסק הנ''ל ..? יכול לתת עליו קצת פרטים .

האם לדעתכם הרמקולים יבצעו את העבודה בלי מגבר וסאב וכו' כי אני לא מתכוון להשקיעה אני רוצה לשמוע בכיף בסך הכול .

תודה לעוזרים ושבוע טוב :]

פורסם

אלו רמקולים שאם אני לא טועה מתאימים גם לקדימה וגם לאחורה. לגבי החיבורים זה אותם חיבורים אבל כדי לקנות מאיביי אתה צריך לשלם מיסים ומשלוח והרבה ריצות וטירטורים.... עדיף לקנות בארץ לדעתי

פורסם

נאור ידידי...

שמה זה עולה ממש גרושים, בארץ זה עולה לפחות 200 שקל עם שמה אני קונה ב 25 דולר (מכס אני לא צריך לשלם עד 50 דולר ) אז לא עולה לי עוד הרבה, מקסימום עוד 10 דולר על כל הטרחה שלו אבל אני לא מאמין שהשליחה תעלה כל כך הרבה, אז זה יוצא בערך 35 דולר למוצר שזה בערך 120 שקל .

פורסם

ולמה הלכת דווקא על הרמקולים האלו?.. אתה צריך למגש או לדלתות מקדימה? אם לדלתות עדיף לך להשקיע עוד כמה מאות ולהביא קומפוננט טוב זה ישפר הכלל

פורסם

את האמת זה הולך להיות מורכב לא באוטו אלה בטרקטור משא כזה (מיול),ביגלל זה אני לא רוצה להשקיעה ,ככה משהו בקטנה שאפשר לשמוע בזמן נסיעה ... (זה כאילו 2 מקומות)

ניראלך שזה יספק אותי ...?(זה מושב לשניים גג עוד מישהו ישב מאחור )

אא לגבי הרדיו דיסק איך הוא ..? אתה יכול לת לי קצת פרטים עליו..?

פורסם

לגבי רדיו דיסק אין לי ניסיון עם פנסוניק אבל אני מאמין שהם לא יעשו לעצמם פאדיחות..

רמקולים תעשה חיפוש בזאפ אתה תמצא דברים טובים בזול..

בהצלחה!

פורסם

אני לא חושב שיצא משתלם להזמין רמקולים כאלו בגלל המשקל והגודל

במחירים כאלה לא כל כך שווה את הזמן וההשקעה..

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

סך הכל הרמקולים הם בסיסיים מאוד , אל תפתח ציפיות .

אני מציע שתתן תקציב שאתה מוכן להשקיע ברדיו דיסק ורמקולים , ונוכל לעזור לך .

בזבוז זמן וכאבי ראש מיותרים להזמין אותם מחו"ל.

אגב יש מקום שאתה הולך לשים אותם ? מהפעמים שנסעתי על קאוואסקי מיול לא היו דלתות בכלל , ואם כן אז היו מניילון .

קח בחשבון שזה כלי רועש , בזמן נסיעה שומעים רק רוח ואת המנוע צורח.

פורסם

את האמת , יש לי תרדיו דיסק של פיונר (ההוא שהראתי למעלה ), אני רוצה לרק לקנות עוד רמקולים טובים ואיכותיים שאני יוכל לשמוע גם כשאני בנסיעה ...

אז אני מחפש רמקולים בתקציב של גג כ 200 שקלים , שיהיו אמינים איכותיים ושישמעו טוב.

אשמח עם תעזרו בנושא. :]

לגבי המקום יש לי כבר איזה רעיון בראש ...

• תוכן חדש...