Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על פיג'ו 605.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר רוצה לקנות פיג'ו 605 אבל מתלבט. אני אישית לא מכיר את הרכב ולכן אינני יכול לעזור לו. הייתי רוצה לדעת מהי דעתכם על הרכב. הוא מצא כמה רכבים יחסית שמורים ובמצב טוב. האם כדאי,לא כדאי ולמה.

תודה רבה על כל עזרה וסוף שבוע נעים.

פורסם

רכב חולק רצפה ומכלולים עם XM, רק מערכת מתלים שונה. ב-605 מתלים קונבנציאונליים.

בנוסף, כמובן ה-605 הוא סדאן וXM הצ'בק גדול.

כאן אתה יכול לקרוא על 605: http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_605

וכאן על XM קישור: http://en.wikipedia.org/wiki/Citroen_XM

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה על התשובה אבל לא הבנת אותי ואני מתנצל אם לא הייתי ברור.

הכוונה שלי היתה איך הרכב מבחינת אמינות,צריכת דלק (שפויה למנוע 2.0 או גבוהה מהממוצע) ועוד...

פורסם

שמע, מכונית כזאת לא קונים אם בראש סדרי עדיפויות צריכת דלק. אני בספק שרכב כזה עם מנוע 2 ליטר אוטומט, יהיה בעיר יותר חסכוני מ-1 ל-8 ובכביש אתה תקבל משהו כמו 1 ל-10. הפעלת מזגן כמובן לא תעשה טוב לצריכת דלק.

לטעמי, אם אתה לוקח 605 ועוד עם מנוע 2 ליטר אוטומט ובלי טורבו, הוא יהיה כבד. רכב טורבו משמעותית יקר יותר לתחזוקה כאשר מתחילות הבעיות עם טורבו.

יש רכב בסדרי גודל האלו, חזק, עם גיר ידני ועוד חסכוני - צריכה ממוצעת 1 ל-10.

מדובר על לנ'ציה תמה, 2 ליטר 150 כ"ס. זה רכב נוח, מאובזר מאוד יחסית לזמנו וחזק (9.1 שניות מ-0 ל-100 :wink:).

גילוי נאות, אני פרסמתי עבור מישהו אחת כזאת למכירה בלוח מודעות של פורום, מדובר על אחת השמורות מסוגן בארץ.

אם אתה רוצה להתרשם ממנה, הנה מודעה, יש שם תמונות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218258

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ALFA164TS תודה רבה. אשאל אותו לגבי הלנצ'יה.

צריכת הדלק היא לא בראש אבל זה נתון שעניין אותי מאוד.

הדבר שהכי מעניין אותו זה איך הרכב מבחינת אמינות. יש לו אמינות טובה (נייחס לסיטרואן-פיג'ו מאותן שנים) או שהרכב מרבה בתקלות?

ובמחיר שלו (מחיר מצחיק) האם כדאי או לוותר וללכת על משהו אחר.

פורסם

ברשותי הייתה אלפא 164 עם 285K ק"מ שעברה חיים לא הכי קלים, בעל רכב לפני היה בחור צעיר. האוטו נסע מעולה והיו רק דברים קטנים.

לנצ'יה תמה, זה אותם מכלולים, רק ראש מנוע אחר. לאלפא היה TWIN SPARK עם 8V וללנצ'יה הזאת ראש 16V.

היא קצת יותר קלה מאלפא 164 ויש לה קצת יותר סוסים - 150 לעומת 148 וזה נותן לה זינוק מהיר יותר של 9.1 שניות לאומת 9.9.

לנצי'ה תמיד היו מכוניות עם רמת אבזור גבוהה מאוד. קשה מאוד להאמין שהיא שנת 92 ויש לה דברים שיש לא לכל רכב 2008.

כמובן יש לה ח"ח, מ"ח, נ"מ, ה"כ, ABS עם 4 צלחות דיסק גדולות, בקרת אקלים, גימור עץ אמיתי, כמה שאני זוכר אבל לא בטוח בדגם הזה אפילו כיסאות חשמליים ועוד כל מיני סוגי תאורה בסאלון (אור מפות לנוסעים מאחורה ומקדימה, 4 אורות כאשר דלתות פתוחות וכד'). שלא לדבר על לוח שעונים עם שעון לחץ שמן, חום שמן, דלק וחום מנוע, מד סל"ד ומד מהירות.

לנצ'יה הזאת עברה רק 160K ק"מ, היא יד שנייה ומטופלת בצורה מאוד קפדנית.

• תוכן חדש...