Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסיכומטרי, איפה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי היסוסים רבים החלטתי שאני רוצה לגשת למבחן הפסיכומטרי במועד של פברואר, מה שנשאר הוא להחליט איפה אני רוצה לעשות את הקורס.

אני חייל משוחרר, בלי ואוצ'ר אם מישהו תוהה.

באשקלון יש ארבע חברות(אם יש עוד משהו, תגידו) - לחמן, קידום, HIGH Q ואנקורי.

לפי מה שהבנתי לחמן הם אחרונים מבין הארבעה בגלל שהרוב המוחלט שלומד אצלם הם חיילים עם ואוצ'ר אז המורים לא בדיוק נותנים את עצמם.

על אנקורי לא שמעתי הרבה, דברים טובים לא שמעתי בכלל.

על קידום והיי קיו שמעתי הרבה דברים, חלקם טובים וחלקם פחות.

מישהו יכול לעזור ולספר מניסיון אישי או של חברים וכו'?

תודה.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

מניסיון אישי: קידום גרועים! אחת הטעויות שעשיתי בחיי הייתה לשלם לקידום 6000 שקל על הקורס במקום ללכת ליואל גבע.

מניסיון של חברים: יואל גבע הכי טוב.

אנחנו למדנו בו זמנית 6 חברים, כולם בערך באותה רמה, 2 בקידום עם ציונים לא גבוהים והערות מכאן ועד הודעה חדשה ו-4 למדו ביואל גבע והוציאו ציונים שאפילו הם לא ייחלו.

פורסם

למדת בקידום רגיל או בקידום אישי? יש להם שני מסלולים לפי מה שהבנתי..

יואל גבע ידוע כשולט בתחום אבל זה לא ישים בשבילי - אך ורק מחוץ לעיר ובשבילי זה מחוץ לתחום.

פורסם

אני אגלה לך סוד,

באונברסיטת בר אילן, יש קורס פסיכומטרי[של האונברסיטה],

הוא מפורסם מפה לאוזן, עולה כ-4000 זוזותיך,

ומבחינת איכות הקורס, הוא מעולה,

יותר מ-15 שעות שבועיות בכיתה, ועוד שעתיים של שיעור פרטי עם מורה 1 על 1.

----

פורסם
למדת בקידום רגיל או בקידום אישי? יש להם שני מסלולים לפי מה שהבנתי..

יואל גבע ידוע כשולט בתחום אבל זה לא ישים בשבילי - אך ורק מחוץ לעיר ובשבילי זה מחוץ לתחום.

קידום אישי. לא מומלץ!

פורסם

ממליץ בחום על קידום אישי, שבניגוד לשמועות שרצות על יואל גבע (ודומות לשמועות מעולם הרכב) - זה באמת קורס שנתפר לצרכי התלמיד. יואבל גבע משקיעים המון המון בשיווק, זה עובד להם מעולה אבל הרמה שלהם בהחלט לא טובה יותר.

גילוי נאות: בת הזוג שלי היא מדריכה בקידום אישי, אני רואה כמה עבודה היא ושאר המדריכים משקיעים מעבר לזמן הקורס - אני בטוח שזה הרבה מעל כל מכון אחר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
ממליץ בחום על קידום אישי, שבניגוד לשמועות שרצות על יואל גבע (ודומות לשמועות מעולם הרכב) - זה באמת קורס שנתפר לצרכי התלמיד. יואבל גבע משקיעים המון המון בשיווק, זה עובד להם מעולה אבל הרמה שלהם בהחלט לא טובה יותר.

גילוי נאות: בת הזוג שלי היא מדריכה בקידום אישי, אני רואה כמה עבודה היא ושאר המדריכים משקיעים מעבר לזמן הקורס - אני בטוח שזה הרבה מעל כל מכון אחר.

אתה בטוח (ע"פ עובדות)? או שאתה משער(בגלל הזמן שחברה שלך משקיעה)?

בדקת את רמת ההשקעה של המדריכים ביואל גבע?

עשית קורס בקידום אישי?

אתה מכיר אנשים שעשו ביואל גבע ויצאו מאוכזבים?

מה לעזאזל הקשר בין השקעתו האישית של המדריך לבין תוכן ואופן הלימוד וההכנה לבחינה?

פורסם

בסופו של דבר, זה עניין של מזל - על איזה מדריך תיפול. אם תלמד עם מדריך שתתחבר לדרך ההוראה שלו, מדריך שמשקיע בלהסביר ולנסות מאיפה נבעה הטעות שלך במקום פשוט לתקן ולהמשיך, אז תצא נשכר. אם תיפול על מדריך שלא כ"כ בא לו להשקיע..אתה כבר מבין לאן אני חותר. הקטע הוא שלדעתי יש מדריכים מכל הסוגים בכל המכונים, בגלל זה לא ממש קשה למצוא דיעות חיוביות ושליליות על כל מכון (פחות או יותר). אני מודה שאם נשווה בין חוות דעת, אחוז הדיעות החיוביות על יואל גבע (שלי יצא להתקל בהן) גבוה בהרבה מכל מכון אחר, אולי פשוט אצלם יש אחוז גדול מהמדריכים שתיארתי בהתחלה, אולי התנאים שם הרבה יותר טובים, לא יודע..אז לי זה נראה כאילו אם אתה רוצה "ללכת על בטוח", לך על יואל גבע. אבל בפועל, אתה יכול ללכת לכל מכון (מוכר..) ולקוות ליפול על מדריך טוב, מקסימום לבקש שיעור נסיון לראות איך הוא מעביר שיעור (אם קיימת האפשרות), ולשלם מחיר יותר שפוי על קורס.

אני עשיתי באנקורי (ואפילו עם ואוצ'ר) ויש לי רק דברים טובים לומר על המדריכה שלי.

פורסם
מה עם HIGH Q?

אני למדתי בהיי-קיו. בסך הכל אני די מרוצה מהקורס.

הקורס שלהם כולל המון חומר לתרגול בכל התחומים ובכל מיני שיטות. גם שיטת לימוד המילים שלהם נחמדה מאוד ולי לפחות מאוד מאוד עזרה. הבעיה היא שהקורס הזה מבוסס על מחשב ואינטרנט, מה שאומר שאם אתה לא מהטיפוסים שיכולים לשבת כמה שעות ביום מול המחשב וללמוד אתה כנראה בבעיה.

בסופו של דבר, הציון שתקבל תלוי בעיקר בך. הלימוד של השיטות לפתרון הוא די טכני ומשם רוב העבודה הקשה צריכה להתבצע לבד בתרגול, תרגול ועוד תרגול. אם אתה בקו המחשבה הנכון המדריך פחות חשוב לדעתי. אם אתה אחד מאלו שצריכים שישבו להם על הראש כדי שילמדו משהו, כדאי שתבחר באחד הקורסים האישיים הצמודים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני למדתי בהיי-קיו. בסך הכל אני די מרוצה מהקורס.

הקורס שלהם כולל המון חומר לתרגול בכל התחומים ובכל מיני שיטות. גם שיטת לימוד המילים שלהם נחמדה מאוד ולי לפחות מאוד מאוד עזרה. הבעיה היא שהקורס הזה מבוסס על מחשב ואינטרנט, מה שאומר שאם אתה לא מהטיפוסים שיכולים לשבת כמה שעות ביום מול המחשב וללמוד אתה כנראה בבעיה.

בסופו של דבר, הציון שתקבל תלוי בעיקר בך. הלימוד של השיטות לפתרון הוא די טכני ומשם רוב העבודה הקשה צריכה להתבצע לבד בתרגול, תרגול ועוד תרגול. אם אתה בקו המחשבה הנכון המדריך פחות חשוב לדעתי. אם אתה אחד מאלו שצריכים שישבו להם על הראש כדי שילמדו משהו, כדאי שתבחר באחד הקורסים האישיים הצמודים.

מסכים בנוגע לחלק של לימוד המילים..יש באתר שלהם מן "דמו" כזה, שאתה יכול להשתמש בו לשינון המילים..אמנם ללא רשומים מאגר המילים מצומצם, אבל עדיין נחמד ללמוד בעזרת התוכנות שם, לפחות את המאגר שנגיש ללא רשומים.

פורסם

אני לא מסכימה בנוגע ללחמן.

מייד עם השחרור מהצבא עשיתי קורס פסיכומטרי בלחמן, אני די מרוצה מהתוצאה שלי במבחן (למרות שאני עצמי קצת זרקתי בלימודים לקראת המבחן).

אני חושבת שבסופו של דבר כל קורס שתבחר תלוי בכמה אתה מוכן לטחון.

לדעתי, בסה"כ המדריכים בלחמן היו טובים מאוד.

כמובן שמה שגרם לי לבחור דווקא בקורס הזה הוא ההפרש הכספי הניכר. מאחר ולא עשיתי את הקורס בזמן הצבא ולא היה לי ואוצ'ר, המחירים של הקורסים היו מאוד (!) גבוהים.

בלחמן קיבלתי את המחיר הזול ביותר (מדובר פחות או יותר בהפרש של אלפיה) וזה מה שהטה את הכף.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אני נשארתי עם שתי אופציות ביד שהם קידום והיי קיו ואת ההחלטה אני אעשה כבר בהמשך.

עכשיו התעורה בעיה נוספת - האם זה אפשרי לשלב עבודה עם לימוד פסיכומטרי? הרבה אנשים אומרים שאם אתה שואף לציון גבוה אז זה מאוד פוגע ועוצר אותך.

בואו נגיד העבודה היא 4 משמרות בשבוע +-.

דעתכם?

• תוכן חדש...