Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם 220,000 ק"מ זה הרבה לפג'ו 406 ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קילומטרז' הוא פרמטר מאוד דומיננטי מכיוון שעליך לזכור שהרכב בנוי מחלקים שנישחקים ולכן ככל שהקילומטרז' גבוה יותר הסיכוי לתקלות עולה (עקומת האמבטיה).

רכב לא מסוגל לנסוע עד אינסוף עם אותם חלקים מקוריים.

כמות הקילומטרז' שאתה מציין היא גבוה מאוד ולדעתי קיימת סבירות גבוהה מאוד להוצאות רבות בנוסף המחיר שמתבקש הוא גבוה מאוד ובכסף הזה אתה יכול למצוא רכבים יפניים אם קילומטרז' נמוך יותר.

פורסם

אמנם הסקרים מאוד מרשימים אבל הנתונים נלקחו ממדינה אחרת, בעלת רמת שרות, אקלים ואופי כבישים ונהיגה שונה. ורק אופי הנהיגה בפני עצמו יכול להוות הבדל עצום בחיי הרכב.

ונכון שהדעה הרווחת בארץ היא שמוסכים מורשים של צרפתיות וגרמניות לא מכירים את הרכבים שהלם ולא יודעים לטפל בהם ואף נתקלתי בבעיה כזאת במוסך מורשה של פזו שהתריאו לי על לא פחות מ3 בעיות בטחותיות חמורות ש5 מוסכים אחרים ו3 חברים שהיו להם רכבים זהים אמרו לי שאין שמץ של אמת בדברים.

אבל למרות זאת, הסידרה ה40X של פזו היא סידרת יוקרה למנהלים שגדולה ממנה רק סדרת ה60X שכנראה יודעה להרי אדם או לחובבי נהיגה באוטובוסים. השורה התחתונה היא שהסדרה הוכיחה איכותיות ואמינות יוצאות מין הכלל עוד מימי ה404 הנושנה שחלקן עדיין נוסעים על כבישי ישראל הבנויה, שלא לדבר על ה405 שרק מעטות מהן ירדו מהכביש.

אני אישית לא חובב של גירים אוטומאטיים בכלל מהרבה סיבות רבות ומשונות, אך אם לקחת מדגם סטטיסטי של רכבים אוטומאטיים על כבישי הארץ ה605 הנושנה שיוצרה אך ורק עם גיר אוטומאטי בתחילת שנות ה90, עדיין נוסעות ומתגלגלות וכנ"ל ל405.

בטיפול נכון כל פזו היא מלכת הכביש, כדאי שתשקיע יותר בבדיקת טיב הטיפולים שנעשו לרכב, רמת האחזקה, וצורת הנהיגה מאשר הקילומטרז' שלו. עודף קילומטרים הוא רק סיבה להוריד מחירון, לא להחליט שהרכב גמור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכב לא מסוגל לנסוע עד אינסוף עם אותם חלקים מקוריים.

מי אמר לך שהרכב עם כל החלקים המקוריים ? בדקת אותו ? הוא עם צמיגים בני 10 ? לא הוחלפו ציריות לעולם ? האלטרנטור מקורי ?

אולי כן הוחלפו דברים ? אולי לא הכל "אותם חלקים מקוריים" ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שמת לב במקרה מי נמצאת במקום 91 ?

ממש ממש לא מפתיע(שימו לב לשנתון המדובר). תקפצו להצצה(ממושכת ורצינית) באתר שנחשב ה"מֶכָּה"(וזאת לא הגזמה) של מבחני האמינות לרכב בעשרות השנים האחרונות (אגב, לא רק רכב), אתר ה JD.POWER. מבחני האמינות כוללים כמה וכמה וכמה פרמטרים לרבות חוו"ד על השרות במוסכי השרות, מס' תקלות ל 100,000 קמ' ועוד ועוד. ה JD נחשב לאמין ולרציני ביותר, זאת לצד האתר של ירחון הצרכנות אדיר ההשפעה(בארה"ב ומחוצה לה) ה : Consumer Report

1.

http://www.jdpower.com/default.aspx

2.

http://www.consumerreports.org/

תמצאו שבשני העשורים האחרונים הרכבים מארץ השמש העולה מאכלסים את המקומות הראשונים (חמשת המקומות הראשונים בקביעות), בעוד מותגים כמו יגואר, פולקסווגן ואאודי "מככבים" מהמקום ה 12 ואילך. אגב, פורשה השתפרה מאוד בשלוש השנים האחרונות ויש לה הרבה פחות מקטרגים מקרב הרוכשים אותה. אפשר למצוא שלל אמתלות ותירוצים והסברים פסבדו-פסיכולוגיים לממצאים(ויש שעושים זאת באצטלא כלשהי של פרשנים...) אבל האמת טמונה כנראה בעובדה הפשוטה שהיפנים מצליחים בד"כ-ויש יוצאים מן הכלל- להביס את השאר בתחום האמינות(רק בתחום זה בצורה כה גורפת). זה מה יש.

למען הסר ספק אני נוהג ברכב שמיוצר בצפונה של ארה"ב.....(ונהנה מכל רגע).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

יש לי 406 1.8 שנת 2001 אחלה אוטו מפנק מאוד ובסה"כ אמין מאוד . נכון יש לגיר חיים קצרים אבל גם לרחבים אחרים יש בעיות דומות.

אני מאוד מרוצה למרות שהרכב למכירה כי הגיע הזמן לקנות רכב חדש הפעם פיקסו חדשה

פורסם
הסידרה ה40X של פזו היא סידרת יוקרה למנהלים שגדולה ממנה רק סדרת ה60X שכנראה יודעה להרי אדם או לחובבי נהיגה באוטובוסים. השורה התחתונה היא שהסדרה הוכיחה איכותיות ואמינות יוצאות מין הכלל עוד מימי ה404 הנושנה שחלקן עדיין נוסעים על כבישי ישראל הבנויה, שלא לדבר על ה405 שרק מעטות מהן ירדו מהכביש.

שמע קוקו, עם זה ש405 היא מכונית היוקרה של המאה, ושכל סילבר קלאוד או קונטיננטל מחווירה לפניה - אין לי ויכוח, זה ברור מאליו.. אבל להגיד ש605 היא לחובבי אוטובוסים??

אם לא נהגת על 605 שאינה 2 ליטר אטמוספרית - יותר טוב שלא תגיב, ואם נהגת - יותר טוב שתיקח עוד סיבוב, כי 605 עושה כל מה ש405 עושה, רק יותר טוב, עם פחות זוית גילגול ואפילו עם שילדה עוד יותר מתגמלת.

והנה עוד סוד קטן באדיבות לוי יצחק, אם כה מאסת בB4 ודומותיה, ואתה מבכה לילה לילה על הכרית את אהובתך שבותרה באכזריות מול עינייך בבת ים (how fitting..), תמורת פחות מ15 אלף ש"ח תוכל לחדש ימייך כקדם (וגם לנסוע על מכונית היוקרה של המאה כמובן)..

HFturbo

• תוכן חדש...