Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט, מחפש המלצה על רכב אמין לנסיעות קצרות בין קיבוצים בתקציב של עד 10,000 ש"ח שלא דורש הוצאות גדולות על טיפולים. חשבתי על רכב משנת 96, מנוע 1400-1600, אם יש לכם עצות בבחירת דגם או משהו שכדאי לחפש, אשמח לשמוע.

הגיוני לחפש יד 2?

כמה קילומטרז' אמור להיות לרכב כזה?

האם עדיף לחפש ידני.

האם יכול להיות שמנוע 1400 זה נמוך מידי?

תודה רבה

גיא

פורסם
שלום לכולם,

אני סטודנט, מחפש המלצה על רכב אמין לנסיעות קצרות בין קיבוצים בתקציב של עד 10,000 ש"ח שלא דורש הוצאות גדולות על טיפולים. חשבתי על רכב משנת 96, מנוע 1400-1600, אם יש לכם עצות בבחירת דגם או משהו שכדאי לחפש, אשמח לשמוע.

הגיוני לחפש יד 2?

כמה קילומטרז' אמור להיות לרכב כזה?

האם עדיף לחפש ידני.

האם יכול להיות שמנוע 1400 זה נמוך מידי?

תודה רבה

גיא

פגו 205

פיאט פונטו

שנת 95\96

ושמור כסף בצד לאחזקה

אל תוציא על קוסמטיקה

פורסם

פיאט אונו / פונטו

שניהם חסכוניות בדלק קלות לאחזקה בטוחים וטסט לא יקרים

מנועים 1000-1400

שזה לא רע בכלל עוד במיוחד "לנסיעות קצרות בין קיבוצים"

קילומטרז לשנים 94-96 גם 180K+ זה לא נורא

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

פיאט אונו עם מנוע 1100 (מנסיון שלי) זה רכב שהאחזקה שלו מאוד זולה ופשוטה

יש הרבה חלקים, מחירים נמוכים, גם מוסכים ישמחו לקבל אותך בתור לקוח בגלל שפשוט וקל לטפל ברכב

רק אל תקנה 1400 או 1600 בייחוד הזרקה הן נוטות לעשות בעיות וה 1100 שנקראת פיאט אונו פייר (FIRE)

זה המנוע הכי טוב לפי דעתי

אני קניתי את הרכב ב 1000 שקל שמתי עוד 5 אלף שכוללים: אוברול כללי למנוע, החלפת ציריות ומסרק הגה ופעמונים

וממש כמעט את כל המכאניקה של הרכב הכל הוחלף ואחר כך הלכתי לפירוקיה קניתי פנס ו 4 צמיגים חדשים בני 3 חודשים והם היו אולי שבוע על הכביש

בסוף כל הרכב עלה לי עם הביטוח ומערכת חמודה והתיקונים והכל אפילו מיכל מלא וריפודים והכל כדי שהרכב יהיה מושלם

10,000

והרכב הזה יכול ליסוע מאוד מהר (186 קמ''ש) והצריכת דלק שלו מחוץ לעיר בנסיעה על 120 היא ליטר ל 25 ק''מ

בתוך העיר ליטר ל 20 ק''מ, ובעיר עם מזגן יצא לי ליטר ל 17 ק''מ

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סיטרואן ZX 1400.מרווח, חסכוני, נוח, יפה (בעיניי לפחות), וזול בטיפולים.

והרכב הזה יכול ליסוע מאוד מהר (186 קמ''ש) והצריכת דלק שלו מחוץ לעיר בנסיעה על 120 היא ליטר ל 25 ק''מ

בתוך העיר ליטר ל 20 ק''מ, ובעיר עם מזגן יצא לי ליטר ל 17 ק''מ

באיזה סרט ראית את הדברים האלה? :shock:

צריכת דלק של קטנוע??

מהירות סופית של מכונית מודרנית עם מנוע 2 ליטר??

אני מאמין שמאוד אהבת את הרכב, אבל עם כל הכבוד, נסחפת מאווווד רחוק.

• תוכן חדש...