Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו יכול לתת לי קישור לכללי פורום אודיו?

פרסמתי הודעה והיא ננעלה מכיוון שכנרא היא לא מתאימה.

ומי שחסם אתה יכול להגיד לי בדיוק מה לא בסדר.?כי אני ממש לא יודע מה לא כתבתי נכון.

תודה רבה

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אח שלי זה לא עוזר לי קראתי כבר את התכנון הזה,ואני אל יודע מה לא כתבתי נכון.

בא לך להציץ בהודעה שרשמתי ולמור לי בבקשה מה לא כתבתי נכון?

כי אני מאוד מתוסכל מזה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם
בימיינו אנו ניתן למצוא פתרון קל ופשוט לשגיאות כתיב. אם יש לכם שגיאות כתיב כבדו את האנשים האחרים שקוראים כאן והשתמשו במאיית או בעזרה של חבר. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינם מקובלים. זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם. כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו "ת'מכונית" לא מקובלים; אנחנו מנסים לשמר את השפה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום.אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".

בתור התחלה

פורסם

הודעתך האחרונה ננעלה, משום שהכותרת שלה הייתה לא תקינה.

מה זה לחבר'ה המקצוענים?? אתה אמור בכותרת לנסות לתמצת בכמה מילים את תוכן השאלה/בקשה, ובגוף ההודעה לכתוב בצורה נאותה, על מנת שבקשותיך ודבריך, יהיו מובנים לכולם.

תשתמש בשפה תיקנית, ובסימני פיסוק נכונים. זה לא צ'אט כאן. חח.. בר.. שז.. אח שלי, אחי, מאמי, כפרה, נשמה - בחוץ:idea:.

"קראתי כבר את התכנון הזה", "ולמור לי בבקשה", זה לא בושה להגיה את עצמך שניה לפני שאתה לוחץ "פרסם תגובה".

בהצלחה!:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...