Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,היום בערב יצא לי לראות כמו כולם את התוכנית הראשונה והצגת המתמודדים הישראלים ,"האח הגדול".

כבר תקופה לא קצרה שהפרומואים משודרים ללא הרף בערוץ 2,ומהללים את התוכנית על כמה היא מצליחה בכל העולם וכמה רייטינג מטורף היא גורפת בכל שנה, אז השנה לראשונה התוכנית הגיעה לארץ ולמען האמת לפני הפורמו הראשון הישראלי בערוץ 2 לא שמעתי מעולם על הריאלי , "האח הגדול"...הייתי חייב לפתוח בדיון על מנת לשמוע את דעתכם בעניין,היו כבר הרבה דיונים על תוכניות ריאלטי כאלה ואחרת ,כמו הפוליגרף שגורם לאנשים להגיד את כל האמת ולהשפיל את עצמם ואת קרוביהם למען כסף.

אבל השאלה שלי היא כזאת האם גם אתם הייתם מוכנים להיחשף בפני שני כלי תקשורת כל כך גדולים כמו הטלויזיה(פרקים נבחרים בכל שבוע) והאינטרנט(שידור ישיר 24/7 ללא הפסקה!!!)בשביל בסוף 100 הימים לגרוף מיליון שקלים?

האם הייתם מוכנים שיכנסו לתוך נבחי נשמתכם ויכירו אותכם בכל פינה ולא יתנו לכם מנוחה בשביל מיליון שקלים? האם אנשים כבר מוכנים למכור את עצמם ללא שום טיפת כבוד בשביל כסף? כיום אפשר להכנס לאתר קשת ולראות אפילו את האנשים ישנים ,ממצמצים,נוחרים,שומעים אותם מדברים על הדברים הכי אישיים, כמה עוד עמוק עם ישראל יכול להכנס לתוך המעיים של מתמודדי ריאלטי?

http://www.keshet-tv.com/bigbrother/bigbrotherlive.aspx#

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נאמר ומה נגיד.

הרמה של הטלויזיה בארץ בזמן האחרון שוברת שיאי שפל.

תוכניות כמו "הישרדות", "היפה והחנון" ועכשיו זו הן פשוט פגיעה באינטיליגנציה של הציבור, אין הגדרה אחרת לזה.

תוכנית כמו "הפוליגרף" זה פשוט גועל נפש שבא להקיא.

והעובדה שתוכניות אלה גורפות רייטינג זה רק מראה את הרמה של האנשים פה בארץ.

פורסם

יש לכם בתור בני אדם אתת האפשרות לבחור מה אתם רוצים לראות, תצביעו ברגליים (או בעיניים) ואל תצפו

אל תראו תוכנית ראליטי אחת אחרי השניה ואז תתלוננו בשם "הציבור", שמאוד נהנה לקרוא למה שהוא רואה זבל ולהיות בכל זאת דבוק למסך

פורסם

אני לא ראיתי את התוכנית, הייתי תקוע עם האוטו ברחוב.

אפשר הסבר בשביל מה משדרים את התוכנית בערוץ 2, אם אפשר לצפות דרך האינטרנט בשידור חי? או שזה עוד ניסיון לסחוט רייטינג.

פורסם
יש לכם בתור בני אדם אתת האפשרות לבחור מה אתם רוצים לראות, תצביעו ברגליים (או בעיניים) ואל תצפו

אל תראו תוכנית ראליטי אחת אחרי השניה ואז תתלוננו בשם "הציבור", שמאוד נהנה לקרוא למה שהוא רואה זבל ולהיות בכל זאת דבוק למסך

כל מילה בסלע.

אנשים, יש לכם חופש בחירה, ומי שרוצה יכול ללחוץ על השלט,

להחליף ערוץ או (אפילו!) לכבות את הטלוויזיה.

מי שבאמת אכפת לו, פשוט מתעלם. זה בדיוק כמו טרולים:

אם לא תאכיל אותם ולא תיתן להם תשומת לב, הם יגוועו וייעלמו.

כשמדברים על תוכניות כאלה ואומרים "אוי אוי אוי" ושאר שטויות כאלה,

זה בדיוק מה שמעלה להם את הרייטינג.

אפשר גם לחיות בלי טלוויזיה. אני הפסקתי לצפות לפני שנתיים,

כי לא היה מה לראות, ועכשיו אפילו אין לי מסך בבית.

(צחוק הגורל: אני מתרגם תוכניות טלוויזיה...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"האח הגדול" היא אחת מתוכניות הריאליטי הכי וותיקות שקיימות.

ואישית, זה לא ממש מעניין אותי.

לא מתלהב יותר מידי ולא ממש צופה בתוכניות ריאליטי האלה (חוץ מהיפה והחנון שיש להם משימות ממש משעשעות. מזכיר את דודו טופז של לפני ~10 שנים).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תמיד אמרתי, לא רחוק היום שבו בתוכניות ריאליטי ישחקו על חיים ומוות.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Running_Man_(film)

היה עוד סרט כזה שאני לא זוכר את שמו, רק שם הם לא היו אמורים לברוח אלא להרוג אחד את השני.

מצטרף לבקשה להסבר על האח הגדול.

"ai motoare capul doare"

פורסם

סליחה על הבוטות אבל כבר נשבר הז*ן מכל תכניות הריאליטי האלה !!!!

כנ"ל לגבי "מפרץ האהבה" שאמור להתחיל מתישהו השבוע,

חוץ מתכנית שבה יש 10 מתמודדים שמאוננים במקביל והראשון שגומר עף החוצה, כבר ראינו הכל !!!

תרבות של סתם, "עם הספר" נהיה "עם הסופר" !

אגב, בשישי היתה כתבה בערוץ 2 לגבי ידע כללי של בני נוער בימינו.

פשוט בושה וחרפה.

לרמה הזאת אנחנו מגיעים כשהתכניות האלה הן הפריים טיים שלנו !

לא רחוק היום שהטלוויזיה תעוף גם מהבית שלי...

פורסם

אתה באמת חושב שניכנסים לאנשים האלו לנשמה וללב - ולא למשהוא שתוסרט מראש?

בחייך, פשוט תקשיב. נתנו לאנשים האלה נושאים מראש, שהם לא ממש מאמינים בהם, ואני משוכנע ששומעים את זה מטון הדיבור שלהם. אחרת אף אחד לא היה צופה בתכנית שבה סתם אנשים מדברים על סתם דברים.

***גילוי נאות- לא ראיתי את התוכנית הנ"ל מעודי. או בכלל משהוא בטלוויזייה בערך כבר שנה...

ירחמיאל- כל מילה חקוקה בסלע. אבל את פותח השירשור זה כנראה מעניין.

FEREZ-אחלה סרט, גם בתקופתנו, ונזכרתי בו לפני יומיים בערך באמת.

מד"ב קליל ועמוס אקשן כמו שלא יוצרים יותר בימינו. היום כל הסרטים יותר מידיי - כמו שאומרים באנגלית - FULL OF THEM SELVS ("יותר מידיי מלאים מעצמם", בתרגום למתקשים באנגלית וקריאת שגיאות כתיב בשפה זו).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל דאגה - מפרץ האהבה לא תעלה לאוויר בזמן הקרוב.

http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000378079&fid=607

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הריאטלי הבא יהיה שיהיהו מספר מתמודדים שצריכים לעשות משימות מסוכנות וכל שבוע הצופים בבית יצביעו את מי להדיח.

זה שידיחו אותו יוגרל לו איך למות - כיסא חשמלי, תליה או כל דבר אחר.

זה יהיה הדבר עם הכי הרבה רייטינג ואני בטוח יצפה בזה ואל תגידו שאתם לא :roll:

S2000

• תוכן חדש...