Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן,

מפאת כבודך וכבודם של שאר חברי הפורום, לא אכתוב מעבר לכך, שאני עוקב בדריכות אחר סגנון ההודעות שלך, הספוגות בציניות, בעוקצניות, בלעג ובסרקזם. זה לא יאה ולא נאה.

לגופו של עניין, אם היית קורא את שכתבתי, היית חוסך מעצמך את ההתבזות הנוספת הזו.

למשל:

הצלחת להבין את העיקר: אין פוקל מזוייף-מדובר בקנוניה

לעומת:

אני לא אומר שאין זיופים. יש זיופים בהחלט,

אי מסירת מידע חיוני ללקוח פוטנציאלי, מצביעה על שירות גרוע. היא לא בהכרח מצביעה על מכירת מוצר מזויף. אם איך לך או לפותח השירשור מידע מוצק לגבי כך, מוטב תעשו לו תמנעו מזריקת משפטים מסוכנים כאלו.

אמנם היבואן הרשמי, הסביר לו בפרוטרוט לגבי הזיוף, אך כשם שכל משפט שלישי כאן בפורום הוא: "הוא רוצה למכור לך דווקא את זה, כי זה מה שיש לו.." תקף גם לגבי יבואנים רשמיים.

אני עומד על כך, ואחזור על זה שוב, שנגיסת הנתח המשמעותי של היבואנים הפרלליים היא עקב אכילס של היבואנים.

כן, מידן, הם רוצים למכור בעצמם, ולא שום נוקאאוט/ציון/עדי/וואטאבר שעוקפים אותם, מוכרים ללקוחות במחירי קמעונאי ועוד מרוויחים. תבדוק קצת את עצמך. רוצה מספרים מדוייקים? תפנה אלי בה"פ, אתן לך מחיר שבעל חנות מקבל מיבואן רישמי, ובדיוק באותו מחיר הוא מוכר ללקוח שלו, כי הוא קונה זאת מיבואן פרללי במחיר נמוך משמעותית. או מחירים של חלפים בוש בייבוא פרללי בחצי מחיר מאשר לדיקו מוכרת.

יתכן ואותם חנויות שצויינו לעיל אינם מוכרים ציוד מזויף. רק יתכן.. ולכן דרושה זהירות מירבית לפני מחול השדים וההתלהמות שלך.

אף אחד לא דיבר על קונספירציות, דובר על היתכנות של דבר שנובע מעובדה ברורה ומוצקה.

פרט לכך, יש רשויות חוק. לפחות במדינה שלי. אני בשמחה הייתי מסתכן בקניית דבר כזה ע"י חנות מוכרת ופורמלית, רק כי תביעה בגין מכירת ציוד מזויף עלולה לממן לי את שלושת השידרוגים הקרובים.

כן, מידן. אני סומך על יצרן יותר מאשר יבואן רישמי, משום שהיצרן מוכר גם ליבואן הלא רישמי ולכן הוא אובייקטיבי יותר ממנו.

עכשיו, תחזור שוב להודעה המקורית שלי ותבין אותה היטב.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צביקה

כן למידן יש סגנון כתיבה שצריך להתרגל אליו, אבל סך הכל הכוונה טובה, לכתוב את מה שבין השורות בצורה ישירה וברורה

יש זיופים, הבעיה עם אותם זיופים שהם נורא דומים, ומטעים מאוד גם מישהו מנוסה עם הרכיבים

אחת הדרכים הברורות להבחין היא לפי המספר הסידורי, לא מדובר במספר שונה מרמקול לרמקול אלא מספר קבוע שמוטבע על כל הזיופים.

פוקל מנפיקים לכל רמקול מספר ספציפי שמתאים לכרטיס פלסטיק שמקבלים עם הרמקולים ונמצא על הצד החיצוני של הקלקר של הרמקולים (ככה אני זוכר)

חנות שלא מוכנה לקרוא לך את אותו מספר סידורי בטלפון, ומוכרת את הסט המדובר במחיר של 1700 שקלים זה פשוט יותר מדי

אומנם אכן ראוי לערוך בדיקה יותר מעמיקה בנוגע לאם אכן מדובר בזיוף, אך אין מדובר כאן ביבואנים פרללים ופגיעתם

או ברצון של היבואן הרשמי "לשרוף" יבואנים אחרים

פה מדובר בסיוע של היבואן הרשמי לקונה (שאפילו לא קונה ממנו) ויש לכבד את זה

ושוב אני אומר, רק מכיוון שאותו מספר סידורי מהווה את אחד הסימנים המובהקים, אי קריאה שלו ותגובה "בעצבים" כפי שכתב רושם ההודעה, מעלה סימני שאלה. אני אישית חושב שכאן אולי צריך להתמקד במשהו אחר מאשר פגיעת היבואנים הפרללים ביבואנים הרשמיים.

ניסיון ואפילו ניסיון לכאורה להגיד שהיבואן הרשמי מנסה להפיל את אותן חנויות הוא לא לעניין- לפחות באשכול הזה, למרות שדווקא במישורים אחרים אני מסכים איתך בנוגע לאותו "מאבק" בין היבואנים הפרללים והרשמיים, כאן מדובר בסיוע של יבואן שיש לכבד אותו ולא להאשים.

ובנוגע למכירת אותו זיוף ומימון שידרוגים, עד שהתיק יגיע לבית המשפט ועד שתקבל את הכסף אם בכלל, יעבור המון זמן.

עדיף למנוע מראש מאשר לקנות מזוייף

פורסם

חבר'ה אני מתנצל על כל הויכוחים המיותרים האלה

אני מצטער שפרסמתי תהודעה,כי נוצרו פה סתם ויכוחים מיותרים,צריך בדיקה יותר מעמיקה בשביל להיות בטוחים ב100%

אבל רק מתוך דאגה ולחץ פרסמתי את זה בצורה כזו ישירה.

כי בסך הכל יש המון חבר'ה צעירים שעובדים קשה על הכסף הזה שהם מוצאים,בשביל להנות מהכסף שלהם כל אחד בצורה אחר,שנפלתי בהתקנה הראשונה שלי באוטו,נפלתי בצורה חזקה מאוד,אז כואב לי שאנשים אחרים יפלו גם,אלא אם כן במקרה הזה עשיתי חושבים לפני ואלו התוצאות שהגעתי.אז שוב חבר'ה מצטער.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

צביקה ,

מפאת כבודך וכבודם של שאר חברי הפורום, לא אכתוב מעבר לכך, שאני עוקב בדריכות אחר סגנון ההודעות שלך, הספוגות בחוסר הבנה , באי רצון להגיע לחקר האמת ,

תגובות המגובות בזמן פורום ארוך , אך ללא צבירת ידע ממקרים שונים, בצירוף הסקת מסקנות ותובנות שגויות ,

זה לא יאה ולא נאה.

לגופו של עניין, אם היית קורא את שכתוב בשרשור לאחר קניית פוקל מזוייפים,

היית חוסך מעצמך את ההתבזות הנוספת הזו.

לטענתך:

אי מסירת מידע חיוני ללקוח פוטנציאלי, מצביעה על שירות גרוע. היא לא בהכרח מצביעה על מכירת מוצר מזויף.

איך אתה מסביר את העובדה הבאה :

עדי התעצבן וניתק את הפא'

ונוק אווט לא רצה להביא לי את המספר

באמת מדובר בשירות גרוע ?

או שמסתירים משהו שלא מעוניינים שנדע?

כן, מידן, הם רוצים למכור בעצמם, ולא שום נוקאאוט/ציון/עדי/וואטאבר שעוקפים אותם, מוכרים ללקוחות במחירי קמעונאי ועוד מרוויחים.

.

אם היה ביטחון שמדובר ברמקול מקורי - אתה יותר מצודק ,

כרגע ,

חובת ההוכחה חלה עליך , ועל החנויות הנ"ל.

נ.ב.

החנויות סגרו לו את הטלפון בעצבים ולא רצו לתת מס' סידורי של הרמקול,

העובדה הנ"ל גורמת לי לחשוב שאתה טועה ,

ומכיוון שאנשים מושפעים מקריאת הודעותיך - אתה גם מטעה אחרים.

נ.ב.נ

בתקווה להמשך יום פורום נעים, התדיינות בריאה ואיכותית ,

וללא עצבים מיותרים וטריקות טלפונים לא מוסברות :?:,

בידידות , מידן מ.

.

ZZR

פורסם

תפסיקו כבר להתווכח בצורה שעוקצת אחד את השני.

לפותח השרשור , טוב שפרסמת את המידה הזה . הוא חשוב לכולנו וטוב שהוא צף למעלה.

מה שכן , צריך להיות יותר זהיר בניסוח לספר את העובדות , להגיד מה אתה חושד ומשם שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

2 הסנטים שלי,

זה שחנות לא מוסרת מספר סידורי של מוצר לא הופך אותה למוכרת ציוד מזוייף.

חשבתם פעם שאולי היבואנים הפרללים לא היו מעוניינים שהמפיץ הרשמי בישראל ידע מאיפה הם קונים את הסחורה?

הרי לא צריך הרבה, מוסרים את המס' סידורי ליצרן והוא מיד יאמר לך לאיפה זה נמכר ומשם כבר תוכל לעקוב אחר היבואן הפרללי, תוכל לדעת בדיוק ממי הוא קנה.

הדבר יכול לגרום בעיות גם ליבואנים הפרללים בעצמם וגם לאותם דילרים בחו"ל שהם קונים מהיצרן.

ומה שיקרה בסוף זה שאנו הצרכנים נהנה פחות ופחות ממחירים נוחים יותר ע"י היבואנים הפרללים, למעשה פתיחת השוק הזה ליבוא מקביל גורמת לירידית המחירים ולמגוון רחב יותר של מוצרים.

אבל, וזה אבל גדול.

זה לא סוד שישנם זיופים של מוצרי פוקאל, אנחנו יודעים בדיוק לזהות אותם עפ"י מס' לא קטן של פרמטרים, כמו צורה,דגם,מס' סידורי קבוע וכו'.

נכון, צריך להזהר כי סה"כ יש לא מעט חנויות שאפילו לא יודעות שמה שיש להם ביד זה בכלל זיוף.

לא כולם יושבים בפורום חצי יום ומקבלים את כל המידע המלא כמו שמוצג פה בפנינו ע"י כל אחד מחברי הפורום שנותן את דעתו ונסיונו האישי.

לכן, לא למהר ולפרסם שמות של חנויות ככאלו המוכרות ציוד מזוייף, אלא אם כן הייתם בחנות וראית בעיניים שלכם שמדובר על זיופים.

וגם תוכלו לפרסם זאת לאחר שציינת זאת בפני החנויות על מנת לדעת מהי תגובתם.

כי סה"כ כפי שכבר אמרתי, רוב בעלי החנויות לא ידעו בכלל להבחין בזיוף, ומבחינתם אם הם קונים מיבואן שהם עובדים איתו זמן רב הם גם סומכים עליו.

ייתכן אפילו שאף הוא, אינו יודע שמדובר על זיוף.

לכן,לא למהר לפרסם מידע שיכול לפגוע בפרנסה של בן אדם, ייתכן שאם תאירו את עיניו, אפילו רק בקישור לתרד' שבו הועלה בפורום עניין הזיופים כך יפסק הדבר.

ובגדול פשוט יש לפתוח 7 עיניים ולבדוק כל סט עפ"י הפרמטרים שהועלו פה.

אם חנות מתעקשת על העובדה שמדובר על סט אורגינל גם לאחר עימות איתם בנוגע לנושא.

אז רצוי ומומלץ להעלות את הנושא לפורום בכדי שחברי פורום אחרים ידעו להיזהר מחנויות הללו.

under construction..

פורסם

ניר , אני מסכים עם כמעט כל מה שכתבת.

אבל אני חושב שמי שמוכר מוצר מזויף יודע שהוא מוכר מוצר מזויף. הרי הוא לא קנה אותו במחיר השוק שלו אלא במחיר קומבינה כל שהוא. כך שאו שהוא נוכל או שהוא שקרן או שהוא באמת איש תמים שחושב שיש לו מזל גדול שנפל לו ציוד במאוד זול כך במפתיע .. לא מסתדר לי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ניר, שני הסנטים שלך שווים זהב.. היטבת לסכם זאת בצורה מעולה.

אבנר, אני מקבל את דבריך, סט כזה ב1700 ש"ח זה לא מסתדר ויותר מדי.. אבל "יותר מדי" זה לא מספיק.. [אגב, בתור סטודנט למשפטים, אתה יכול לקחת את התביעה הזו לפי אחוזים:wink:]

מידן, לא נסתתרה ממני, ולו לרגע, תופעת הזיופים כלל וכלל, ובפוקל בפרט. השירשור שהבאת בלינק, וכן ת'רדים נוספים בענין ידועים ומוכרים היטב. כלל וכלל לא דיברתי על כך מבחינה מהותית, דיברתי ספציפית על כך, שבבואך [או בבוא פותח הת'רד], לשפוט חנות X או Y על מכירת מוצר מזויף, בדוק זאת היטב ובסס את דבריך על ראיות חד-משמעיות. עם כל הסלידה שיש לנו לנותן שירות, על כך שמתעצבן / טורק טלפון / לא מספק אינפורמציה נדרשת, זה במקרה הטוב, הוכחה נסיבתית, או "רגליים לדבר", מכאן ועד לומר בהחלטיות ש"יש לו מה להסתיר" ולומר בצורה נחרצת ופסקנית, כי אכן מוישה או זעליג מוכרים ציוד מזויף, זה כבר באמת יותר מדי, אתית, מוסרית, וגם מבחינה חוקית.

המשפט שהפניתי אליך בתחילת הודעתי הקודמת, לא נועד לעקוץ חס וחלילה כי אם להפנות את תשומת ליבך לכך שזה לא נעים. אז במקום לבלוע את הרוק ולהפנים את דבריי הכנים, בחרת להמשיך את זה. חבל. אני באמת רוצה ליצור ולקבל כאן אווירה ידידותית וחברית. תחביב נועד לעשות לך גוד טיים. בואו נהנה מזה יחדיו.

בידידות כנה,

צביקה.

פורסם
ניר , אני מסכים עם כמעט כל מה שכתבת.

אבל אני חושב שמי שמוכר מוצר מזויף יודע שהוא מוכר מוצר מזויף. הרי הוא לא קנה אותו במחיר השוק שלו אלא במחיר קומבינה כל שהוא. כך שאו שהוא נוכל או שהוא שקרן או שהוא באמת איש תמים שחושב שיש לו מזל גדול שנפל לו ציוד במאוד זול כך במפתיע .. לא מסתדר לי .

אני מכיר לא מעט דוגמאות של מקרים כאלו ,שאנשים קנו מוצרים במחירים מגוחכים בגלל הרבה סיבות כמו פשיטת רגל של חנות,משווק שנתקע עם דגמים מסויימים, יבואן שקיבל מחיר חיסול וכו'.

ברוב המקרים החנות לא תדע שמדובר על זיוף, תאמין לי שאף אחד לא היה הורס את המונטין שלו בגלל איזה 2-3 סטים של פוקל שהוא אולי מוכר בשנה.

סה"כ השוק הזה של מוצרי האודיו ברמה הבינונית ומעלה הוא מאוד מצומצם, ולמי שלא נתקל בנושא זה בעבר יהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי להבחין בזיופים.

אותו דבר עם המגברים והרמקולים של DLS מסדרת האולטימייט, אני ראיתי תמונות של 2 המגברים האחד מקורי והשני מזוייף , אי אפשר להבדיל עד אשר פותחים את המגבר ורואים את הGUTS:).

פרט לכך, לא תמיד החנות מקבלת את המוצר במחיר נמוך מאוד לפעמים הפער הוא 100-200 ש"ח למוצר בסדר גודל של K2P מיבואן פרללי, ולעיתים חנויות גם מפרסמות מוצרים במחיר נמוך מהרגיל או אפילו במחיר עלות שלהם רק בכדי למשוך לקוחות לאתר שלהם.

לדוגמא, 90% מהחנויות שמפרסמות את המורל פולס אצלהם באתר ,בכלל אין להם את המוצר.

ברוב המקרים תקבל תשובה של :"נגמר במלאי אבל יש את הטמפו באותו מחיר" או תשובה אחרת.

under construction..

פורסם

ניר, שני הסנטים שלך שווים זהב.. היטבת לסכם זאת בצורה מעולה.

מבחינתי ,

2 הסנטים שווים כגודלם הסקלרי ותו לא.

יש משפט אחד בלבד , בכל התגובה המפרכת, שראוי להתייחסות רצינית .

זה שחנות לא מוסרת מספר סידורי של מוצר לא הופך אותה למוכרת ציוד מזוייף.

לא , היא רק מסתירה משהו .

חשבתם פעם שאולי היבואנים הפרללים לא היו מעוניינים שהמפיץ הרשמי בישראל ידע מאיפה הם קונים את הסחורה?

הרי לא צריך הרבה, מוסרים את המס' סידורי ליצרן והוא מיד יאמר לך לאיפה זה נמכר ומשם כבר תוכל לעקוב אחר היבואן הפרללי, תוכל לדעת בדיוק ממי הוא קנה.

הדבר יכול לגרום בעיות גם ליבואנים הפרללים בעצמם וגם לאותם דילרים בחו"ל שהם קונים מהיצרן.

ומה שיקרה בסוף זה שאנו הצרכנים נהנה פחות ופחות ממחירים נוחים יותר ע"י היבואנים הפרללים, למעשה פתיחת השוק הזה ליבוא מקביל גורמת לירידית המחירים ולמגוון רחב יותר של מוצרים.

ניר, תקרא שוב ,

מדובר על חנות , לא על יבואן פרללי , בסה"כ חנות שטרקה טלפון בעצבים:shock: .

מה אכפת לחנות על מסירת מידע נגיש כמו מס' סידורי ?

אי אפשר לומר ללקוח "סליחה , אנחנו לא מוסרים מס' בטלפון "

צריך לטרוק לו בעצבים ?!

כשישנה מכת זיופים זו חובתה המוסרית של החנות כלפי הצרכן , לתת גיבוי .

אבל, וזה אבל גדול.

כי סה"כ כפי שכבר אמרתי, רוב בעלי החנויות לא ידעו בכלל להבחין בזיוף,

ומבחינתם אם הם קונים מיבואן שהם עובדים איתו זמן רב הם גם סומכים עליו.

ייתכן אפילו שאף הוא, אינו יודע שמדובר על זיוף.

הם עובדים בזה , מוכרים את זה , מתקינים את זה , מפרסמים בזאפ את המוצר ,

ואין להם שמץ מושג שמדובר בזיוף ?

נו, די ניר , מספיק עם ההתפלספות חסרת התוכלת ,

אתה יכול לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן, על כל האנשים חלק מהזמן, אבל אתה לא יכול לעבוד על כולם כל הזמן.

לכן,לא למהר לפרסם מידע שיכול לפגוע בפרנסה של בן אדם, ייתכן שאם תאירו את עיניו , אפילו רק בקישור לתרד' שבו הועלה בפורום עניין הזיופים כך יפסק הדבר.

אתה צודק ,

פעם הבאה שינסו לעבוד עלי , או ינסו למכור זיוף לאחד מחברי,

אני אצטרך לגשת אל המוכר , ולומר לו:

"ידידי, אנא טול קורה מבין עיניך , גש נא אל המחשב, וראה את הת'רד האחרון בנושא הזיופים,

הנך מוכר מוצר מזוייף, אני אצטרך להעיר את עיניך ,

ובתקווה שלא תעשה זאת שוב , נו ! נו ! נו! "

ובגדול פשוט יש לפתוח 7 עיניים ולבדוק כל סט עפ"י הפרמטרים שהועלו פה.

יופי , משפט אחד נכון בתגובה הארוכה שלך.

אם חנות מתעקשת על העובדה שמדובר על סט אורגינל גם לאחר עימות איתם בנוגע לנושא.

הם חושבים שאתם אידיוטים,

אם התעמתתם עם החנות, והם עדיין מחזיקים בדעתם,

משמע שאתם טיפשים.

אז רצוי ומומלץ להעלות את הנושא לפורום בכדי שחברי פורום אחרים ידעו להיזהר מחנויות הללו.

לא , רצוי ומומלץ לקנות את המוצר המזוייף,

להחתים את בעל העסק בחשבונית על מקוריות המוצר ,

ולתבוע , לגשת למועצה לצרכנות ולכל מי שמטפל בנושא ,

לקבל פיצוי על עזות המצח .

1. אם החנות רימתה בידיעתה - שתסבול .

2.אם רימו את החנות - ומישהו מכר להם זיוף , שהחנות תתבע אותו על הנזקים שנגרמו לה, ושהוא יסבול .

ניר ,

אני מצטרף לדיעתו עופר :

אני מקווה שתפעיל את השכל ותבין ,

לא מעניין אותי הבעיות של היבואן הפרללי ,

אני מתרתח כשמנסים לצייר תמונה ורודה ,

זו לא תמימות ,

יש רק רשעים שמנצלים את טוב ליבם או חוסר הבנתם של לקוחות כמונו .

נ.ב.

צביקה, לקחתי לתשומת ליבי,

אני מתנצל אם הגדשתי את הסאה.

התחביב אכן משותף לכולנו.

מידן.

ZZR

פורסם
מבחינתי ,

2 הסנטים שווים כגודלם הסקלרי ותו לא.

יש משפט אחד בלבד , בכל התגובה המפרכת, שראוי להתייחסות רצינית .

אני מקווה שתפעיל את השכל ותבין ,

לא מעניין אותי הבעיות של היבואן הפרללי ,

אני מתרתח כשמנסים לצייר תמונה ורודה ,

זו לא תמימות ,

יש רק רשעים שמנצלים את טוב ליבם או חוסר הבנתם של לקוחות כמונו .

.

תשמע מידן,

אם התגובה ה"מפרכת" שלי לא מתאימה לך, ולא עונה על הקריטריונים שלך לגבי "התייחסות רצינית" אתה מוזמן לא לענות עליה ולא להגיב.

אבל התגובה הזאת פשוט לא במקום.

אבל זה שאתה מבטל את דעתי, וזה שאתה שולל את מה שאני חושב.

זה חוצפה.

אין בעיה בויכוח ענייני מקצועי נטו, אבל זה כבר לא במקום.

אני בניגוד אלייך כן מפעיל את השכל על מנת להבין את התמונה.

אני לא מצייר שום תמונה ורודה, אני פשוט מכיר את הדברים הללו לעומקם ורק פוקח לאחרים את העיניים על עוד כמה דברים שלא כולם חושבים עליהם.

נכון, לא כולם תמימים.

אם זאת, גם לא כולם רשעים.

מידן היקר, זה לא רק שחור או לבן, יש אפור והרבה ממנו באמצע.

לפני שאתה פוגע בפרנסה של בן-אדם, נסה להבין שלפעמים הדברים נעשים מתוך אי-ידיעה.

under construction..

פורסם

למידן, יש לי רק שאלה, אם פותח התרד, שאגב, ציין שהניסוח שלו היה לא מתאים, רושם בכותרת: "בעניין: פוקל k2p שני מקומות עם זיופים-בדוקים", תגדיר את המילה "בדוקים".

יחס מגעיל של מוכרן בחנות, שמסיבותיו (סביר מאוד להניח שמדובר ביחס מגעיל בגלל שהוא יודע שמדובר בזיוף) בוחר לענות כפי שענה, עוד לא הופך את ההצהרה שבעסק המדובר מוכרים זיופים - לבדוקה.

בשיפוצים

פורסם

אבל זה שאתה מבטל את דעתי, וזה שאתה שולל את מה שאני חושב.

זה חוצפה.

אין בעיה בויכוח ענייני מקצועי נטו, אבל זה כבר לא במקום.

אני חושב שאתה טועה ומטעה אחרים ,

מה הבעייה בכך?

מרגיז אותך שמישהו חולק על דעתך המנומקת והמוטעית ?

תגובה של חצי עמודבגודל A4, שנותנת לגיטימציה לרמאים ומוכרים חסרי מצפון,

למכור זיופים .

תסביר לי למה לתמוך בהם ?

למה להבין אותם ?

הרשה לי לצטט אותך:

לפני שאתה פוגע בפרנסה של בן-אדם, נסה להבין שלפעמים הדברים נעשים מתוך אי-ידיעה.

2 אפשרויות לפנינו :

1. רמאות - בעלי החנויות הנ"ל מחזיקים זיופים בידיעה ברורה ,

ע"מ להרויח יותר כסף .

2. חוסר ידיעה - המוכרם "לא מבינים" , הם לא יודעים , הם לא ראו את הסט מעולם בזמן אמת,

הם מפרסמים באינטרנט - אך אין להם מושג איך לחפש בו תמונות של פוקל מקורי,

הם פירסמו תמונות ונתונים של פוקל מקורי , אך הפריט שבידם לא תואם למציאות .

בכל מקרה צריך להיזהר ולא לקנות.

אני מצטער ,

הם צריכים להיות אחראים למוצר שבחנות.

לכן הם מקבלים כסף ,

על שירות אחריות ואמינות.

אני משלם לחנות כדי להיות בטוח שאני מקבל מוצר טוב.

יש לך / להם בעייה עם חוסר הבנה ?

שיתבעו את מי שמכר להם "והטעה" אותם.

מידן.

נ.ב.

(ואני מקווה ששראגמן וshorlak יחוו את דעתם האובייקטיבית לגבי מכירת זיופים ללקוח )

ZZR

פורסם
אני חושב שאתה טועה ומטעה אחרים ,

מה הבעייה בכך?

מרגיז אותך שמישהו חולק על דעתך המנומקת והמוטעית ?

תגובה של חצי עמודבגודל A4, שנותנת לגיטימציה לרמאים ומוכרים חסרי מצפון,

למכור זיופים .

תסביר לי למה לתמוך בהם ?

למה להבין אותם ?

הרשה לי לצטט אותך:

2 אפשרויות לפנינו :

1. רמאות - בעלי החנויות הנ"ל מחזיקים זיופים בידיעה ברורה ,

ע"מ להרויח יותר כסף .

2. חוסר ידיעה - המוכרם "לא מבינים" , הם לא יודעים , הם לא ראו את הסט מעולם בזמן אמת,

הם מפרסמים באינטרנט - אך אין להם מושג איך לחפש בו תמונות של פוקל מקורי,

הם פירסמו תמונות ונתונים של פוקל מקורי , אך הפריט שבידם לא תואם למציאות .

בכל מקרה צריך להיזהר ולא לקנות.

אני מצטער ,

הם צריכים להיות אחראים למוצר שבחנות.

לכן הם מקבלים כסף ,

על שירות אחריות ואמינות.

אני משלם לחנות כדי להיות בטוח שאני מקבל מוצר טוב.

יש לך / להם בעייה עם חוסר הבנה ?

שיתבעו את מי שמכר להם "והטעה" אותם.

מידן.

)

מידן היקר,

אני אסביר לך את זה בכמה משפטים, כדי שלא תצתרך להתאמץ לקרוא תגובה ארוכה.

על סמך מה בדיוק אתה נכנס למלחמה ופוגע בפרנסה של אנשים??

על זה שמישהו בשיחת טלפון שאתה בכלל לא יודע מה דובר בה החליט שלא מתאים לו וניתק את הטלפון??

או על שיחת טלפון אחרת שבה מישהו סירב למסור מס' סידורי בטלפון?

הי אתה בכלל לא יודע מה נאמר שם?, מה היו חילופי הדברים?,מה היה טון הדיבור של השיחה?

מישהו מעלה כותרת בפורום שכותב בה:"פוקל k2p שני מקומות עם זיופים-בדוקים"

ואתה מידן יוצא למלחמה.

על מה?!! מה בדוק פה בדיוק?, מי שלא רוצה למסור מס' סידורי בטלפון בשיחה שלא ברור מה נאמר בה בכלל לא אומר שהוא מוכר משהו מזוייף!.

זה לא הוכחה ולא נעליים.

אתה כותב שאני טועה ומטעה?, אני כותב את דעתי שהיא בדיוק כמו שלך שמי שמוכר ציוד מזוייף ,מצידי שלא ימכור טוויטרים של 20 ש"ח גם בתחנה המרכזית.

אבל בין שיחת טלפון לא ברורה ולא ידועה לבין לצאת בהכרזות מטופשות של מכירת סחורה מזוייפת, לבין העובדה שאני סה"כ הוספתי עוד נקודה למחשבה על עוד כמה גורמים, אשר אותם אני יודע מנסיון ולא מהיום.

איך בדיוק אני מטעה??

התגובה המתלהמת שלך פשוט לא קשורה לעניין, אני לא נותן לגיטימציה לכלום, אני רק מנסה להכניס לשכל שלך, שזה שנכתבת פה הודעה היא חשופה ל50,000 חברי פורום שנמצאים פה+ כל אותם האנשים שיכולים לחפש מידע על הנושא בגוגל יכולים לקרוא את השטויות שנכתבות כאן.

ומדובר פה על פרנסה של בן-אדם.

אם אתה מאשים אותי שאני נותן לגיטימציה למכור ציוד מזוייף!, אז אתה חיי בסרט ויש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא, לא מעניין אותי מה תגיד ולמה ,אם אתה כותב כזה משפט תלוש מהמציאות.

under construction..

• תוכן חדש...