Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי ההודנה שהיתה לי עם הרכב - חזרו הבעיות.

יש קשיים בהתנעה, לפעמים מתניע, לפעמים לא, לפעמים מתניע ונכבה אחרי 10 20 שניות, הפעם הראשונה שזה קרה היתה במוצאי שבת, שנגמר לי הדלק, עכשיו אני כבר לא בטוח שנגמר הדלק באותו היום, כי לפי הקילומטראז' היו לפחות עוד 4 5 ליטרים במיכל.

החשוד העיקרי הוא כבל הצתה, שנתלש מהתושבת שלו לפני 3 שבועות, הידקתי אותו חזרה, ולא היו בעיות, האוטו נסע חלק, צריכת דלק רגילה וכו'. התכוונתי לקנות חדשים, אבל לא היו בעיות אז דחיתי את הקנייה.

מלבד הכבל המדובר, יש צינור קרוע(מוקף בלבן),יש עליו שמן, לא יודע מהו, צילמתי אותו.ואם זה קשור אז החלפתי לפני כמה ימים צינור נשם מנוע שגם היה קרוע.

ויש אטם של מכסה שסתומים(?) שנראה כאילו נשאב פנימה, גם בתמונה.

גישרתי את הפינים של המשאבת דלק בחיבורים של הממסר שלה(87 ו30) והיא מזמזמת.

פילטר דלק הוחלף לפני כחודשיים.

זה הכל, אני אשמח לדעת מה הצינור הקרוע, ולמה האטם נשאב פנימה, וכמובן איך פותרים את הבעייה הזאת.

שתהיה שנה טובה לכולם, שנה של תקלות שנפתרות מהר:-).

29-09-08_1300.jpg

29-09-08_1301.jpg

29-09-08_1259.jpg

פורסם

הקפצה + תוספות.

החלפתי חוטי הצתה לחדשים, אין הבדל.

פירקתי את הצינור דלק שמתחבר לחנוכייה, שמתי את הפייה שלו בבקבוק, ג'ירמפרתי את התושבות של הממסר, נתתי סוויץ', קיבלתי בערך 250 300 מ"ל ב10 שניות.

ניסיתי להניע עם כל מזרק מנותק בנפרד, המנוע מקרתע באותה צורה בלי תלות במזרק שנותק.

ניקיתי את המנוע צעדים שהיה דיי נקי בכל אופן.

עד שסוף סוף אני מצליח להתניע אחרי כמה נסיונות, המנוע עובד די עגול בערך 10 15 שניות ואז מתחיל להיחנק ונכבה.

בבקשה עזרה והתייחסות לתמונות שצירפתי.

פורסם

תבדוק את מכסה המפלג,יכול להיות שלא נשאר שם פחם,תבדוק גם את הרוטור שבמפלג

פורסם

בדקתי וניקיתי, המכסה מפלג בן חצי שנה. כמו כן ניתקתי את אחד החוטים ויש ניצוץ.

ניקוי מזרקים או תוסף לדלק יכולים להיות כיוון לפתור את זה?

אם כן למי אפשר ללכת באיזור חיפה?

• תוכן חדש...