Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 316 89 הנעה בדחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב בעיה באלטרנטור נאלצתי להניע מספר פעמים בדחיפה.

אלנטרנטור סודר. אבל יש בעיה קלה עם הטורים בסרק (נמוך). האם הרסתי את הפלאגים? האם משהו יותר גרוע?

פורסם

נו באמת, חברים. הרי יש ביניכם כאלה שיודעים

מה הם תוצרי לוואי של הנעת רכבים אלו בדחיפה, אולי אין וזה בכלל מעודד

פורסם

אין קשר, מה שמעניין זה שהנעת בדחיפה בגלל בעית אלטרנטור, אולי אתה מתכוון סטארטר?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
עקב בעיה באלטרנטור נאלצתי להניע מספר פעמים בדחיפה.

אלנטרנטור סודר. אבל יש בעיה קלה עם הטורים בסרק (נמוך). האם הרסתי את הפלאגים? האם משהו יותר גרוע?

לפי מיטב ידיעתי כאשר אין טעיה ברכב בגלל אלטרנטור או דינמו והמצבר רייק הרכב לא ינעי בדחיפה לעולם. וכנירה שהבעיה שלך היתה בסטרטר.

אני גם לא שמעתי על תקלה של ירידה בטורים ביגלל שדחפו רכב.

אז אנא בדוק מה תיקנו לך ותעדקן אותנו.

שנה טובה יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

גם אלטרנטור כמו כל חלק אחר באוטו לא שחור ולבן, יש גם אפור. בדחיפה הוא נתן מספיק טעינה להנעה אבל לנסיעה זה לא הספיק. האלנטרטור טופל והוחזר, ועכשיו אין בעיה של הנעה. אבל משהו נפגע מנסיונות האלה להניע את הרכב בלי חשמל. מה בדיוק, אני לא יודע? כוהל, דיסטרביוטר, חיישנים של מערכת ניהול מנוע.... פלאגים הוחלפו היום, 3 מהם לא היו משהו, אחד גמור

פורסם

אני עוד לא ראיתי אלטרנטור אפור :roll:.

בתור התחלה, בדוק מתח על המצבר. אם היו לך שלושה פלאגים לא משהו, ואחד גמור - זה מצביע (כביכול) על בעייה במנוע, שלא בהכרח קשורה לתקלה במערכת המתח.

וודא מתח תקין קודם כל, ואם הכל בסדר- זה הזמן לבדוק קומפרסיה (פלאג לא "נגמר" מעצמו).

עוד דבר - אם הפלאג שחור ולא שרוף או מלא שמן (אני מניח שהרכב עם קרב') - יכולה להיות גם בעייה במע' הדלק.

פורסם
אני עוד לא ראיתי אלטרנטור אפור :roll:.

בתור התחלה, בדוק מתח על המצבר. אם היו לך שלושה פלאגים לא משהו, ואחד גמור - זה מצביע (כביכול) על בעייה במנוע, שלא בהכרח קשורה לתקלה במערכת המתח.

וודא מתח תקין קודם כל, ואם הכל בסדר- זה הזמן לבדוק קומפרסיה (פלאג לא "נגמר" מעצמו).

עוד דבר - אם הפלאג שחור ולא שרוף או מלא שמן (אני מניח שהרכב עם קרב') - יכולה להיות גם בעייה במע' הדלק.

הרכב הזרקה ואפילו רב נקודתית :roll:.

לדעתי התקלה עם המצתים מסמלת על בעיה במנוע,נשמע כאילו המנוע שלך מלא פיח.

שתדע לך שמצתים זה דרך האבחון הראשונית של מצב המנוע.

לדעתי קח את הרכב למומחה שיבדוק אותו.

"מוסך ציקי" ביהוד.

פורסם

לכל מי שרוצה להמשיך להתעקש עם האלטרנטור: אני אומר שוב: הרכב היה מניע בדחיפה ונכבה אחרי כמה שניות. אלנטרנטור פורק, נלקח תוקן, המצבר נטען קצת מרכב אחר, מצבר+אלנטרנטור הוחזרו הרכב הניע ונסע 100 ק"מ עד למרכז.

כרגע יש בעיה בטורים סרק, בעיה שלא הייתה קיימת לפני האירוע עם האנטרנטור. לא פוסל את עניין המנוע. אבל מה הסבירות ששני הדברים התרחשו ביחד, באותו יום ובאותה שניה.

• תוכן חדש...