Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מגבר kicker 700.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש פה ודי מבין

אוקיי אז ככה:

המערכת תותקן במזאדה שלוש לרדיו דיסק המקורי שקורא MP3

יותקן מקדימה קומפוננט מורל טמפו אם בניה שיכנס 6.5

סאב CVR

השאלה היא כזאת:

1)המגבר יחזיק את הסאב?הוא מביא באמת 420RMS בגישור שתי האום?:roll::idea:

2)כמה מנחתים אני יצטרך?

תודה לכולם וחג שמח שנה טובה

אלי

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

לגבי המגבר - יחזיק גם יחזיק

המגברים של קיקר מנסיון (תביט בחתימה שלי - ויש לי עוד שניים שמחכים לרכב השני) מספקים את הסחורה יפה מאוד.

הם נותנים תמורה אדירה ביחס למחיר שלהם ושווים לדעתי כל שקל (או דולר...).

לגבי מנחתים - שניים.

אחד לרמקולים הקדמיים ואחד לאחוריים.

מציע לך לפצל את היציאת RCA לסאב מהמנחת של הערוץ הקדמי - במידה ואתה תעביר את הפדר שיתן יותר משקל לרמקולים הקדמיים - הסאב לא יפגע כתוצאה מזה אלא רק ירוויח אות נכנסת יותר חזקה.

אה כן - ברוך הבא לפורום, הודעה ראשונה שלך ונראה שאתה כבר הולך בכוון הנכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בנתיים אני לא מחבר רמקולים אחוריים זה שיהיה לעתיד הרחוק או לעבור לאקטיבי על סט יותר טוב בהרבה

איך אני יחבר את זה?

כי ראיתי שיש כניסה ל AMP1 AMP2 וסאב

אז אם אני יפצל את המנחת של הקידמי ויחבר גם לסאב אז מה אם המנחת השני?

תודה רבה על העזרה.

audi A3 1.8T

פורסם

אם אתה הולך לעבוד בהגברה אקטיבית שזה דבר נפלא בפני עצמו - אז דווקא תפצל לסאב מהיציאה של המידבאסים - לפחות תחום חיתוך התדר יהיה קרוב יחסית והסיכוי שתעשה טעות שתפגע לך בטוויטרים קטנה יותר בצורה כזאת.

AMP1 או AMP2 זה לא משנה - מה שנוח לך רק תיזהר לא להצליב בחיווט של הרמקולים שלא תחתוך את הטוויטרים כמו המידבאסים ואת המידבאסים כמו טוויטרים - גוועאלד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי רק דבר אחד

אני עומד בנתיים לחבר רק סט קומפוננט אחד וסאב,

וזה אומר ששתי ערוצים יהיו פנויים אז אני צריך שתי מנחתים שיוחברו ככה:

חוטים של רמקולים קידמים למנחת אחד ומשם למגבר לבן ואדום (נגיד AMP1)

וחוטים של רמקוליים אחוריים למנחת לסאב?

או שיש אפשרות לפצל את ה PCA של הקידמים ומה ההשלכות של פעולה זאת?מה הסכנות ואם זה מספק פחות עוצמה?

audi A3 1.8T

פורסם

תריץ חיפוש על "בי-אמפינג" אתה תבין על מה אני מדבר.

אני מתכוון שאתה תגביר את המידבאסים בנפרד מהטוויטרים בעזרת שימוש בקרוסים נפרדים לכל אלמנט - זה במידה ויש לך HU שתומך בכך בעזרת קרוס אקטיבי מובנה ומתאים למשימה או בעזרת קרוס חיצוני בין עם קרוס אקטיבי שמיועד לכך או קרוס או קרוסים פסיביים שמסוגלים לבצע כזה דבר.

קודם כל תקרא קצת על הגברה אקטיבית ועל שיטות בשם "BI-AMP" ו "BI-WIRE"

אח"כ אתה תבין למה אני אומר לך להשתמש בשני מנחתים ולפצל את המנחת האחורי\מידבאסים לסאב.

אחרת אתה יכול גם להשתמש רק במנחת אחד ולפצל אותו לסאב - חבל לזרוק סתם כסף.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הבנתה אותי בדיוק

אני יודע למה התכוונתה אל בי אמפ וכ'

אני רוצה להגביר בנתיים רגיל את הסט ולא פי אמפ

מה שאומר ש AMP2 יהיה פנוי(שתי ערוצים)

שתי ערוצים לסט וערוץ אחד שנותן 420 RMS ב 2 האום

אז יש אפשרות לחבר רק מנחת אחת? שזה אומר רק כבלים של רמקולים קידמיים

וכמה עולה מפצל?

audi A3 1.8T

פורסם

זה לא "פי-אמפ" זה "בי-אמפ" - קצת הסגרת את עצמך בקטע הזה וחבל שאתה מתעצל לקרוא קצת - אתה נמצא במרחק של יריקה מעליית ליגה במערכת שלך וחבל.

תשתמש בחיפוש.

מנחת אחד למה שאתה צריך יספיק אבל חבל גם בגלל זה לבזבז ערוץ הגברה שלם במגבר

יש לקיקר גם מגבר דומה שהוא רק שלושה ערוצים אם זה כל מה שאתה מחפש

גם מגבר 4 ערוצים חזק יהיה זול יותר ויספק לך את מה שאתה צריך בשביל מה שאתה מחפש.

Pioneer TS-X150

פורסם

התכוונתי לבי אמפ

וכדי לי לחבר גם את הטמפו שלי לאקטיבי? יהיה שיפור משמעותי?

ואז אני יצטרך שתי מנחתים נכון?

ואז לחבר לטויטרים מנחת משלהם

למיד באס וסאב אחד משלהם ולפצל את ה PCA ,צודק?

audi A3 1.8T

פורסם

שוב - אני חוזר ואומר - חיפוש, קריאה, ידע, הבנה - חסכון בזמן ובכסף ובשאלות מיותרות.

זה ממש לא כיף לרמוז לך כל הזמן ולמען האמת גם לחזור על עצמי.

כן - להגברה אקטיבית דהינו בי-אמפ אתה תצטרך שני מנחתים.

שני סטים של קרוסים - אחד לטוויטרים אחד למידבאסים (או קרוס אקטיבי במקום שיחליף את הקרוס הפסיבי המקורי).

לפצל את אחד היציאות עבור הסאב עם מפצל Y של חוטי RCA (תשים לב לסוג הפיצול מנקבה לשני זכרים או מזכר לשתי נקבות - נשמע ממש רע!)

Pioneer TS-X150

פורסם

בוודאי שיש - זה סה"כ מגבר חמישה ערוצים.

תיכנס לZAP ותמיין שם מגברים לרכב לפי חמישה ערוצים.

תנסה חנויות כמו www.sonicelectronix.com

www.woofersetc.com

אתה תמצא לא מעט מגברי חמישה ערוצים, יש גם שישה ערוצים.

Pioneer TS-X150

פורסם

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...