Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"במקרה" קיבלתי היום טלפון שהR8 בסוכנות של אודי אם בא לי לקפוץ..

אני חייב לציין שבכסוף-כסוף היא נראית טוב, אבל לא מרשימה במיוחד. הרבה יותר אהבתי אותה בצבעים היותר צבעוניים (אישית אני לא סובל רכבים בכסוף).

יניב1, המשלוח של הR8 לא עלה 100 אלף דולר - ואפילו לא קרוב לזה.

אם אתה לא עובד צ'מפיון (ולפי ההודעות האחרות שלך בפורום - אתה לא) - לא ברור לי איך בדיוק היית מעורב בייבוא שלה :?

מאיפה לך שההובלה לא עלתה 100,000 דולר. אם כבר אתה מבקר באולם של אודי, תוכל לשאול ואולי יגדו לך כמה עולה להביא כזה רכב בסדר גודל של אותו הרכב. ואני כבר ציינתי שאני לא עובד צמפ'יון, ולמה אני צריך לתת לך דין וחשבון, איך ולמה אני קשור לכל העניין הזה. אני רק סיפרתי כמה עלה להביא את הרכב, אז למה סתם לכתוב שטויות. אולי תנסה לבדוק כמה עולה הובלה במטוס של רכב כזה לארץ, ואל תכתוב דברים שאתה לא נמצא בהם. כמו שאתה, מקבל אימליים או טלפונים על אירועי השקה או איזה רכב נדיר, נמצא במקום מסויים אני נמצא לפניך תמיד. אז אל תהיה "הבן" של... בכל מיני הודעות, למיניהם שאתה מציין.

יניב

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לראות אותה במציאות - בהחלט "וואו".

הרבה יותר "וואו" ממה שאפשר לראות בתמונות.

להיכנס אליה - זה בכלל "וואו"...

ותודה על כך לנציג צ'מפיון האהוב עלי,

שנתן לי לעבור את המחסום וגם לפתוח את הדלת שלה באוטומוטור :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סתם מתוך סקרנות...למה להוציא לה לוחית "במבחן"? למה לא להישאר עם הלוחית הגרמנית וזהו? בפרארי הרי הייתה לוחית ארופאית...

כנראה רכב שבא "לתקינה" כמו במקרה המדובר, פטור מתשלום מיסים, מאחר ולאחר התקינה הוא עף לקיבינימט,

ורכב אורח, המגיע עם לוחיות משלו, משלם דמי כופר עד שהוא יוצא מהארץ

----

פורסם
מאיפה לך שההובלה לא עלתה 100,000 דולר. אם כבר אתה מבקר באולם של אודי, תוכל לשאול ואולי יגדו לך כמה עולה להביא כזה רכב בסדר גודל של אותו הרכב. ואני כבר ציינתי שאני לא עובד צמפ'יון, ולמה אני צריך לתת לך דין וחשבון, איך ולמה אני קשור לכל העניין הזה. אני רק סיפרתי כמה עלה להביא את הרכב, אז למה סתם לכתוב שטויות. אולי תנסה לבדוק כמה עולה הובלה במטוס של רכב כזה לארץ, ואל תכתוב דברים שאתה לא נמצא בהם. כמו שאתה, מקבל אימליים או טלפונים על אירועי השקה או איזה רכב נדיר, נמצא במקום מסויים אני נמצא לפניך תמיד. אז אל תהיה "הבן" של... בכל מיני הודעות, למיניהם שאתה מציין.

יניב

הובלה של רכב, בחיייייים לא תעלה 100 אלף זוזותיך.

במחיר הזה חוכרים מטוס פרטי וקושרים את הרכב למטוס.

----

פורסם

יניב

כי אני יודע שהובלה לא עלתה 100 אלף דולר.

יותר מזה, המחיר של האוטו עומד על כ100 אלף דולר, מי האידיוט שישלם על הובלה כמו על מחיר הרכב ?!

אתה לא צריך לתת שום דין וחשבון. פשוט תפסיק לזרוק שטויות לאוויר.

לא סיפרת כמה עלה להביא את הרכב - סתם זרקת מספר מפוצץ לאוויר כדי להתלהב.

יותר מזה, כל ההודעה שלך הייתה גיבוב של שטויות חסרות ביסוס.

לא אכפת לי אם אתה מקבל הודעות, טלפונים, סמסים, מכתבים, יוני-דואר וכו'. ועוד יותר לא אכפת לי אם אתה שם לפני.

לפחות אני מביא את המידע שלי ממקורות מוסמכים ולא סתם פולט שטויות בקצב שבית"ר חטפה היום גולים.

וד"א,

אני לא "הבן של" ולא רשמתי שאני "הבן של" בשום הודעה, אז בפעם הבאה שאת המנסה "לתת בקטנה" - לפחות תדייק :roll:

ובכל מקרה, עדיף להיות "הבן של" מאשר "הבן-דוד של".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מכיר פרארי שהיא לא קופה?:wink:כן, דגמי הספיידר למינהם.

אם לדייק זו הייתה 575 מראנלו-מאוד דומה ל550...ואפילו יש כזו בארץ.. אם לדייק עוד יותר- הרכב שמשמש את וויל סמית במרדף הינו אכן 550 ולא 575. דר"א, באתר הנ"ל ניתן למצוא סקירה של רכבים שהשתתפו בסרטים אפילו בתור "ניצבים" http://www.imcdb.org/search.php

האמת R8 חרא של אוטו....:lol:

לגבי ה R8- אם קורטני קוקס יכולה לנהוג בה עם עקבים בעונה השנייה של "dirt", אין סיבה שאסי כהן לא יצליח עם כפכפים...

פורסם

גם מקבל כסף וגם נוהג על R8, זה כאילו שמשלמים לו לנהוג בR8, אני הייתי עושה את זה בחינם:lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

גיל, גם כל בוחני הדרך שנוהגים על הרכב מקבלים תשלום.

ויש אנשים[באחת התמונות מופיע אדם מבוגר], אני דיי בטוח שאם הוא מטעם הסוכנות,

הרכב הזה ממש כאב ראש בשבילו, כי הם שומרים עליו כיאלו הוא ראש ממשלה,

כנ"ל חברת האבטחה שנשכרה בשביל לאבטח את הרכב.

לענייננו, הרכב עולה 109K, לאחר כל מיני שטויות[צבע, ריפודי עור ועוד דברים שלפי דעתי הם ברי וויתור], מגיעים ל-120K, שהם 396 אלף שקל,

תצא מנקודת הנחה, שאם כל הישראלים עוברים למדינה משלנו בארה"ב,

ושומרים על אותה רמת החיים,

כל ילד בגיל 17 מקבל מאזדה3 חדשה וכל אבא נוסע על Mustang/Corvette, ואלא שהתברכו בזוזוזתיהם, נוסעים על R8.

יעני, Israland תהיה גדושה במכוניות שהם לא ליצינגיות.

----

פורסם

יניב, מצד אחד אתה רושם למישהו את זה:

אז אל תהיה "הבן" של... בכל מיני הודעות, למיניהם שאתה מציין.

ומצד שני אני משוטט בVAG פורום ובמקרה רואה הודעה שלך:

טוב אחרי הרבה זמן כדאי שניתן לכם, גילוי נאות אני הבן דוד של הבעלים של אוטו דיל נכון מאוד מאיר אוחיון.

קצת סותר לא? :roll:

בלי שום קשר, רכב מהמם!

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

פפששש פאנאן, מתי תחזור הסידרה "מסודרים"?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...