Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו לבמוו 316 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רכשתי בימר למתחילים. 316 89. יש מה לעשות באוטו: מכאניקה, אלקטרוניקה וקוסמטיקה. מבקש המלצות לבעל מקצוע שיבצע את העבודה. אני גר באזור ת"א.

פורסם

תודה.

עוד ראיונות? לא חייב להיות דווקא זול. אלה מקום שמטפל בהכול ויש לו מלאי חלקים או לפחות גישה נוחה אליהם. שלא יזמינו לי פגוש בדואר אוויר

פורסם

היי, "טארק דכה" ביפו (יושב בקיבוץ גלויות ליד המשטרה), הוא תותח אמיתי בכל הקשור לBMW, גם חדש גם ישן, מחזיק רכבים לפירוק, המחירים לא יהיו הכי זולים, אבל אפשר להתנחם בעובדה שהחברה שם יודעים את העבודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

האזור הזה שנקרא פרדס דכה מאוד לא סימפטי. מכונאות ואלקטרוניקה לא הייתי עושה שם, גם אם יש הטוענים שהעבודה נעשית טוב. אבל לנסוע לשם להחליף פנס, טמבון, סמלים, פלסטיקים שונים... נראה לי הגיוני.

פורסם

חבוב, תקרא טוב מה שכתבתי:

המוסך ממוקם ברחוב קיבוץ גלויות, סמוך למשטרה (כמעט פינת סלמה), פרדס דכה זה צד שני של יפו בכלל.

חוצמזה, ביקשת המלצה, אז איך אתה חולק עליה בצורה כזו החלטית בגלל שמוזכרת משפחת דכה בסיפור ?

גש למוסך הזה, בהתעלם משמו של המוסך, אנשים מפקידים במוסך בימרים קצת יותר חדישות ויקרות משלך (כן, גם סדרה 7, X5 ושאר מכוניות יקרות), אז למה אתה אמור לפחד להשאיר שם את הרכב שלך ?

אם אתה לא רוצה, יש עוד מוסכים שמטפלים ברכבי BMW, כמובן שהכי טוב זה להכנס למוסך מרכזי ברחוב המסגר, אבל שם כל נגיעה ברכב, תגיע לשווי הרכב.

או אם אתה ממש ממש פסיכי על האוטו, המוסך הראשי של BMW נמצא בקריית אריה - פתח תקווה.

לדעתי, אין שום חשש מכניסה למוסך דכה, שכן הם עובדים עם חלפים תחליפים איכותים מתוצרת ארצות טובות ולא תוצרת סין, אני יודע את זה כי הייתי משווק חלפים למוסך הזה (ועוד כמה מוסכים באיזור) וראיתי את רמת העבודה שם.

חבל שאתה מתבסס על סטיגמות טיפשיות "משפחת דכה"

אגב גילוי נאות: הייתי גם בפרדס דכה, לא ממש מפחיד שם, לא יודע מה האגדות האלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...