Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחס מגעיל של מוכרן בחנות,

שמסיבותיו (סביר מאוד להניח שמדובר ביחס מגעיל בגלל שהוא יודע שמדובר בזיוף)

בוחר לענות כפי שענה,

עוד לא הופך את ההצהרה שבעסק המדובר מוכרים זיופים - לבדוקה.

1. אם יש לכם בעייה עם הכותרת ,

תבקשו לערוך , למשהו בסגנון : "2חנויות חשודות במכירת זיופי פוקל K2P",

2.אני מתנגד לתגובות הגנה (כמו של ניר) בסגנון של "חוסר ידיעה" ו"פגיעה בפרנסה".

המוכר טיפש ? לא מבין ? אין לו מושג בדגמים ?

שלא ימכור פוקל .

מי שמחזיק זיופים , ולא מבין מה הוא מוכר , שיעשה קורסים מקצועיים או שיקרא חומר באינטרנט.

אין לו אינטרנט ? שישאל את היבואן שהוא קונה ממנו.

לנתק טלפון ? - ממש לא מקובל , אלא אם יש משהו להסתיר.

נ.ב.

מי שמוכר זיופים - מבין בדיוק מה ההבדלים בינו לבין מוצר מקורי .

זו כנראה הסיבה שהשיחה נותקה , כשנשאל המס' הסידורי של הסט .

.

ZZR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם מידן , עם מוכר בחנות לא יכול להבדיל בין מוצר מקורי לזיוף , אז שאילך לעבוד בתחום שהוא מבין , לדוגמה למכור ירקות בשוק ...

פורסם

" חנות שלא מוסרת פרטים בטלפון זה לא אומר שהיא מוכרת זיופים" חולק איתך ניר. יש מקרים שכן חייבים למסור פרטים ויש מקרים שלא.

אני למשל התקשרתי לאפריל טקליין היבואן הרשמי של אלפיין לבקש מחיר עבור סט קומפוננט הם לא הסכימו לתת .

התקשרתי ליבואן אחר שעוקף את אפריל טקליין הוא מסר לי מחיר בטלפון ואני קניתי ממנו. במקרה הזה אפריל הפסידו לקוח כי חשבו שהוא לועג ולא רציני.

לגבי העניין של פוקל, זה נושא ברור מי שלא מוסר פרטים כמו מספר סידורי אז כמובן הוא חושש מזה. ולא נפגע כי לא מאמינים לו, זה עסק חברה ושירות הוא חייב לספק.

פורסם

1. עכשיו אתה מתחיל להבין מה הבעיה בכותרת ולמה אנחנו לא מסכימים אם הצהרה שהיא כוזבת(עד שלא הוכח ב100%).

2.אני מתנגד לתגובות התקפה כמו שלך מידן, שהם נכון לעכשיו על בסיס ייתכן,אפשרי,אולי,לכאורה.

תבין, שמדובר על פגיעה בפרנסה של אדם ומוניטין של אדם/חנות/יצרן/מוצר אין מקום לסברות או שמועות, אם אתה מצהיר שאדם מוכר זיופים, אתה חייב לגבות את זה בהוכחות.

ולא, אי מסירת מידע בטלפון זה לא הוכחה.

זה אולי יכול להעלות חשד, וייתכן כפי שכבר אמרתי שזה בכלל נובע מסיבות אחרות בכלל, אבל זאת עדיין לא עובדה.

האמן לי מידן, אם מישהו מוכר בידיעה מוצר מזוייף תחת מסווה של מקורי 100%, מבחינתי הוא צריך לשבת בכלא על זיוף,מרמה וגניבה.

וכמובן לפצות את הלקוחות שקנו ממנו.

אני לא מגן על אף אחד, אני רק מציין את הרעיון שאולי ייתכן שפותח התרד' טועה? אולי הוא עושה עוול?.

הרי גם אני וגם אתה לא יודעים את העבודות בין אם הם לכאן או לכאן(כי אין לנו הוכחות חד משמעיות).

אז אני אישית לא מוכן לקחת חלק בלינץ' על בסיס שמועות בלבד.

אם יוכח שמדובר על זיוף,אני יהיה הראשון שישמח לפעול נגד החנות ולדאוג שלא יקנו מהם בורג.

אבל עד אז, קצת שכל והגיון לפני שמשמיצים.

אני הייתי מסכם את זה כך,

אם למישהו יש ספק, אז שלא יהיה לא ספק.

מי שרוצה להיזהר מוטב יהיה לו שלא לקנות ממקום אשר לא נראה לו אמין.

בדיוק כמו שאמרתי בפעם הקודמת שדיברו על זיופי פוקאל.

אם K2P נמכר בכל מקום מעל 2300 ש"ח ויש כמה חנויות בודדות שמוכרות את המוצר הזה ב1700-1800 ש"ח, ייתכן ומדובר על זיוף לכן כדאי ורצוי לבדוק את העניין ב70 עיניים.

under construction..

• תוכן חדש...