Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך חוות דעת כי אני לא כל כך מבין בזה, הבחור רוצה למכור לי את הרכב ב17 אלף

כמה לדעתכם הוא שווה לאחר הבדיקות ואם בכלל שווה לי לקנות אותו

מחר אני גם אלך למוסך להעריך נזקים

my.php?image=siatibizayl9.jpg

my.php?image=siatibiza2lt6.jpg

אם לא רואים את התמונות אז הנה שני לינקים:

http://img136.imageshack.us/my.php?image=siatibiza2lt6.jpg

http://img220.imageshack.us/my.php?image=siatibizayl9.jpg

פורסם

באמת ?!?!?!

אבל מה זה כל התקלות האלה...

וגם כתוב שהוא בא עם 100 כ"ס מהיצרן, ועכשיו הוא: 67 (בגרף של המונוע - הוא בצבע אדום)

פורסם

המדובר ברכב בן 10, זול היום והיה זול גם כחדש. זו לא איכותשל מרצדס, ולא הייתי מצפה לכזו. מצד שני, אל תשכח שמחיר המחירון מתייחס לרכב ממוצע מאותה שנה, והרכב הספציפי אפילו במצב טוב מהממוצע לפי הנתונים היבשים. במוסך תמיד יהיה מה לתקן, אבל לא בטוח שחייבים - ניתן למשל להחליף קלאצ' לחדש, אבל זה שקיים אינו מחליק ויכול לסחוב עוד קילומטראאז' לא מועט. סופו של דבר, אני הייתי מורדי מהמחירון מעט כדי להרגיש טוב יותר, וכמובן שלוקח את הרכב. בהצלחה

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
באמת ?!?!?!

אבל מה זה כל התקלות האלה...

וגם כתוב שהוא בא עם 100 כ"ס מהיצרן, ועכשיו הוא: 67 (בגרף של המונוע - הוא בצבע אדום)

אלו ליקויים, לא תקלות. ליקוי הוא מערכת שאינה מושלמת אבל מתפקדת, בניגוד לתקלה אשר אינה מאפשרת שימוש וצריכה תיקון (כנף עם דפיקה קלה מחייבת החלפה? ברכב בן 10 אפשר ליסוע גם עם מכה קלה). כל עוד לא מדובר בבטיחות, שום דבר לא דחוף - אני משער שבמצבך הכסף הוא בהחלט גורם משמעותי, אחרת היית בוחר רכב יקר בהרבה ומקבל מן הסתם רכב חדיש ותקין יותר. לגבי כוח המנוע - בבדיקה בד"כ לא מביאים את הרכב לסל"ד הנכון ובטח שהמדידה בגלגלים לאחר הפסדים מכאניים נמוכה בהרבה מהכח במנוע. השאלה היא ההרגשה - אם הרכב מרגיש חזק, אז מה הבעיה? הרי ממילא אין לך אפשרות לבדוק הספק בחיבור לגיר, כך שהכל תיאורטי!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה על המענה המהיר וההסברים.

בכמה אתם מעריכים את התיקונים הדרושים ומה אני באמת צריך לתקן ומה אפשר להשאיר

כמו כן כמה אתם מעריכים שהוא שווה עכשיו לאחר הבדיקה ?

פורסם

את האמת נשמע לא משהו, ישנם יותר מידי בלאים שלא אמורים להיות כמו כ"ס, וכל מידי תיקונים שאם הצליחו לעלות עליהם בבדיקה (שנעשתה בקומפיוטסט או מכון דומה) שלפני קניה.

אני לא מבין גדול, אבל מכרתי מכונית בת 10 (סוזוקי בלנו)שהיתה בבעלותי כבר 5 שנים בקושי טיפלתי בה רק 10000 והחלפות צמיגים מידי פעם ועדיין לא היתה תוצאה כזו.

אבל שוב תעשה מה שהקונה עשה. פשוט ביקש הצעת מחיר על התקלות שלא מאפשרות לנהוג בטוח ולעבור טסט לפי זה התחשבנו

פורסם

הרכב עבר גם תאונה קדמית וגם תאונה אחורית.

לפי מיטב ידיעתי, החלפת כנף אחורית באיביזה / פולו משמעותה = שאסי

אני לא יודע כמה המחירון של איביזה כזאת משנת 98, אבל אני מניח שהוא לא רחוק מ17.

רכב עם עבר תאונתי כזה צריך ללכת מתחת למחירון. (ולא מעט מתחת).

אם אתה בוחר בכל זאת לקחת, צריך לעשות יישור קו , בעיקר למערכת הקירור. חוצמזה לא ראיתי בעיות נוספות (למרות שהתאונות הן בעיה בפני עצמה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם נתעלם לרגע מהתאונות שהאוטו עבר (והן לבד סיבה מספקת לא לגעת ברכב אפילו לא עם מקל של מטאטא), רשימת הרג'קטים הבטיחותיים (חופש יתר ונקישות בהגה, חופש יתר ונקישות בסרן קידמי, בולמים קידמיים עם בלאי יתר, בלמים קדמיים לא תקינים)שולחת אותך על הטסט הראשון לכשלון בטסט וליישור קו כפוי של איזה 5K ש"ח .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...