Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לנורת שמן בפאסט 2000 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כה שלום לכולם .

הרכב הינו פאסט שנת 2000 מנוע 1.8 ולפתע הופיע לי בעיה מוזרה נורת השמן מנוע בפתיחת הסוויץ מהבהבת בצבע כתום 4 פעמים וניכבת זה לפני שהרכב נידלק לאחר מכן שהרכב דלוק המנוה אינה מופיע עוד אני יציין שלעולם לא היה חוסר של שמן מנוע ויתרה מכך הרכב עומד על טיפולים שוטפים תודה לעונים שלומי.

פורסם

זה בסדר גמור, במצב שהסוויץ' פתוח המערכת חושבת שהמנוע עובד ועל כן היא בודקת האם יש לחץ שמן ברגע שהיא לא מזהה לחץ שמן היא מדליקה את הנורה.

לאחר מספר שניות המערכת מזהה שהמנוע לא עובד ומכבה את הנורה.

כל עוד המנורה לא נדלקת שהמנוע עובד הכל תקין.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כן אך הנורה לפני חודש בערך לא הייתהה מהבהבת אני מדגיש שזאת נורת השמן מנוע שנידלקת בצע צהוב מהבהבת 4 פעמים ונכבת האם זה מעיד על בעיה כולשהי ואייך שזה שמרגע שהרכב אצלי הנורה לא הייתה נידלקת ופתאום היא יתעוררה

פורסם

ייתכן שברכבך מותקן חיישן גובה שמן מנוע.

במידה וגובה השמן נמוך או/גם החיישן תקול אזי מנורה בצבע צהוב נדלקת.

ראה ציור מצורף.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...