Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נאמר ומה נגיד.

הרמה של הטלויזיה בארץ בזמן האחרון שוברת שיאי שפל.

תוכניות כמו "הישרדות", "היפה והחנון" ועכשיו זו הן פשוט פגיעה באינטיליגנציה של הציבור, אין הגדרה אחרת לזה.

תוכנית כמו "הפוליגרף" זה פשוט גועל נפש שבא להקיא.

והעובדה שתוכניות אלה גורפות רייטינג זה רק מראה את הרמה של האנשים פה בארץ.

צודק מאד .

ולצורך הענין - ארז טל מבחינתי הוא לא פחות מ 'דילר' רחוב שמקבץ סביבו אנשים חלשים שמוכנים להיות מושפלים לצורך ' עשיית כסף מהירה ' .

ארז טל הינו פושר שדוחף לנזקקים ולצרכנים מנות סם באיכות ירודה , וגורף לכיסיו מיליונים !

ההתנשאות שלו ( ושל עוד אחרים בתוכניות טלוויזיה בערוצים המסחריים ) על פני המשתתפים , וההתרפסות של המשתתפים בתוכניות אלה , מוכיחות באמת כמה נמוכה הרמה של אנשים בארץ .

אפשר לכתוב כאן מחברות שלמות על נזקי הטלוויזיה בעידן שלנו ונכתב על כך לא מעט , אבל אני אישית הבנתי כבר מזמן שהערוצים המסחריים בישראל עברו את גבול הטעם הטוב .

יש דרך אחת והיא לזפזפ אותם החוצה מתוך התודעה שלנו ושל ילדינו .

בבקשה תתעוררו , והפעילו שיקול דעת לפני שנדבקים למסך הרדוד !

הענין החמור ביותר מבחינתי הוא שרוב ילדי ישראל נערים ונערות נוהים אחרי רצף ההבלים הטלוויזיונים באופן לא מבוקר ובלתי נשלט .

אנחנו וילדינו נפרע את החוב הזה בעתיד וכנראה שהוא יהיה יקר מדי .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, בשישי היתה כתבה בערוץ 2 לגבי ידע כללי של בני נוער בימינו.

פשוט בושה וחרפה.

לרמה הזאת אנחנו מגיעים כשהתכניות האלה הן הפריים טיים שלנו !

אני גם ראיתי את הכתבה הזאת, ובו אני אגיד לך משהו, זה קל לבנות תכנים שמלמדים על כלום כמו על ימי הביניים והתקופה הטורקית ואח"כ לבוא ולשאול ילדים מי זה זלמן שזר, כשאני סיימתי את התיכון הייתי מופתע שסיימתי בי"ס ואני לא למדתי כלום על הנשיאים, מלחמות, אבני דרך חשובות בהיסטוריית מדינת ישראל שחשוב שכל אזרח ישראלי ידע אותם, אבל לא, כפי שאמרתי כבר מלמדים פה על היוונים והטורקים.

זה גם קל לבוא לסטודנטים להוראה (כמו שהיה בכתבה) ולהתקיל אותם בשאלות שלא נמצאות בחומר הלימוד, ושאף אחד לא יבוא ויגיד לי ש"הם מורים והם צריכים לדעת..." כי תמורת השכר רעב שהם מקבלים/ יקבלו הם נותנים הרבה מעבר.

כמו תמיד בארץ הש"ג אשם ואף אחד לא מעיז להפנות אצבע מאשימה לדרג מקבלי ההחלטות. ילדות מפגרות וערסים שהמוח שלהם טוגן ע"י סלולארי ותכניות ריאלטי מעוררים הזדעזות הרבה יותר קשה ממערכת החינוך, מאשר שוב לצלם את (פרופ') יולי תמיר ושות'.

בקשר לאח הגדול בפרט ולתכניות הריאלטי בכלל, הזבל הזה ממש מאוס, אם לא שמתם לב אז הישרדות והאח הגדול (לא בארץ) היו החלוצות של הריאלטי לפני שנים ועכשיו אחרי שאין מה לחדש ולהמציא, בארץ החליטו לחזור לשורשים.

רמת התכניות בארץ ירדה לפני שנים, תוכניות מרעננות כמו קומדיות (קצרים) וסדרות ישראליות נדחקות לשעות מאוחרות ולערוצים נידחים כך שנשארנו בפריים טיים עם זבל.

פורסם

צודק. האנשים בארץ ברמה כלכך נמוכה שזה מדהים.

מה שעוד יותר מדהים, ד"א, זה שכל התוכניות הללו הגיעו מחו"ל (לא ידוע לי על פורמט ישראלי לתוכנית ריאליטי) אחרי שצברו אחוזי רייטינג גבוהים במיוחד.

לא סתם תוכניות ריאליטי צצות כמו פטריות אחרי הגשם - המון רוצים להשתתף ועוד הרבה הרבה יותר רוצים לצפות.

לגבי ארז טל, אשמח לדעת איזה תוכנית ריאליטי הוא המציא.

הוא יותר זכור לי מתוכניות בידור ושעשועוני-טלויזיה (כמו "הכספת").

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני עדין לא מבין איך אמא שלי שתזכה לחיים ארוכים עברה מערוץ האוכל לערוץ הראילטי הזה , שקועה כל כך עמוק עד שהיא הולכת לישון מתי שמתחילים לצלם אותם ישנים זה פשוט לא יאמן

התוכניות מבזות את אלה שמשתתפים בהם .

אחרי הכל כל אותן זכייניות אשר מפעילות "ומייצרות" את התוכניות האלה - משתמשים באנשים בתור ניצבים

ועושים קופון שמן של כסף ככה שהמיליון שקל האלה ממש לא מהווים להם בעיה .

אתמול היתה תוכניות בערוץ 2 עם חמי רודנר וברי סחרוף

בה ניתן היה לשמוע את דעת האומנים "הישנים" לגבי כל אותן תוכניות ריאלטי .

אני יודע שהטלויזיה מזמן נהייתה משעממת אבל תוכניות כאלה ?! אפילו בצחוק לא הייתי צופה בזה , מעדיף להיות פריק של קארזפורום :p

פורסם

אל תשכחו שכל הפורמטים של תוכניות הריאלטי כגון:

כוכב נולד

הישרדות

האח הגדול

וכל שאר הריאלטי שדוברו כאן

הגיעו מארצות שנחשבות נאורות לדעתכם : ארה"ב ,אנגליה וכ'ו.

ושם הם זכו להצלחה גדולה לפחות כמו בארץ,אם לא יותר.

ככה שלחשוב שרק בישראל זה קורה ובכל מדינה נאורה אחרת זה לא יקרה

נראה לי קצת כמו אי התייחסות לעובדות הקיימות :roll:

וללכת בגישה של כן אנחנו מדינה דפוקה ויש לנו נוער "לא חכם" במיוחד כי זה הכי קל

פורסם

תוכנית עולה. הקהל מתלהב. הקהל מאבד עניין. הרייטינג יורד. מחיר הפרסומות יורד. הערוץ מפסיד.

סף הגירוי של הקהל עולה. תוכנית נועזת / מטופשת / חודרנית / מזעזעת / (כל מילה אחרת) עולה.

יותר אנשים צופים. יותר רייטינג. מחירי פרסומות עולים. הערוץ מרוויח. ככה עובדת טלוויזיה, רבותיי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ככה עובדת טלוויזיה, רבותיי.

די לכפייה העונתית!!!

למה לעזאזל אנשים מסתכלים בזה?

זו שאלה פשוטה.

מה התשובה?

כי אני לא מצליח להבין מה גורם לאנשים נורמאליים לכאורה לשבת ולצפות בשטויות שקורות לאנשים אחרים בטלוויזייה.

כמו שאני לא מצליח להבין למה נינט יותר גדולה מאלוהים, ושהיא תפסה עמוד אמצע שלם(!!!) בידיעות אחרונות כי היא הסתפרה. כנראה רק בראש, לא ציינו מקומות אחרים למיטב ידיעתי.

כו-לה זמרת בגרוש, בלי טיפת כישרון, גם במשחק, וכל העולם,אישתו,אחותו,הכלב,האח,הדוד מארה"ב,יובל המבולבל, צילי,גילי,הטלטאביז,חדשות 10 ו-2,אולי גם 33,חלק מהעולם הערבי,עובדי היי-טק,עובדי ממשלה,חתולים ואזרחים עובדי צה"ל לא מפסיקים לדבר על הכונפה הזו.

בלי שהיא תעניין אותי, נחשפתי למסמכים אנושיים מזעזעים בניגוד לרצוני, כמו באיזה חיל היא שירתה(לפי התמונה בעיתון בכתבת התספורת),על מה היא נוהגת(תמונה של A3 משכה את עיני בעיתון. בפנים הייתה כונפה),העובדה שהיא תפוסה(כותרת גדולה עם שם החבר שלה בעיתון,שלווה מייד אח"כ בהסבר שהוא הצמוד שלה, ורק אח"כ בהסבר למה השם שלו בכותרת.ארצה לציין שקראתי את הכותרת רק כדי לוודא שאין לנו פרטנר חדש לשלום העונה לשם זה) ועוד זבל דומה.:arrow:

אני מרגיש מחולל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה אנשים צופים בזה ?

יצר המציצנות מניע אותם ככל הנראה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי ארז טל, אשמח לדעת איזה תוכנית ריאליטי הוא המציא.

הוא יותר זכור לי מתוכניות בידור ושעשועוני-טלויזיה (כמו "הכספת").

גם לי לא ברור על איזה ריאליטי של אז טל הבחור מדבר :roll:

בניגוד לתוכניות ריאליטי, שעשועונים, וביוחוד כאלה שעוסקים בידע כללי, זה דבר מבורך ולא מזיק.

גילוי נאות: פעם עלינו לשידור ב"כספת" וכמעט זכינו ב-50,000 שקלים :oops:

פורסם

הכותרת לא צריכה להיות:

האח הגדול - האם נגיע לריאלטי יותר חודרני מזה?

הכותרת צריכה להיות:

האח הגדול - האם נגיע לריאלטי יותר מטומטם מזה?

כל הז'אנר הזה של הריאלטי דפוק מיסודו, ובארץ הופכים אותו לגרוע הרבה יותר (ע"ע השרדות).

נ.ב

אם מישהו זוכר את התוכנית "גולשים בזמן" - היה איזה עולם מקביל שהם הגיעו ונאלצו להשתתף ב"ריאלטי" שכזה שבו היו צריכים להרוג אחד את השני ומכונות ע"מ להגיע לפרס הגדול (3 מליון דולר אם אני זוכר נכון).

לפי איך שהעולם מתקדם היום, יכול להיות שזה ה"ריאלטי" הבא.

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נ.ב

אם מישהו זוכר את התוכנית "גולשים בזמן" - היה איזה עולם מקביל שהם הגיעו ונאלצו להשתתף ב"ריאלטי" שכזה שבו היו צריכים להרוג אחד את השני ומכונות ע"מ להגיע לפרס הגדול (3 מליון דולר אם אני זוכר נכון).

לפי איך שהעולם מתקדם היום, יכול להיות שזה ה"ריאלטי" הבא.

בברכה,

נאור.

זה בדיוק מה שרשמתי בהודעה הראשונה שלי בשירשור הזה, רק עם דוגמא אחרת.

פורסם

חברה, המונח ריאלטי יצא כבר מכל החורים.

מי שזה מעניין אותו, שיראה את זה 48 שעות ביממה ו 10 ימים בשבוע בעיניים אדומות ויזיל ריר.

מי שזה לא מעניין אותו, כמו רוב הכותבים פה וכמוני, אני מציע פשוט לא להתעסק בזה.

זה מעניין את הת*ת וזהו, מה יש להתעסק ולדוש בזה כל כך הרבה ? הרי בדיוק מיזה זה חי !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מי שזה מעניין אותו, שיראה את זה 48 שעות ביממה ו 10 ימים בשבוע בעיניים אדומות ויזיל ריר.

אז זה הלו"ז, אז רובנו עובדים 18 שעות ביום, ואז ממילא אין זמן לראות טלוויזיה :lol:

• תוכן חדש...