Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו

לא העלבת אותי.

מה אני רוצה ממך?

אני רוצה שתבין שבעל מקצוע צריך להתפרנס.

אם יש לך חברים שיעשו לך את זה בחינם - עד רבה, תהנה - לא אמרתי כאן משהו בנימה רעה, להפך - טוב שיש לך אפשרות לנצל כזה דבר וטוב שזה חוסך לך כסף.

אבל לבוא ולאמר שאתה לא מוכן לשלם 500 שקל על התקנה זה משהו אחר לגמרי ואני לא קושר את זה לעובדה שיש לך פתרון אחר בלי כסף אלא לעובדה שאתה חושב שזה מחיר לא מוצדק.

תקרא את מה שאני כותב, לאט... בעיון - אני ממש לא תוקף אותך על זה שיש לך חברים.

עבודה טובה עולה כסף.

וכן - אם מישהו שואל אותי כאן בפורום איך להתקין משהו או איך לכוון משהו - אני עוזר, למען האמת עזרתי כל כך הרבה בנושאים כאלה שפשוט אפשר להריץ חיפוש על הודעות שלי.

לא אמרתי שרוני הוא מתקין שדיברת איתו ולא ציינתי שום דבר לגבי מחיר שקבעתם - את הדברים האלה אתה ציינת בעצמך.

המתקין באותה המידה היה יכול להיות כל מתקין אחר והמחיר היה יכול להיות כל מחיר נקוב אחר.

אני מקווה שהבנת על מה אני מדבר ומה אני "רוצה ממך".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יקרים,

שכחתם מאיפה אתם התחלתם??

רבע'ק כולה להתקין מערכת פשוטה, זה לא שהוא עכשיו הולך לבנות וופר 8 אינטש בקורה,עם התקנת 3 מגברי מנורות ומערכת קירור מים.

מה הבעיה להסביר למישהו איך להתקין HU?

מה הסיפור להסביר למישהו איך להתקין מגבר?

זה בעיה להסביר למישהו איך לכוון את הגיין מבלי להגיע לקליפינג?

אני יכול להגיד לכן שאת המגבר הראשון שלי התקין מתקין מוסמך מורשה וותיק שעשה את כל הטעויות בספר כולל הלחמות על הכבל מתח שהוא היה מותקן עם פיוז "ח" רגיל של 40 אמפר שכולו ניתך אחרי שבועיים?

כל זה היה בכבל של 10G אולי בלחץ.

או אולי את העובדה שהוא חתך את הקומפוננט 5.25" שלי ב250HZ?

ושלמגבר יש סף רגישות שעובד מ0.2-2V, 2-4V ו4-8V שהHU שלי היה מוציא 2V הוא פשוט שם אותו על 0.2-2V ופתח את הגיין עד הסוף?

וכל זה גם עלה לי 450 ש"ח (התקנת מגבר + כבל RCA של רוקפורד מסדרת הפאנץ').

אני יכול להבטיח לכם שמאז ועד היום עברו הרבה מים בנהר והיום אני יכול להעביר לי סדנא בכל הקשור להתקנות אודיו ברכב.

תחזרו חזרה לפרופורציות, אןי ספק שמי שלא מבין כלום מהחיים שלו באודיו לרכב ,כדאי ורצוי שאת ההתקנה הראשונה הוא יעשה אצל מתקין שאפשר לסמוך עליו.

או לחילופין עם ליווי צמוד של מישהו שמבין בתחום הזה.

לכן אם יש לפותח התרד' חבר שיודע את העבודה והוא עוזר לו עם ההתקנה בחינם מה בדיוק רע בזה?

אין מפגש שלא ישבתי על גיין של איזה מגבר של אחד החברים או על HU בהתעסקות עם חיתוכים ,איקוציה וטיים קורקשיין.

אז מה? הייתי צריך להוציא חשבונית בסוף??:shock:

under construction..

פורסם
כואב לי לשמוע שרוני שהוא מתקין, חבר ובן אדם משכמו ומעלה צריך להתמודד עם לקוח ממוצע שעונה לפרופיל הזה.

פה אתה רשמת דבר כזה.

והנושא הזה באמת עבר נושא רחוק רחוק אז מנהלים עדיף כבר לנעול אותו .

לגביי החנויות שציינתי מי שרשם פה לא צודק אני לא יודע איך החנות השניה אבל על טומקר קיבלתי הרבה המצלות ,

וכן שמעתי על אנשים בפורום שהתקינו שם, אז לא צריך סתם להחפיש את החנות

פורסם

לא רשמתי את זה סתם - רשמתי את זה בגלל התבטאות שהיא לא נכונה בעליל. ולצערי - הלקוח הישראלי הממוצע הוא כזה שלא מוכן להעריך מחיר של עבודה, אני עובד המון עם לקוחות מחו"ל - בעיקר עם לקוחות מחו"ל - אין דבר כזה בכלל להתווכח על מחיר, זו תופעה שקיימת בעיקר כאן בארץ ובצורה שהיא פשוט מבישה - חרפה לשמה.

הציבור הישראלי הקטן והמצומצם שאני כן עובד איתו - תשאלו את ליאון שמכיר את הציבור הזה - פשוט מעורר רחמים ודוחה איך שהם מתנהגים, לקוח יפני היה חותך לעצמו את הוורידים אם הוא רק היה מאז לפנות לקבל שירות על מוצר שהסכם השירות שלו פג תוקף, המחיר לא מוצא חן בעיניו אז הוא פשוט לא קונה.

או קיי - הלאה.

לגבי טומקאר - אני גם מצטרף לרשימת ההמלצות.

לגבי לעזור ולהתקין לבד - כבר רשמתי.

באמת אפשר לנעול את הת'רד (זה גורר את מה שהיה אתמול) סיימתי להגיב, די.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה שוכח שגם ספק יפני היה עושה חראקירי עם היה טועה/הורס/שם משהו פגום בצורה כלשהיא לסחורה של לקוח :lol:

בקשר לישראליים זה נכון , חשבתי שהתכוונת לנושא שלי ספציפי ולכן גם לא הבנתי מה אתה רוצה כי לא באתי למישהו וביקשתי שיעבוד בחינם בישבילי ולא באתי בטענות לרוני.

בקיצור לנעול את הנושא , תרתי משמע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...