Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על חניה בכחול לבן.

 

נניח שרכב עומד ליד מדרכה הצבועה בכחול לבן במשך שעות היום ללא תו חניה אזורי.

נניח שהרכב הוא קליאו ספורט (לא חייב, יכול להיות דגם אחר).

נניח שהרכב מכוסה בכיסוי...

 

האם מותר לפקח חניה להרים את כיסוי הרכב כדי לחפש תו חניה אזורי או תו חניה אחר?

האם הפקח יתעכב על רכב מכוסה בהנחה שנדובר ברח' צדדי עם הרבה חניה פנויה כל היום?

למי יש ניסיון עם זה?

 

אני יודע שיש חובה כלשהי לכתוב את מספר הרכב על הכיסוי, אבל אף אחד לא אוכף את זה וגם ככה זה לא עוזר לפקח חניה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יודע איך זה בתל אביב, עשיתי כמה נסיונות כאלה ואף פעם הפקח לא נגע לי בכיסוי של הרכב. בהתחלה עוד כיסיתי את האוטו והלכתי לשבת לאיזה ספסל בקרבת מקום והסתקלתי אבל אחרי זה כבר עשיתי את זה בלי לפחד. מה גם שאם תקשור את הכיסוי באיזה 3-4 מקומות קשה לי להאמין שהם יתעסקו עם זה. פשוט יעברו לרכב אחר.

מה שכן זה היה כחול לבן אבל אם יש לך תו שאתה גר שם על החלון אז מותר לחנות אז כניראה הפקחים חשבו שאני דייר המקום.

הכיסוי שלי לבן לגמרי אגב ללא שום מספר רכב עליו.

פורסם

לא יודע אם חוקית מותר או לא, אבל מנסיון העבר, רובם לא טורחים להרים. הם כנראה יוצאים מנקודת הנחה שמי ששם את הכיסוי כנראה גר באחד הבניינים הסמוכים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה מאוד תלוי איזה פקח זה.

 

יש פקחים שיתנו לך דוח בגלל שלא רואים את התו חנייה בגלל הספק ויש כאילה שלא יגעו לך באוטו.

 

לעולם אי אפשר לדעת אבל סביר להניח שהפקחים לא יתעסקו עם זה.

פורסם

אין חכם כבעל ניסיון.

 

בתקופת לימודיי עבדתי בתל אביב במשרת יום, ונהגתי להחנות את הרכב ברחוב "אכיף". היינו - פקח עובר כל שעה בממוצע.

בשנה הראשונה הצלחתי לצבור משהו כמו 20 קנסות.

 

בשנה השניה (מדובר על שנת 1996, היסטוריה) עלה בראשי הרעיון לכסות את הרכב מדי בוקר. וכך היה. מאז (ועד היום, אגב) שום פקח לא העז לגעת ברכב, להזיז את הכיסוי או לתת דו"ח. כך חלפו להם שנים רבות ללא דוחות.

 

כיום אני תושב בעל תו, ולעיתים ממשיך במנהג הכיסוי (משיקולים אחרים כמובן, גג רך). אין עדות למקרה אחד של נגיעה ברכב מצד הפקח.

 

ועוד: נוכח היותי עו"ד במקצועי, אני בהחלט יכול לומר לך שלפקח בעירייה אין סמכות ו/או רשות להרים לך את הכיסוי. מה גם, שהיה ויעשה כן, יהא חשוף לתביעות באופן אישי, והעירייה לא בהכרח תעניק לו הגנה משפטית. ולכן - הפקחים לא נוגעים בכיסוי באופן כללי. כמובן, שפקח רנדומלי יכול להחליט שזה מעצבן אותו וכן לגעת - אבל אז הוא חורג מסמכותו, ואפשר בהחלט לעשות לו בעיות.

 

לבסוף, חשוב להבהיר כי מה שכן מצוי בסמכות הפקח זה להזמין גרר ולגרור את הרכב, וזאת מאחר ואין סימני זיהוי עפ"י חוק (חוקי העזר העירוניים מחייבים להותיר סימנים מזהים - מס' רכב, או תו חשוף) גם לגבי רכב מכוסה. אני טרם נתקלתי בפקח שגרר רכב מכוסה. אפשרות נוספת - להזמין משטרה עקב "רכב חשוד" ללא סימני זיהוי.

 

בפועל - הפקח עובר ליד הרכב המכוסה וממשיך לרכב הבא....

---

פורסם

מדוע אסור לפקח להרים את הכיסוי ?

 

ובאיזה טענה אפשר לתבוע אותו (אישית)?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

 

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
מדוע אסור לפקח להרים את הכיסוי ?

 

ובאיזה טענה אפשר לתבוע אותו (אישית)?

 

הסגת גבול ונגיעה ברכוש ללא היתר מבעל הרכב

×
×
  • תוכן חדש...