Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרק סוכניות נמצאת ברשלצ

http://www.srk-car.com/srk-car/

טרידאף נמצאת בפתח תיקווה

http://www.supercar.co.il/DetailsCard.aspx?id=524

ר.צ נמצאים בנתניה

מדי פעם אני רואה מודעות מענינות שלהם - השאלה היא האם אמינים? היה לי ניסיון אחד עם סוחר רכב (טרידאין חולון או משהו כזה) שהוא די טראומה עבורי ,טלפון לסוחר אחר (פרסם פונטו אוטמטית) גם הספיק לי כדי שלא ארצה להגיע עליו (חוסר נכונות בולט לספר על הרכב) סוחרת אחרת מחיפה (שמופיעה כפרטי ולוא כסוחרת) חיפוש לפי טלפון הניב שמפרסמת רכבים מ2002 עם 70אלףק"מ או דומה לה בצורה די סיסטמטית

אחרים מפרסמים 2002 מהשכרה עם 70-90אלף ק"מ (מין הסתם בהשכרה לבדה עשו מרחק דומה)

אני מניח שהבנתם את התרשמותי, מכאן השאלה האם מכירים והאם אמינים ויש טעם לבזבז עליהם זמן?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

לדעתי צריך לקחת כל סוכנות רכב יד שניה בעין חשדנית - אפילו את אילו שהם "הטרייד אין של היבואן"

עדיפים הם המקומות שנותנים לך ביטוח לתקופה מסויימת - וכמובן אל תשכח לקחת לבדיקה במקום שאתה בוחר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
לדעתי צריך לקחת כל סוכנות רכב יד שניה בעין חשדנית - אפילו את אילו שהם "הטרייד אין של היבואן"

עדיפים הם המקומות שנותנים לך ביטוח לתקופה מסויימת - וכמובן אל תשכח לקחת לבדיקה במקום שאתה בוחר.

כמובן , אך יש כאלו שנפסלים על הסף

למעשה , עבורי הם ראשית כל פסולים על הסף , באחד מהנ"ל נטען כי אוטו דגם 07 עם טסט ביולי עלה על הכביש ביולי 07 - לגבי שנים קודמות זה בטח לא נכון , אולי ב07 המצב כבר השתנה איננה יודע - אך אם זה לא נכון אזי כלל לא מענין אותי לבקר אצלם

פורסם

אם יש לך כבר חשד אז עזוב את הרכב ותחפש משהו אחר...נדמה לי שאם תתן פה מה הדרישות והצקציב שלך יוכלו לכוון אותך יותר טוב לקרא איזה רכב והיכן ניתן למצוא אותו.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אם יש לך כבר חשד אז עזוב את הרכב ותחפש משהו אחר...נדמה לי שאם תתן פה מה הדרישות והצקציב שלך יוכלו לכוון אותך יותר טוב לקרא איזה רכב והיכן ניתן למצוא אותו.

אני כבר פחות או יותר מוכוון מכונית :

פונטו או סקודה (עד 04 אולי 05) ויתכן גם פנדה (צריך לסוע עליה)

עדיפות ראשונה רכב עד 80 אלף ק"מ

עדיפות שניה רכב עד 120אלף ק"מ מטופל היטב

ע"פ לוי יצחק 03 זהו טווח של75-100אלף

04 טווח של 60-80 אלף ק"מ

05 45-60אלף

06 30-40 אלף

מחיר בהתאם

הקילומטרז קודם מבחינתי לשנה

• תוכן חדש...