Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שלמדתי כאן הרבה ,

ותוכלו ליראות את זה לפי השרשור הקודם שפתחתי על "חוות דעת על מערכת" , ליפני כחודש בערך ,

היום כבר המערכת חצי קנויה ,חלק מורכב וחלק סגור על הקניה ב90%,

נ.ב תודה לכל האנשים ששיגעתי ועזרו לי ללימוד ולהשתלב ב"עולם הסאונד" =]

ועכשיו למנה העיקרית , המערכת :

HU של פיונר DEHP5000 (כבר נקנה ואני ממש מרוצה מימנו =])

קומפוננט של טמפו

(קונה מחר ,יש מצב שעם שדרוג ישיר לטויטרים של MT22 תלוי במחיר שיעשו לי.)

סאב 10ID של אימיג' דינמקיס כולל תיבה מותאמת (קונה בשבוע הבא סגור על זה90%)

ואחרון חביב מגבר BA440 שאחרי קריאה והתעניינות רבה החלטתי ללכת עליו מכל מיני סיבות.

מה דעתכם? תגובות , המלצות ,והאם באמת יש שיפור גדול בחלקים שבחרתי,

שוב תודה לכול אלה שעזרו לי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לפתוח תר'ד כל שני וחמישי על אותו נושא במקום לרכז את כל השאלות בתר'ד אחד?

פשוט תשאל את השאלה בתר'ד הקודם שפתחת, תנסה להיות קצת יותר מסודר במקום לפתוח תר'ד חדש על כל שאלה.

ועכשיו לתשובה, סך הכל בחירת רכיבים טובה, לגבי המגבר זה לא הייתה הבחירה שלי אבל אני מניח שאלו שיקולי תקציב.

פורסם

+1 לקודמי, אך כבר כתבתי זאת. אפשר להמשיך ת'רדים קודמים בדיוק באותו עניין. נו, מילא..

קודם כל, כבר רואים את האור בקצה המנהרה, 90% זה מעולה:lol: ואיך אמר ההוא מהישרדות? "זה טוב לי, זה טוב לי":lol:

סה"כ בחירת רכיבים טובה. לדעתי, במקום לעשות טמפו עם MT22 הייתי הולך על דוטק מושלם. אגב, מה ההבדלים במחירים? וכמה הID הזה עולה?

פורסם

אם לחבר את כול הנושאים האלה בתרד אחד אתם יודעים מה יהיה?

לא נראה לי שזה יהיה יותר מסודר ולא נראה לי שלמישהו יהיה כוח לקרוא את כל זה.

ונחזור לנושא שלנו הID850 מהספק הרשמי שלי :wink: ותיבה אפשר לומר בונים לי מתנה

בקשר להבדלים בין הדוטק לMT22 והטמפו אין לי ממש מושג צריך לבדוק את זה אני מאמין שהדוטק יהיה עוד 100 ש"ח

ובקשר למגבר זה באמת מענייני תקציב גם ככה הוא עבר את הגבול כמו הכינרת,

וחוץ מזה אמרו לי גם שהמגבר לא רע בכלל..

פורסם

המגבר באמת לא רע כי הוא נגזרת ישירה (העתק) של מק-אודיו שסה"כ מדובר בחברה גרמנית שמייצרת מגברים טובים שנותנים תמורה אדירה למחיר שלהם.

בחירה נבונה.

לגבי דוטק או טמפו משודרג - דוטק אוביישן היה הכי רצוי אבל גם היה עולה לך כמה מאות שקלים.

כיוון שהטוויטר עושה את רוב העבודה גם ככה - עשית בחירה חכמה מאוד, זה בדיוק מה שעשיתי לאבא שלי ברכב שלו והמידבאסים של הטמפו\פולס הם סה"כ מעולים למחיר שלהם ובכלל רכיבים חביבים מאוד.

הסאב - בחירה לא רעה בכלל, אם הייתי יכול לקחת מגבר שני ערוצים ומגבר מונובלוק הייתי מציע לך להשקיע על הסאב עוד מאתיים שקלים ולקנות סאב של AA (אסאסין) שאת הID הרגיל הוא לוקח בלי למצמץ בכלל.

סה"כ בחירה יפה מאוד לרכיבים - מערכת שנותנת תמורה נהדרת לרכיבים - עשית שיעורי בית בסופו של דבר.

כל הכבוד ותהנה.

אל תשכח - הכי חשוב בסופו של כל הסלט הזה זה שתיקח מתקין טוב שיכוון לך את כל המערכת כמו שצריך, רכיבים טובים זה רק 20 אחוז מההצלחה של המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך מתקין טוב שיכוון לך את המערכת אפשר גם לשבת לבד עם חוברת ההוראות ולילמוד לכוון לבד כי אחרי הכול למתקין אין את האוזניים שלך והוא לא שומע יום יום במערכת שלך.

לכוון אפשר גם לבד לא צריך לשבור את הראש ..אחרי הכול אתה מרכיב מערכת דיי פשוטה ולא מערכת לNASA .

פורסם

גם לא בעיה לשרוף רכיבים לבד.

לפי השאלות שלו הוא חסר נסיון - ולפי זה שהמערכת עלתה לו את מירב כספו, לא הייתי מציע לו להפוך אותה לשפן הנסיונות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אויי נו באמת..

לשרוף רכיבים טוב שלא הגזמנו למה מתקין לא יכול לשרוף רכיבים?

אני מדבר על כיוון ולא על התקנה..אני התחלתי מאפס ואף אחד בחיים לא כיוון לי את המערכת שהייתי "צעיר" בתחום הזה ושום דבר לא נישרף לי.

יש מדריכים שלמים איך לכוון את המערכת בלי לשרוף דבר פשוט צריך לדעת להקשיב לרכיבים שלך לכן ממולץ לישמוע מערכות ולקבל סוג של תמונה.

פורסם

לשרוף רכיב זה בדרך כלל תוצאה ישירה של כוון לא נכון.

אם אתה מוכן לקחת אחריות על עצמך זה דבר נהדר - זה גם בדיוק מה שאני עושה.

אבל אל תיקח אחריות אל אחר - אני לא מסוגל לאמר למישהו שלא מזמן נכנס לפורום - תכוון לבד.

אני חושב שזה יהיה מוצדק אם אחר כך הוא גם יפנה אלי ויאמר לי שנתתי לו עצה שעלתה לו בהרבה כסף.

אם מתקין שורף רכיב - לפחות יש לך עם מי לריב.

לא נורא - זה במילא עניין אישי.

Pioneer TS-X150

פורסם

המתקין שמתקין לי הכול , הוא חבר ולפי מה שהוא עשה עד עכשיו הוא נראה לי מספיק מקצועי לרכיבים שלי ..

הוא עצמו חובב , עבד זה ובעל של מערכת ב10K =]

אז ככה שלריב אני לא מתכוון עם אף אחד כי הוא עושה את זה חינם מחבירתו ..

מקס' נישרף , אז למה יש אחריות?! (אפילו שאני ידוע שלא הכי מומלץ כי כאשר בנדאם פותח ומתקן הכול יוצא , סלחו לי על הביטוי חרתא ברטה, אבל אין מה לעשות.

תודה לכולכם.

פורסם

אני לא הייתי סומך על - בשביל מה יש אחריות.

אם תסתכל טוב טוב בכתבי האחריות רמקול שרוף לא נכנס כתחת אחריות

לרוב זה על פגם ביצור (שהרמקול לא מנגן מלכתחילה) גומייה (סראונד) שפתאום התרופף לו

אבל אלמנט שרוף קשה לי להאמין .

גם אני כמו אדי (לאנוספורס הגדול) לא ממליץ להעסק בכיוונים

יש לתת למתקין שראה וכיוון מספר מגברים - וללמוד ממנו.

אדי מאמרים וכתבות יש בשפע - אבל אתה מוכן להיות אחראי לתוצאות ?

פורסם

אם תסתכל טוב טוב בכתבי האחריות רמקול שרוף לא נכנס כתחת אחריות

זה פרט מאוד חשוב שלא ידעתי , תודה לך על העדכון.

פורסם

וואי איך אתה מגזימים "אחריות" "תוצאות" כאילו הבן אדם ניכנס למטוס F22 בלי קורס טייס..

מליון אנשים יעידו שהם כיוונו את המערכת בעצמם גם שלא היה להם ניסיון בתחום .

קראו מדריך וכיוונו ושום דבר לא קרה לריכיבים שלהם.

ואם כול הכבוד כמה מתקינים יודעים לכוון נו..באמת המתקין יבוא יבזבז 3-4 שעות אם לא יוצר על בן אדם שכולה בא לכוון את אצלנו את המערכת ניראה להם הגיוני? לי לא.

אני חושב שזו סתם עוד אופציה לא לעשות התקנה לבד אלה ללכת למקום מורשה.

אני אישית למדתי להתקין שראיתי איך חברים שלי באים והמתקינים לי מערכת ..אגב שום דבר לא נישרף או נישבר.

ואם לפותח התרד יש חברים שיטפלה מבינים בהתקנות הם גם יכולים לעזור בכיוונים ואז הוא יכול לקרוא כמה מאמרים ויכול לעשות הכול לבד.

נכון אין אחריות על רכיב שנישרף מתוצאה של כיוון אז אם המתקין יכוון וישרוף משהו על מה תריב איתו?? הרי אין אחריות הוא מכוסה מכול כיוון משפטי.

רק אם הוא יהיה "גבר" הוא יסתדר איתך ועם "אם" גדול.

בכול דבר יש סכנה גם בלחתוך מלפפונים במטבח אבל אתה לא מביא הביתה שף שיחתוך לך אותם נכון?

אז לסיכום

יש דברים שאפשר לעשות אותם לבד.

פורסם

רעיון נחמד הקטע עם השף

:-P

ואני לא מדבר על "חאפר" אני מדבר על מתקין.

שויין :-P

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...