Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עומד לקנות גולף והחלטתי להתייעץ איתכם

זה שנתון 2003

מנוע 2000

אוטומט

מה אתם אומרים על הגולף הנ"ל לטוב ולרע

כמו צריכת דלק,אמינות,האם הוא אוכל שמן,בעיות,גיר וכ"ו...

תודה רבה.

פורסם

לא הייתי מציע לך לקנות גולף דור4 רכבים מאד לא מוצלחים מנועים מיושנים בעיות איכות החל מדשבורדים שמתקלפים חלונות נופלים ועד גירים שנדפקים בלי אבחנה {פאקים בתכנון קירור הגיר} וצריכת שמן לא סבירה של המנועים. ויש עוד רשימה ארוכה של תקלות סדרתיות.יש אלטרנטיבות יותר טובות או עדיף גולף דור 5 שהם רכבים יותר מוצלחים מבחינת אמינות ואיכות.

פורסם

ואני דווקא מאוד ממליץ. מנסיון בן לא מעט שנים עם בורה 01, זהה מכנית למכונית עליה אתה שואל. מכל מקום, הואיל וכמוני תמצא לא מעט, כמו גם כאלו החושבים כמו קודמי, בין שהמדובר בנסיונם האישי ובין מקריאת פוסטים בפורומים, הסיכוי לצאת עם מסקנה מגובשת וחד משמעית, אינו גדול. לכן עצתי לך, לך תעשה סיבוב על האוטו, מוצא חן, לא צריכה להיות סיבה להמנע ממנו, כמובן בכפוף לבדיקה והסטורית טיפולים, לא מוצא חן, השאלות מיותרות.

פורסם

אוקיי תודה רבה

כשאני הלכתי וראיתי את האוטו

האוטו היה במצב טוב.

המוכר אמר לי שנדפק לו הגיר והוא החליף גיר חדש מצ'מפיון

ב13,000 ש"ח,והוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את האוטו לבדיקה.

האם כדאי לי ללכת על הגולף בכול זאת?

פורסם
אוקיי תודה רבה

כשאני הלכתי וראיתי את האוטו

האוטו היה במצב טוב.

המוכר אמר לי שנדפק לו הגיר והוא החליף גיר חדש מצ'מפיון

ב13,000 ש"ח,והוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את האוטו לבדיקה.

האם כדאי לי ללכת על הגולף בכול זאת?

רגע הוא שמח שהוא שיפץ את הגיר ב13000 ש"ח?! תבקש לראות היסטוריה במוסך מורשה ותראה את רשימת התקלות!

פורסם

אני נוסע על רכב כזה בדיוק שנת 2002 ולפני כן הייתה לי v5 שנת 2000

לעולם לא היה לי בעיה עם הגיר או החלונות, לגבי הדשבורד, מפרקים אותו, מקלפים עד הסוף וניגמר הסיפור.

לסיכום, רכב מצויין.

פורסם

כמה קילומטר הרכב עבר שכבר הייתה לו בעיה בגיר?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש סיבה שאתה נעול על הגולף הזו ספציפית ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש סיבה שאתה נעול על הגולף הזו ספציפית ?

כי כלפי חוץ האוטו נראה מצב חדש בצבע שחור מטאלי נוצץ

ג'נריישן+תוספות כגון מערכת דיוידי,איתורן,צמיגים רחבים(205)

פורסם

גנרשין יש מספיק ,צמיגים רחבים? 205 זאת המידה שבאה על הגנרשין , איתורן יש כמעט בכולם , ומערכת דיודי זה באמת לא משהו שמשפיע שמדברים על סכומים כאלה.

בקשר לצבע, ככל שהצבע יפה יותר ונראה חדש יותר ככה תחשוד יותר במיוחד שהרכב כבר עבר 140אלף.

שלא תבין לא נכון אני לא בא להרוס לך ההפך הוא הנכון אני מאוד אוהב את הרכב (יש לי אחת) אבל אני גם יודע כמה נוכלים יש בחוץ וגם כמה קל להתאהב ברכב בגלל המראה החיצוני.

פורסם

מסכים עם זה שמעליי,הרכב יכול מאוד להטעות במראה החיצוני שלו,רוב הג'נרשיינים עברו ברובם אצל חברה צעירים שקרעו את הרכב בכל מיני דרגות.

הייתי ממליץ לך לחפש טוב טוב רכב שמור או לחילופין למצוא אחת לא ג'נרשיין המצב טוב ולהוסיף לה מה שבא לך בהפרש בכסף.

יש ברשותי כזאת שנת 2002.

מבחינת דלק היא לוגמת די הרבה בממוצע עירוני 1-8 ,מחוץ לעיר אני מאמין שהצריכה תרד בנסיעה רגוע.

בצריכת שמן אין משהו חריג לדעתי ,כל חודש אני מוסיף ל כ0.1-0.2 ליטר.

אמינות סה"כ מצויינת הרכב אצלי 8 חודשים ולא ביקר במוסך ולא היה שום דבר חריג.

גיר-אכן הרבה גולפים סובלים בקטע הזה,אצלי יש נקישה קטנה בין הילוך 2-3 בזמן הקרוב אני אסדר את זה.

שם לב יותר לכל פרט ופרט במכניקה של הרכב כי כל תיקון יכול לעלות לך ביוקר,תסתכל פחות על הפרטים הקטנים מבחוץ כי זה יעלה לך פחות.

בסה"כ אני מרוצה מהרכב אך מאוד חסר לי כוח וביצועים ספורטיבים.מי שנוסע רגוע זה לא יפריע לו.

הרכב הבא שלי יהיה בהחלט ממשפחת VAG אבל רק טורבו ידני.

Renault Clio TCe 120 EDC

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף לא קניתי את האוטו

אני רוצה בבקשה שתעזרו לי בהתלבטות בין

גולף מנוע2000 אוטומטי חדש מהחברה

לבין הונדה סיוויק מנוע1800 אוטומטית חדש מהחברה(הצורה העגולה)

כי המחיר ביניהם הוא כמעט אותו דבר

תודה רבה על עזרתכם

פורסם

אני מאוד ממליץ על הגולף ועוד במיוחד, במנוע האטמוספרי שלו הלו 2.0 רכב די זריז, מאובזר. רכב יפה לטעמי יש שיפור, מאוד בין המארק 4 לבין המארק 5 הנוכחי גם באיכות הפנים אתה, מרגיש גם באבזור בהכל. לעומת ההונדה סיוויק שהיא, ניקרת האצב'ק (5 דלתות) אגב שתדע מעכשיו שלא תיתאכזב הרכב, שעולה כיום 180,000 ש"ח מגיע עם טאסות. שבמחיר כזה אתה, מצפה לרכב ברמת גימור גבוה. הסיוויק מגיעה עם גיר רובוטי שאני, בכלל לא אוהב לעומת הגולף שישה הילוכים DSG מאוד אמין וטוב. ואם אתה יכול להוסיף עוד קצת לרמת גימור יותר גבוה בגולף, שהיא ניקראת GT שהיא מחליפה את הגניריישין בהצלחה.

יניב

• תוכן חדש...