Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיאט פונטו ACTIVE 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב עבורי, אמין וחסכוני ב 40K.

ראיתי פיאט פונטו 2004 בשכונה שלי מסוג ACTIVE שעשה 80K ק"מ ב 44K.

המוכרת אומרת שעשתה את כל הטפולים במוסך פיאט- אני יכולה להתקשר לברר.

היתרון הוא שאני מכירה את המוכרים.

בכל מקרה אקח את האוטו לבדיקה- כי יש שבר קטן בפגוש שצריך להוריד עליו מחיר.

האם כדאי לקנות את הרכב הזה- מבחינת הנתונים- קילומטרז, והדגם?-- הבנתי ש DYNMIC יותר מומלץ.

הכי חשוב לי אמינות. האם הרכב הוא אמין?

חוץ מזה מבחינת האבזור היה נראה לי מוזר של היה שם רדיו דיסק מקורי. זה הגיוני?

פורסם

מדובר על רכב עם מנוע 1250 סמ"ק 8 שסתומים המספק 60 כ"ס.

ב"דינאמיק" מדובר על אותו מנוע אבל עם 16 שסתומים המספק 80 כ"ס.

הפונטו שהזכרת כאן אמינה בתנאי שטיפלו בה כמו שצריך ולא הזניחו כלום. כמות הק"מ שהיא עברה הוא קצת גבוה (20 אלף בשנה), אבל לא משהו שבגללו צריך לפסול את הקנייה- אני הייתי לוקח לבדיקה.

הדגמים עם רדיו דיסק מקורי לא הגיעו לארץ ונמכרו רק בחו"ל. בארץ רק דגמי ה- HGT משנת 2003 ומעלה היו מצויידים בר"ד מקורי.

פורסם

ACTIVE כמדומני היא רמת האבזור הנמוכה ביותר ונמכרה בעיקר לציי רכב. היא הפחות מומלצת מבין רמות האבזור של הפונטו מסיבות מובנות.

רדיו דיסק מובנה לא היה באף אחת מרמות האבזור של הפונטו, גם לא בDynamic הבכירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ACTUAL היא רמת הגימור הביסית (S)

ACTIVE היא SX, כמו שרשם STIO.

אכן היה ניתן להזמין ר"ד מקורי לדגמי HGT בשנתון 2003

!AWDSOME

פורסם

ראיתי בינתיים פיאט פונטו אקטיב יד ראשונה 2004- עם 30K ק"מ שאני מעדיפה.

המוכר דורש מעל המחירון- אז הצעתי לו 46.5- 43 זה המחירון ועוד 8 אחוז על ה ק"מ לפי לוי יצחק.

האם זה יותר מדי? זה נראה לי אוטו במצב ממש טוב, ולא רציתי לפספס. מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי, בעקרון אין סיבה לשלם "מחירון משוקלל" משום שהשוק כיום הוא שוק של קונים (כלומר יש היצע גדול של מכוניות למכירה ופחות קונים) מה שגורם לרוב המכוניות להסחר מתחת למחיר המחירון ולמחירי המחירון לרדת כל הזמן.

א-ב-ל מאחר שציינת שאין לך נסיון ולכן יהיה לך קשה למצוא את הרכב המתאים - העסקה בסה"כ סבירה אם הרכב עבר את כל הטיפולים בזמן (לבדוק הסטוריה במוסך) ואינו דורש כרגע שום השקעה נוספת, אז העסקה סבירה.

קחי את הרכב לבדיקה במכון, ואם הכל בסדר אז אין מניעה לקחת את הרכב - אם יש מה לתקן בקשי מהמוכר לבצע את התיקונים על חשבונו, משום שגם לתשלום מעל המחירון יש מחיר :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על העזרה.

מחר אני לוקחת את הרכב לבדיקה. היום ראיתי את הרכב וחלק מהטיפולים.

מה שהטריד אותי- הראו לי דף עם טיפול אחרון במוסך פיאט, ושם היה רשום שהיה תיקון למחשב הרכב בכמה מאות,

ולמטה היה רשום- יתכן צורך בהחלפת מחשב לרכב. הם לא אמרו לי כלום על זה,ובגלל שהראו לי את זה די מהר לא שאלתי.

החלפת מחשב זה בעיה רצינית- שיתכן גם שתחזור על עצמה לא?

אברר את זה בבדיקה, אבל הם בהכרח יגלו את הבעיה? כנראה אלך לדינמומטר.

אם אכן יש בעיה במחשב, כדאי לקנות את הרכב אפילו אם המוכר יוריד עלות מחשב מהמחיר? (אני ממש לא רוצה תקלות חוזרות ונשנות)

פורסם

ועוד שאלה- ממה שראיתי בדיקות במכוני בדיקה מוציאות תוצאות מעורפלות, בלי הערכת מחיר. מה עושים עם התוצאות אם אין להם הערכת מחיר לתיקונים?

לא עדיף לקחת את הרכב למוסך מורשה במקום?

ואם כן מכון בדיקה, מה מומלץ?

אשמח לתשובה לפני שאני הולכת לבדיקה.

פורסם

קניתי בסוף את הרכב.

הבדיקה במכון לא הראתה משהו משמעותי- כתבו לי שהמצבר לא מקורי,

פנסים עמומים אבל במצב שמאפשר נסיעה, ועוד כל מיני דברים אבל אמרו שאין בעיות רציניות.

קניתי אותו ב 46.5, למרות שיש כמה דברים לתקן, בעיקר שריטות פחחות בכמה מקומות. רציתי להוריד מחיר בגלל השריטות, וגם בגלל שהטסט רק לעוד חודשיים, אבל המוכר לא הסכים. נקווה שלא יצאתי יותר מדי פריירית...

אקבל את הרכב שבוע הבא.

פורסם

בסך הכל נשמע סביר לגמרי - מאחל לך הנאה מלאה מהרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...