Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 4 חודשים קניתי הונדה סיוויק אוטומט שנת 92 היתה החלקה קטנה מ 2 ל 3 בגיר .. ועכשיוו זה התחיל להחמירר גם מ 3 ל 4 מה אני עושה על מנת להפחית את ההחלקה ולשרוד עם הגיר כמה שיותר זמן .. אמרו לי להחליף שמן גיר החלפתי וזה לא כל כך עזר .. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד מאוד מאוד

פיגו 406 RGX שחרחרה ומטולטלת :-P

פורסם

החלקת גיר נובעת ברוב המוחלט של המקרים מקלאצים גמורים.

העובדה שזה הולך ומחמיר רק מעידה על המשך שחיקה.

עם כל הבעסה שבעניין, אין מה לעשות במקרים כאלו מעבר לשיפוץ גיר.

אם אתה רוצה לסחוב עם הגיר עד שתיתקע, תמשיך לנסוע, שיקול שלך.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

ברכישת תיבת הילוכים (גיר) משומשת מפרוקי רכב אינך יודע מה היא כבר עברה וכמה יהיה עוד אורך חייה ולכן מומלץ לשפץ את תיבת ההילוכים שלך.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למכוני שיפוץ טובים ומתאימים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שיפוץ של גיר כולל העבודה אני מעריך באיזור ה-6000 ש"ח.

נכון מה שאומר רפי לגבי העדיפות לשיפוץ הגיר, אולם מכיוון שמחיר זה בהשוואה למחיר הרכב שלך הוא גבוה מאוד, כמעט 50% שיפוץ הגיר יהיה החלטה לא קלה בשבילך מבחינת כדאיות כלכלית.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...