Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי את התוכנית

אז בדקו שמה קורבט סי 5 מול מטוס F18 או משהו כזה..

אז הפתיחה של הקורבט היא 1.89. ושל המטוס הוא 3.7

דבר ראשון זה הגיוני לא?

ובכלל אני ממליץ על התוכנית הזאתי ...

וגם יצא משהו חדש תוכנית: חולה הגה

גם ממליץ

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

לא ראיתי את התכנית הנ"ל אבל:

בכלל בערוץ אגו יש תכניות ממש ממש שוות כמו: אתגר גרוטאות, מלחמת הרובוטים, הילוך חמישי, פול גז, טרנד מוטורי, הנהג הגרוע ביותר, על גלגלים והנעה מקסימלית (ועוד כמה תוכניות בלילה שאני לא אפרט עליהן :lol: ) לפי דעתי ממש שווה להתחבר לערוץ

פורסם

בכלל בערוץ אגו יש תכניות ממש ממש שוות כמו: אתגר גרוטאות, מלחמת הרובוטים, הילוך חמישי, פול גז, טרנד מוטורי, הנהג הגרוע ביותר, על גלגלים והנעה מקסימלית (ועוד כמה תוכניות בלילה שאני לא אפרט עליהן :lol: ) לפי דעתי ממש שווה להתחבר לערוץ

צודק...

אחלה ערוץ .....

אז מי שראה יכול להגיב בקשר לקורבט

~~~חולה הגה~~~

פורסם

צודק...

אחלה ערוץ .....

אז מי שראה יכול להגיב בקשר לקורבט

מה אתה רוצה שנגיד? הגיוני? כן. מזיז את הפטמה? לא.

פורסם

איפה אני יכול להשיג תתמונות של הקורבט?

חיפשתי בגוגל תקורבט הזאת ואין

עשיתי ככה:corvet c5

מצא רק מנוע שלה..

עריכת הנהלה: תחפש "corvette".

~~~חולה הגה~~~

פורסם

אתגר גרוטאות תוכנית שמדרדרת מרגע לרגע המשימות שנותנים להם גרועות

אני מת שייתנו להם לשפץ ענתיקה ולהחליף לה את המנוע במנוע של מכונית אחרת לגמריי ולראות איך זה הולך!

לעומת זאת חולה הגה תוכנית אדירה!

עוסקת בעיקר בשיפורים ומה שטוב בה זה שהיא קלילה ולא כבדה ומשעממת כמו שאר התוכניות שעושות סקירה למכוניות שנת 2002.

סה"כ אגו ערוץ ענק ש=ה כל רגע!

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
עכשיו ראיתי את התוכנית

אז בדקו שמה קורבט סי 5 מול מטוס F18 או משהו כזה..

אז הפתיחה של הקורבט היא 1.89. ושל המטוס הוא 3.7

דבר ראשון זה הגיוני לא?

ובכלל אני ממליץ על התוכנית הזאתי ...

וגם יצא משהו חדש תוכנית: חולה הגה

גם ממליץ

לגבי הקורבט סי 5, גם אני ראיתי את זה וזה הגיוני אך מפתיע שהיא ניצחה f-18, הרי ראית איך הגלגלים מסתובבים במקום במהירות מטורפת ואז הוא משחרר את הברקס וטס למאה תוך 1.97 שניות וסוגרת 370 קמ"ש.

אני בטוח שטרנד מוטורי לא מזבלים תמוח והם מספיק אמינים. אגב התוכנית הכי מומלצת לטעמי הילוך חמישי.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

בתכנית האחרונה בהילוך חמישי הם ניסו לשבור את השיא העולמי מ0 -100 בטענה שהשיא העולמי כיום הוא 3.07 שניות. והם שברו אותו עם 2.97. מוזר שאי שם בארצות הברית הקורבט עושה את זה ב1.97. לא חשבתי שאנגלים הם עד כדי כך סנובים כלפי האמריקאים.....

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
בתכנית האחרונה בהילוך חמישי הם ניסו לשבור את השיא העולמי מ0 -100 בטענה שהשיא העולמי כיום הוא 3.07 שניות. והם שברו אותו עם 2.97. מוזר שאי שם בארצות הברית הקורבט עושה את זה ב1.97. לא חשבתי שאנגלים הם עד כדי כך סנובים כלפי האמריקאים.....

2.97 - שיא למכונית סטנדרטית שכל אחד יכול לקנות.

לפי דעתי ה-1.97 הזה, אם הוא באמת נכון, הוא רק ע"י מכונית משופרת כלשהי.

פורסם

הטייגר זד הוא אוטו סטנדרטי?!?!?!

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

• תוכן חדש...