Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקנית מחשב לגלישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב של אחי שבק חיים,ולא שווה לתקן ראינו באתר של אייבורי מחשב ב 990 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1, האם שווה את המחיר? המחשב מיועד לגלישה בלבד,יש טעם להוסיף את השידרוגים? תעזרו לי אני לא מבין כלום במחשבים ולא בא לי שהנציג שם יחרטט אותי,כמו בחורה במוסך :-).

ערב טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אישית הייתי שוקל להוסיף עוד 15 ש"ח כדי שהזכרונות יהיו של חברה ידועה ולא לתת להם לבחור מה לשים שם...

לדעתי שווה גם להוסיף 19 ש"ח ולהגדיל את הכונן הקשיח (אי אפשר לדעת אולי בעתיד תחליט לאגור על המחשב אוסף שירים תמונות וסרטים).

קח בחשבון שכאשר הכרטיס מסך מובנה המחשב לא יוכל לשמש להרבה יותר ממחשב אינטרנט.

בהצלחה

פורסם

את השדרוגים הפשוטים שווה להוסיף ולו בגלל שזה כמה שקלים בודדים יחסית.

המחשב הזה יוכל לספק עבודה רציפה לגלישה וגם להרבה יותר.

אם זו המטרה העיקרית אין שום סיבה לשדרג חלקים

ולהוסיף 39523958235 ג'יגה זיכרון ומעבד עם 29374 ליבות.

בחנות ינסו לגרום לך לשדרג, תעמוד על שלך ואל תשדרג חלקים שאין לך צורך בהם.

פורסם

הזמנתי היום,שידרגתי את הלוח אם ל 4 סלוטים,מאורר שקט יצא 1100 ביום שני המחשב יהיה מוכן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
הזמנתי היום,שידרגתי את הלוח אם ל 4 סלוטים,מאורר שקט יצא 1100 ביום שני המחשב יהיה מוכן.

מכל השדרוגים האפשריים, הבחירה במאוורר שקט היא הטובה ביותר שיכולת לעשות.

המארזים/מאווררים הזולים של אייבורי מרעישים כמו הצרות שלי.

תתחדש!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...