Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיג'ו 307 שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם הרכב. מה ההיתרונות ומה החסרונות מה כדי לבדוק וממה להיזהר.

תודה.

פורסם

יש לי את הרכב כבר כמה שנים {2002} מנוע 2000 יש הרבה שבחים לרכב מומלץ מאד אבל עם מנוע 2000 ולא 1600 שקצת חלש על הגוף הכבד.תבדוק היסטוריה של הרכב ומצב הגיר שנוהג להגיע לשיפוץ בין 100-150 אלף ק"מ אם זה בסדר אתה תהנה מאד.

פורסם

ה-1600 נוסעת סביר לקבוצה שלה (משפחתומטית 1600), האצה לא מהממת, אבל בשיוט אין בעייה. גם לא ביום יום.

גיר, כמו שציינו - חי בערך 150 אלף ק"מ (בגדול. יש מקרים של מוות מוקדם כתוצאה מאוטם שריר ממיר המומנט, ויש גם תיבות שעברו ללא קושי את ה-200 אלף). מומלץ לבדוק במוסך מורשה את רמת הלחצים בגיר (יעלה לך מעט, אבל הרבה פחות מאשר עלות שיפוץ גיר).

נקודה בעייתית נוספת - ידית האיתות. נוטה לקבל חופש מוגזם, עלותה כחדשה יקרה (בערך 1500 ש"ח), בפירוק היא נדירה.

מעבר לזה - לא רעה בכלל. מנוע ה-TU אמין למדי. רחוקה שנות אור מה-306 שקדמה לה (לחיוב מבחינת החומרים וההרכבה, לשלילה מבחינת הנאה מנהיגה, בעיקר בהיגוי וגם בנוחות).

פורסם

מפנה להודעות קודמות שלי - רכב נוח, בטוח ומאובזר מאוד. ממליץ במיוחד על גרסאות 2 ליטר ואם אין ברירה - 1.6 בגימור XT או XS. ה-XR פשוטה יותר וכוללת 2 כריות בלבד. מבחינת אמינות - מגלה אמינות טובה מאוד בסה"כ. הפנים עמיד מאוד ולא נתקלתי ב-90 אלף ק"מ בבעיות של חלקים שבורים וכו', מלבד נטיה קלה להחלפת נורות איתות מדי כמה חודשים (באמת לא נורא). לא בכדי היא יקרה יותר מאשר הגולף במחירון לוי יצחק, והוגדרה כאחת משומרות הערך הטובות ביותר!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה רבה לכולכם על החיזוקים החיוביים בנוגע לרכב, אני יבדוק את כל מה שהועלה פה לפני קניה וגם עוד כמה נקודות שקראתי בדיונים קודמים על הרכב.

• תוכן חדש...