Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הגולף שלי במערכת סבירה.

חשבתי על קומפוננט 6.5" קידמי עם HU שקורא DVD (ואם יש כניסת USB או AUDIO-IN בקדימה גם יתרון).

ואני מניח שגם מגבר כדאי..

על סאב אני אוותר בשלב זה..

חשבתי להוציא בארץ באזור ה-2000-2500 ש"ח לא כולל ההתקנה (רמקולים בסיסים של מורל, איזה HU של פנסוניק ולא החלטתי בקשר למגבר עדיין).

אני טס לווגאס עוד שבועיים לתקופה קצרה, יש דברים יותר משתלמים שכדאי לי לסחוב משם? או אולי להוציא ציוד שווה ערך יותר בזול? כמו כן אם מישהו מכיר שם חנות מומלצת שווה לבדוק אשמח אם יעדכן אותי.

אגב יש מיסים על אביזרים לרכב או רק מע"מ?

תודה מראש :)

פורסם

קח קישור לדף עם חנויות אודיו לרכב http://lasvegas.citysearch.com/yellowpages/directory/Las_Vegas_NV/10/613/page1.html

המחירים באמת ברצפה יחסית לארץ ואם אתה מביא איתך את הציוד אין סיבה לא לקנות שמה, חוץ מהקטע של האחריות שזה כבר שיקול שלך.

אני הייתי בחנות SS AUDIO לא מזמן, 5240 spring mountain rd. בחור בשם טוד ממש נחמדים (החנות מופיעה בקישור)

• תוכן חדש...