Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב חדש קופה08-09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות יודנאי קופה חדשה

זה משנה אם אני קונה אותה עכשיו או מחכה לינואר..מבחינת מודל,ירידת ערך,וירידה במס..?

פורסם

אני יודע שהקופה עברה מתיחת פנים שמאוד מחמיאה לה, לא יודע אם היא תכנס בשנת הדגם הקרובה או רק בעתיד הרחוק יותר, אבל אם 09 כבר תהיה מתוחה, בהחלט שווה לחכות.

(לא יודע מה שינו מעבר לעיצוב, מבחינת נתונים למיניהם)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

להערכתי בינואר מחיר המחירון יהיה זול יותר - זה לא אומר שאי אפשר לקבל את זה כבר עכשיו.

מנצלש - מתי צפויה היונדאי קופה הנעה אחורית? הייתה אמורה להגיע ב2009.

STI 2004

פורסם

היא כבר עברה מתיחת פנים עוד בשנה שעברה

השאלה אם אני קונה אותה עכשיו...בעוד 3 חודשים אני כבר לא מאבד מערך המחירון שלה ,כי בכל המיחרונים אני שם לב שהמחירון מבוסס עדין על שנתון!!

ואם עכשיו היא עולה 170 אלף מה הסיכוי שתעלה זול יותר בעוד 3 חודשים?

פורסם

קצת מבלבל כי מצד אחד אומרים לי בחברה שם שאין מודלים כבר ..המודל בעצם הוא התאריך מהיום שעולה על הכביש..

ומצב שני אני שומע גם שיש מודלים[מחירונים וכו..]..?

פורסם

באופן עקרוני, הם (סוכני המכירות) צודקים - מ- 1.04.08 מה שנרשם ברשיון רכב זה תאריך יצור ותאריך עליה לכביש במקום שנת דגם.

השינוי הזה חיוני למשק וטוב שנעשה, אבל השינוי התפיסתי (הפסיכולוגי) לא יהיה חד כמו החוק אלא יקח מספר שנים עד שהאנשים יפנימו את זה ויצליחו לשכוח את שיטת העבר (בטח יהיו כאלה שגם לא יצליחו :cry:).

הכל תלוי באיך ומתי יצחק לוי יתחיל לבנות את המחירון שלו בצורה לינארית כפונקציה של תאריך עליה לכביש. אפשר היה לבנות תוכנה שתעשה את החישוב קל ומהיר, אבל הוא לא יודע איך אפשר להכניס את זה לחוברת ממנה הוא מתפרנס - לכן אני לא צופה שזה יקרה בזמן הקרוב.

אני אישית הייתי ממליץ לך לחכות לינואר, גם אם היבואן מוכן לתת לך את המחיר הצפוי בינואר כבר עכשיו.

פורסם
קצת מבלבל כי מצד אחד אומרים לי בחברה שם שאין מודלים כבר ..המודל בעצם הוא התאריך מהיום שעולה על הכביש..

ומצב שני אני שומע גם שיש מודלים[מחירונים וכו..]..?

בינואר ישנה ירידה של 6% במס רכב.

בעיקרון, מחיר המכונית אמור לרדת. כמובן שזהו שיקול של היבואן מאחר ואין לו כל חובה להוריד את המחיר.

רוב היבואנים מציעים כבר היום "מחיר ינואר 2009" כלומר, כבר עכשיו ניתן לקבל הנחה של 6% במחיר הרכב.

בדוק לגבי הקופה. אם לא מוכנים לתת לך הנחה כבר עכשיו ולא בוער לך להזמין את הרכב אני הייתי ממתין ומחכה

כי סבירות גבוהה שאכן היבואן יוריד את המחיר.

Lexus CT200H

פורסם
בינואר ישנה ירידה של 6% במס רכב.

בעיקרון, מחיר המכונית אמור לרדת. כמובן שזהו שיקול של היבואן מאחר ואין לו כל חובה להוריד את המחיר.

רוב היבואנים מציעים כבר היום "מחיר ינואר 2009" כלומר, כבר עכשיו ניתן לקבל הנחה של 6% במחיר הרכב.

בדוק לגבי הקופה. אם לא מוכנים לתת לך הנחה כבר עכשיו ולא בוער לך להזמין את הרכב אני הייתי ממתין ומחכה

כי סבירות גבוהה שאכן היבואן יוריד את המחיר.

בינואר תתבצע ירידה של 3% במס קניה של הרכב - ירד מ- 78% ל-75%.

אבל אם מוסיפים לכך ירידות שערי מטבע, הצפי הוא ששווי הקבוצות ירד בכ- 6%.

לדעתי היבואן של יונדאי לא ינסה להכניס את יונדאי קופה לקבוצה מסויימת כפי שהוא ירצה להשאיר את I30 בקבוצה 2 ולכן חייב להוריד את המחיר שלה. במקרה של קופה הרווח שלו מספיק גדול כדי לתת את ההנחות כבר היום ולא להוריד את המחיר בינואר.

פורסם
בינואר תתבצע ירידה של 3% במס קניה של הרכב - ירד מ- 78% ל-75%.

אבל אם מוסיפים לכך ירידות שערי מטבע, הצפי הוא ששווי הקבוצות ירד בכ- 6%.

לדעתי היבואן של יונדאי לא ינסה להכניס את יונדאי קופה לקבוצה מסויימת כפי שהוא ירצה להשאיר את I30 בקבוצה 2 ולכן חייב להוריד את המחיר שלה. במקרה של קופה הרווח שלו מספיק גדול כדי לתת את ההנחות כבר היום ולא להוריד את המחיר בינואר.

לא ידעתי שיש נביאי אמת בישראל...

מאין לך מה יהיהי ערך שער המטבעות שכבר נתת ההערכה כל כך מדויקת (או מתיימרת לכזו)

אף אחד לא יודע מה יהיה שער המטבעות בצדמבר ולכן אף אחד לא יכול לדעת מה המדינה תקבע כשווי השימוש החדש.

מהלך מטומטם מאוד מצד המדינה לפרסם ביוני/יולי שבסוף צדמבר יורידו מחירים...

פורסם
לא ידעתי שיש נביאי אמת בישראל...

מאין לך מה יהיהי ערך שער המטבעות שכבר נתת ההערכה כל כך מדויקת (או מתיימרת לכזו)

אף אחד לא יודע מה יהיה שער המטבעות בצדמבר ולכן אף אחד לא יכול לדעת מה המדינה תקבע כשווי השימוש החדש.

מהלך מטומטם מאוד מצד המדינה לפרסם ביוני/יולי שבסוף צדמבר יורידו מחירים...

קודם כל תלמד לקרוא - כתבתי שהצפי הוא של כ- 6%.

צפי = סיכוי, הערכת סיכויים, חיזוי, אבחנה, מבט לעתיד, קביעת הצפוי לעתיד, תשקיף (בבילון)

כ- 6% = יכול להיות גם 5-7% או 4-8% תלוי בסטיית התקן.

בקיצור - תקרא ותחכים קצת ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3594622,00.html

חג שמח

• תוכן חדש...