Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית כרטיס טיסה for dummies

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליל"ט,

בנובמבר אני טס לעבוד באוסטרליה במכירת ציורי שמן דרך חברה ישראלית, והתאריך המדוייק יהיה ידוע רק עוד כמה שבועות.

מאחר וזאת הפעם הראשונה שיוצא לי לבצע את כל התהליך הזה של הכנות לטיסה (ויזה, כרטיס וכו'), אני לא הכי מתמצא וכנראה שחסרות לי כמה תובנות בסיסיות בעניין :oops:

כמה זמן לפני הטיסה מומלץ לרכוש את הכרטיס?

אני רוצה לקנות כרטיס הלוך-חזור כשהחזור פתוח, האם זה יותר יקר מכרטיס הלוך חזור רגיל?

כרגע ראיתי שהמחירים לאוסטרליה נורא יקרים (יותר מ-2000 דולר), אבל הבנתי שהם אמורים לרדת בקרוב בצורה משמעותית. האם זה נכון? ואם כן, מתי זה בדיוק אמור לקרות?

תודה לעונים, היו לי עוד שאלות אבל אני כנראה עייף מדי ושכחתי אותן :shock: אני אוסיף בהמשך.

פורסם

בכלליות חשוב שיהיה:

דרכון בתוקף לפחות לשנה וחצי הקרובים (רצוי מאוד יותר !)

כרטיסי טיסה תתחיל לברר, תבקש כרטיס הלוך-חזור פתוח לשנה (כך זה נקרא)

אני לא יודע לגבי הויזה -אבל כמובן שויזה צריך לפני הטיסה, תתחיל לעשות את התהליך עוד היום (זה יכול לקח זמן)

לגבי החברה של הציורי שמן - אל תאמין למילים של "נחזיר לך את כרטיס הטיסה" - זה לא יקרה.

שיהיה בהצלחה !!

פורסם

כרטיס פתוח לשנה הוא אחד הכרטיסים היקרים ביותר שאתה יכול למצוא.

בד"כ מחיר הכרטיס לא מושפע כלל מעונות השנה ולכן זה לא אמור לשנות מתי תרכוש אותו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם מטרת הנסיעה היא לטייל ולא להרוויח הון - לך תהיה עובד חווה באוסטרליה/ניו זילנד או באירופה (שוויץ לדוגמא). פשוט יותר, אמין יותר וכיף יותר. פרטים בנציגויות המדינות בארץ (שגרירויות וכו').

פורסם

בהמשך למה שאמר אמיר שליט, יש מגוון דרכים להוריד את עלויות כרטיס הטיסה.

בין היתר אם הוא לא על תאריך ספציפי (יציאה מהאריץ בין X לY, בהתראה של 24/72 שעות מראש ע"י חברת התעופה),

אם הוא לשהות של מינימום שנה בחו"ל ואפילו טיסה מעמאן (ירדן) (בהשוואה לאלעל אפשר להגיע לחסכון של 800+ דולר).

בהמשך למה שירחמיאל אמר, שים לב שאתה לא עובד בחווה באוסטרליה ללא אישור עבודה.

כבר שמעתי על כמה סיפורים, מאנשים שונים, שלאחר שבועיים עבודה, כאשר הגיע יום התשלום, בעל החווה הזמין משטרה בשביל הפרחחים ללא אישורי העבודה.

ככה שגם קרעו את עכוזם במשך שבועיים ימים (כולל שבתות), גם לא קיבלו כסף, גם זכו בכמה לילות במעצר וגם גורשו מאוסטרליה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...