Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בדעה של הקיה. אבל אם כבר אתה הולף על גיפון אז כבר הייתי, מציע לך את הגי'פ פטריוט מנוע מעולה זריז אמין, מרווח,וגם הוא גי'פ המחיר שלו 160,000 אם לא ירד המחירים אגב אתה יכול להכנס ולבדוק בסוכנות של מכשירת תנועה. כי יש להם הנחות, על הרכבים האמריקנים שלהם כדאי לבדוק. וגם לראות את הדודג קאליבר יש, לו מראה של גי'פ אבל הוא לא.

יניב

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני בדעה של הקיה. אבל אם כבר אתה הולף על גיפון אז כבר הייתי, מציע לך את הגי'פ פטריוט מנוע מעולה זריז אמין, מרווח,וגם הוא גי'פ המחיר שלו 160,000 אם לא ירד המחירים אגב אתה יכול להכנס ולבדוק בסוכנות של מכשירת תנועה. כי יש להם הנחות, על הרכבים האמריקנים שלהם כדאי לבדוק. וגם לראות את הדודג קאליבר יש, לו מראה של גי'פ אבל הוא לא.

יניב

הג'יפ עולה כמעט 170 אלפי ש"ח הרבה מעל התקציב

הקיה ספורטז קיבל 2 כוכבי ריסוק בלבד יש שם בעיה של בטיחות מה שאין בטוסון

פורסם

אני מציע להכנס לפרופורציות, מדובר על 5000 ק"מ בשנה, להוציא 147K על זה לי נראה יותר ממיותר.

ניתן בהחלט לרכוש רכב משומש בן שנתים- שלוש שכבר איבד את ערכו , והוא בטוח ומודרני, דוגמאות לא חסר אם תחליט שזו דרכך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הג'יפ עולה כמעט 170 אלפי ש"ח הרבה מעל התקציב

הקיה ספורטז קיבל 2 כוכבי ריסוק בלבד יש שם בעיה של בטיחות מה שאין בטוסון

סתם שאלה מאיפה לקחת את זה שלקיה יש רק שני כוכבי בטיחות? ממש מוזר כי הוא זהה לחלוטין לטוסון מה גם שאני חושב שהוא היה נאסר לשיווק אם היו לו רק שני כוכבי ריסוק.

פורסם
סתם שאלה מאיפה לקחת את זה שלקיה יש רק שני כוכבי בטיחות? ממש מוזר כי הוא זהה לחלוטין לטוסון מה גם שאני חושב שהוא היה נאסר לשיווק אם היו לו רק שני כוכבי ריסוק.

קבל את הלינק ותראה 2 כוכבי ריסוק

http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=HLD&Brn4_vq=FJFG&p7446no=E

פורסם

הסיבה שקבלי החלטה ללכת על מכונית גדולה הרשימה שציניתי נעוצה בעובדה שמכוניות גדולות בדרך כלל יותר בטוחות ואני מצתת מכתבה שפורסמה בYNET

"ההנחה לפיה מכוניות גדולות הינן בטוחות יותר, מקבלות השבוע את חיזוקו של אחד מגופי הבטיחות הנחשבים בארצות הברית, ה-IIHS (ר"ת של Insurance Institute for Highway Safety, ארגון חברות הביטוח לבטיחות בדרכים)".

ולכן נכון שאפשר להגדיר רכישת רכב שנוסע כ-5000 קילומטר בשנה כבזבוז אבל עניין הביטיחות שווה את תוספת המחיר שהיא כ-30000 אלפי ש"ח ,בנוסף יש את הפינוקים והמרחב שלא קימים במכוניות הקטנות .

אשמח אם תצביעו עבורי על המכונית הטובה מבין הרשימה שציינתי :ג'טה 2000 ,סובארו B4 סטיישן,פורד מונדאו,מזדה 5,מזדה 6,אני נוטה לבחור בסובארו B4 שגם ניתנת היום בהנחה של 5000 ש"ח ועם תוספות +האמינות של סובארו נראה לי כעיסקה משתלמת מצד שני הדגם הנוכחי לא כולל ESP ועומד להיות מוחלף בשנה הבאה.

והכל כמובן בהתאם לעדיפות

1.רכב בטיחותי

2.נוח לנסיעה ומהנה לנהיגה .

3.תחזוקה זולה.

4.שיהיה יפה.

5.סחיר.

פורסם

המונדאו עדיפה על כל המכוניות שציינת היה מיבחן דרכים במגזין אוטו בין המונדאו ,פאסאט והB4 וזה מה שהיה להם לומר ואני מצטט "ההיצטיינות כמעט בכל תחומי הנסיעה והנהיגה,בין אם זו הנוחות,היכולת הדינאמית או ההיגוי וכאשר משקללים את המחיר הנמוך,ההפרש מול המיתחרות הופך תהומי" אבל וזה אבל גדול הגיעה עכשיו מישלוח לארץ שכל הרכבים מכורים מראש!! אם מישהו ביטל יהיה לך מזל אם לא ביטלו תחפש אופציה אחרת כי יש זמן המתנה מטורף, בסובארו לא הייתי נוגע כי היא כבר סיימה את חייה וההנחה שהם נותנים ממש לא מספיקה לרכב מעולה אבל כבר מיושן שעומד ליהיות מוחלף,אני גם הייתי מנסה את השברולט מאליבו החדשה שיש עלייה רק ביקורות טובות והיא עולה 147K יחסית לדגם אז היא מאוד מאובזרת.

פורסם

אם הגודל עומד גבוה בסולם העדיפויות שלך, אין ספק שהמונדאו תספק אותך. היא ענקית. ישנן סנוניות רינונים על מזגן מעט בעייתי, כדאי לבדוק. אין ספק שמבחינת כלל תכונותיה, היא כנראה בחירה סבירה ואולי אפילו מועדפת. מצד שני אף אחת מהאלטרנטיבות שהצגת אינה פחות מטובה, לכן ההעדפה האישית היא שצריכה להכריע. מאמץ קטן באולמות המכירה, נסיעת מבחן ורבים הסיכויים שתדע לבד מה טוב לך.

פורסם

לדעתי תעשה את ההחלטה לבד - התגובות פה מחרפנות...

הבחור מחפש בטיחותי ואתם מציעים לו יונדאי טוסון\קיה - נו באמת.

הבחור עושה 5K ק"מ בשנה וסחיר ואתם מציעים לו היברידי ..

מחפש סחיר ובטוח ושוב -שברולט (לא משנה אפילו הסוג - לעזאזל!).

מחפש זול לאחזקה - פורד מונדיאו ?! WTF .

סקודה רומסטר - נו באמת, לא שמת לב שההשוואה שלו והחיפוש שלו בLEVEL "קצת" יותר איכותי וטוב יותר מהרומסטר?

גיבור הכי טוב שתעשה החלטות לבד. הפורום הנ"ל בהחלט איכותי אבל יש הרבה קשקשת..

אני מציע שתעשה נסיעות מבחן במועמדים האחרונים שלך ותגיע להחלטות לבד!

אל תסתנוור יותר מידיי מאיזו הנחה כי היא לרוב תחזור אליך במכירה העתידית (דיברת על סחיר לא?) על רכב סחיר אין הנחות גדולות אם בכלל... :idea:

במידה והכיוון שלך יהיה ג'טה אולי כדאי שתכניס למשוואה שלך 1.4TSI...

שיהיה בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לדעתי תעשה את ההחלטה לבד - התגובות פה מחרפנות...

הבחור מחפש בטיחותי ואתם מציעים לו יונדאי טוסון\קיה - נו באמת.

הבחור עושה 5K ק"מ בשנה וסחיר ואתם מציעים לו היברידי ..

מחפש סחיר ובטוח ושוב -שברולט (לא משנה אפילו הסוג - לעזאזל!).

מחפש זול לאחזקה - פורד מונדיאו ?! WTF .

סקודה רומסטר - נו באמת, לא שמת לב שההשוואה שלו והחיפוש שלו בLEVEL "קצת" יותר איכותי וטוב יותר מהרומסטר?

גיבור הכי טוב שתעשה החלטות לבד. הפורום הנ"ל בהחלט איכותי אבל יש הרבה קשקשת..

אני מציע שתעשה נסיעות מבחן במועמדים האחרונים שלך ותגיע להחלטות לבד!

אל תסתנוור יותר מידיי מאיזו הנחה כי היא לרוב תחזור אליך במכירה העתידית (דיברת על סחיר לא?) על רכב סחיר אין הנחות גדולות אם בכלל... :idea:

במידה והכיוון שלך יהיה ג'טה אולי כדאי שתכניס למשוואה שלך 1.4TSI...

שיהיה בהצלחה.

עומר.

עומר,ללא ספק אתה צודק ! האמת מכל התגובות באמת יצאתי יותר מבולבל ממה שהיתי בהתחלה !

לגבי ההמלצה שלך ,באמת חשבתי על הג'טה 1.4TSI כאפשרות מצויינת גם ביטחותי ,גם עם לוק של פאסט וגם עם מומנט מטורף בסלד נמוך !

ההתלבטות שלי נובעת ממספר דברים ,אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

1.המנוע הזה אכן חדש וקיבל ציונים מעולים אך האם התחזקה שלו לא תהיה יקרה מדובר על טורבו כפול ?

2.מה לגבי האמינות ואיכות השירות של פולסווגן ,ראיתי תגובות שליליות בעניין בפורמים ?

3.הג'טה נראת רכב מאוד בטוח אבל לא עברה עדיין מבחני ריסוק !

4.מה לגבי צריכת דלק ? במנוע הזה ,והאם לא תהיה בעיה בעתיד למכור רכב זה ? אתה יודע הקיבעון של הישראלים 1.6 או 2.0

אגב מה דעתך על המזדה 5 ?

תודה רבה מראש !

פורסם

במסגרת התקציב (המכובד) הנ"ל, ובהתחשב באופי הנסיעות העירוניות ומחירי הדלק כיום

הבחירה ההגיונית לטעמי הינה הטויוטה פריוס ההיברידית.

צריכת דלק של כ- 1/20 בעיר!

הבעיה כיום היא זמן האספקה הארוך (מעל שלושה חודשים)

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
עומר,ללא ספק אתה צודק ! האמת מכל התגובות באמת יצאתי יותר מבולבל ממה שהיתי בהתחלה !

לגבי ההמלצה שלך ,באמת חשבתי על הג'טה 1.4TSI כאפשרות מצויינת גם ביטחותי ,גם עם לוק של פאסט וגם עם מומנט מטורף בסלד נמוך !

ההתלבטות שלי נובעת ממספר דברים ,אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

1.המנוע הזה אכן חדש וקיבל ציונים מעולים אך האם התחזקה שלו לא תהיה יקרה מדובר על טורבו כפול ?

2.מה לגבי האמינות ואיכות השירות של פולסווגן ,ראיתי תגובות שליליות בעניין בפורמים ?

3.הג'טה נראת רכב מאוד בטוח אבל לא עברה עדיין מבחני ריסוק !

4.מה לגבי צריכת דלק ? במנוע הזה ,והאם לא תהיה בעיה בעתיד למכור רכב זה ? אתה יודע הקיבעון של הישראלים 1.6 או 2.0

אגב מה דעתך על המזדה 5 ?

תודה רבה מראש !

אני אתחיל בזאת שאציין שהנני סוכן מכירות בסניף המרכזי (כך שאולי אני קצת משוחד-גילוי נאות מחייב..).

1-האחזקה של המנוע הזה דווקא זולה יותר מהמנועים הסטנדרטיים ,המנוע הזה יצא ב2006 ומאז ועד היום זכה בתואר המנוע הטוב ביותר בעולם בקטגוריה שלו.. הוא חסכוני מאוד בדלק ולא דורש ניצול מקסימלי לתפוקה (במילים אחרות- אתה לא צריך למתוח הילוכים או למעוך דוושה בשביל עקיפה או סתם האצה רגילה..).

2- שאל בעלי רכבים כאלו ולא כאלו ש"שמעו מחבר".. יש כמה וכמה בעלי גולף TSI בפורום - אני לא חושב שהם לא מרוצים... (בצע חיפוש "TSI"). הג'טה TSI יצאה לפני כחודש בישראל והיא זהה לחלוטין במכלול שלה לגולף TSI (נ.ב: הג'טה נותנת חבילה עדיפה משמעותית מהגולף אם מסתכלים על תמורה לשקל.. -רמת גימור יותר גבוהה ומרווח..).

3- ג'טה לא עברה את מבחן הריסוק האירופאי אך עברה את האמריקאי וזכתה לציון הגבוה ביותר! אני לא חושב שVW היו מיצרים את הג'טה פחות טוב מגולף רגילה או גולף פלוס או טוראן וכן הלאה (כל אילו עברו מבחן אירופאי וזכו ל5 כוכבים..).

סה"כ הג'טה בנויה כמעט זהה לגולף..

4-צריכת הדלק ברכב הזה זה אחד היתרונות הבולטים של הTSI , בג'טה הממוצע בTSI הינו 1/14 והביצועים טובים יותר מה2.0 , זאת פריצת הדרך המשמעותית של מנוע הTSI

לגבי הקיבעון - נכון להיום אין שום גולף TSI במלאי הארצי עד נובמבר (הכל מכור!) ובג'טה נשארו כמה בודדות (וזאת בגלל שהיא הגיעה רק לפני חודש ולא היה שום פרסום או כתבת דרכים על הרכב הזה - אנשים כרגע לא מודעים שהוא ישנו..). קצב המכירות של הTSI מוכיח שהשוק שלה העתידי יהיה חזק! מעבר לזה כל מכוניות VW העתידיות (בקרוב מאוד) עוברות למנועי TSI.

כבר היום אפשר לראות שהטיגואן הינו TSI ,גולף פלוס TSI,פאסאט TSI, שירוקו TSI,גטה וגולף , טוראן ..

לגבי מזדה 5 - אני אישית לא מכיר לעומק את הרכב אך יצא לי לנהוג בו לא פעם - רכב נחמד מאוד אך קצת מבאס בספסל האחורי (לא ממש מקום לשלישיה..) , נראה לי כמו משהו שהייתי לעלות איתו לכנרת ושיהיה מקום לאוהל..

לגבי סחירות- לרוב רכבי מיניואן פחות סחירים בישראל למרות שמזדה ככלל הוא רכב סחיר - זה לשיקולך..

שים לה לעיניין של בטיחות ,גיר, איבזור וכו'..

שיהיה בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
רוב הגיפים במדינה שלנו לא רואים שטח ואם יש לו אפשרות ליקנות גיפ לאישתו ושהאישה תיהיה מרוצה אז למה לא?

לגבי הגיפים אז יש עכשיו מיבצע על הקיה ספורטז שזה אח תאום של היונדאי טוסון הקיה נימכר עכשיו ב-145K ואם אישתך לא נוסעת הרבה אז הדלק לא כל כך ישפיע מה גם שבסופי שבוע תוכלו להנות איתו בטיולים ואפילו לרדת אתי לחוף.

ג'יפים פחות נוחים, פחות בטוחים, פחות חסכוניים, יותר יקרים אז אם הוא לא רואה את השטח איזה סיבה כולה להצדיק רכישת ג'יפ?! האישה רוצה?! תסביר לאשה שזה טפשי לרכוש כזה רכב ותכוון אותה לרכב יותר פרקטי.

פורסם
אני אתחיל בזאת שאציין שהנני סוכן מכירות בסניף המרכזי (קח שאולי אני קצת משוחד-גילוי נאות מחייב..).

1-האחזקה של המנוע הזה דווקא זולה יותר מהמנועים הסטנדרטיים ,המנוע הזה יצא ב2006 ומאז ועד היום זכה בתואר המנוע הטוב ביותר בעולם בקטגוריה שלו.. הוא חסכוני מאוד בדלק ולא דורש ניצול מקסימלי לתפוקה (במילים אחרות- אתה לא צריך למתוח הילוכים או למעוך דוושה בשביל עקיפה או סתם האצה רגילה..).

2- שאל בעלי רכבים כאלו ולא כאלו ש"שמעו מחבר".. יש כמה וכמה בעלי גולף TSI בפורום - אני לא חושב שהם לא מרוצים... (בצע חיפוש "TSI"). הג'טה TSI יצאה לפני כחודש בישראל והיא זהה לחלוטין במכלול שלה לגולף TSI (נ.ב: הג'טה נותנת חבילה עדיפה משמעותית מהגולף אם מסתכלים על תמורה לשקל.. -רמת גימור יותר גבוהה ומרווח..).

3- ג'טה לא עברה את מבחן הריסוק האירופאי אך עברה את האמריקאי וזכתה לציון הגבוה ביותר! אני לא חושב שVW היו מיצרים את הג'טה פחות טוב מגולף רגילה או גולף פלוס או טוראן וכן הלאה (כל אילו עברו מבחן אירופאי וזכו ל5 כוכבים..).

סה"כ הג'טה בנויה כמעט זהה לגולף..

4-צריכת הדלק ברכב הזה זה אחד היתרונות הבולטים של הTSI , בג'טה הממוצע בTSI הינו 1/14 והביצועים טובים יותר מה2.0 , זאת פריצת הדרך המשמעותית של מנוע הTSI

לגבי הקיבעון - נכון להיום אין שום גולף TSI במלאי הארצי עד נובמבר (הכל מכור!) ובג'טה נשארו כמה בודדות (וזאת בגלל שהיא הגיעה רק לפני חודש ולא היה שום פרסום או כתבת דרכים על הרכב הזה - אנשים כרגע לא מודעים שהוא ישנו..). קצב המכירות של הTSI מוכיח שהשוק שלה העתידי יהיה חזק! מעבר לזה כל מכוניות VW העתידיות (בקרוב מאוד) עוברות למנועי TSI.

כבר היום אפשר לראות שהטיגואן הינו TSI ,גולף פלוס TSI,פאסאט TSI, שירוקו TSI,גטה וגולף , טוראן ..

לגבי מזדה 5 - אני אישית לא מכיר לעומק את הרכב אך יצא לי לנהוג בו לא פעם - רכב נחמד מאוד אך קצת מבאס בספסל האחורי (לא ממש מקום לשלישיה..) , נראה לי כמו משהו שהייתי לעלות איתו לכנרת ושיהיה מקום לאוהל..

לגבי סחירות- לרוב רכבי מיניואן פחות סחירים בישראל למרות שמזדה ככלל הוא רכב סחיר - זה לשיקולך..

שים לה לעיניין של בטיחות ,גיר, איבזור וכו'..

שיהיה בהצלחה.

עומר.

שוב תודה על התגובה המהירה .

לאור זה שמתברר שאתה סוכן של החברה ,להלן מספר שאלות ממוקדות :

האם יש רכב נסיעת מבחן אצכם לג'טה TSI ?

אני מבין שיש במלאי לאספקה מידית !

האם יש הנחה לנכה צה"ל לא במובן הפטור ממס ,אלה כרכישת רכב שני ? כמה הרכב עולה לאחר הנחה ?

מה עלות הטיפולים הממוצעת של מנוע כזה ? והאם עניין הטיפולים לפי מרווחי זמן קיים ברכב הזה ? או שהמרווח הוא עניין של קילומטרז' בלבד ?

• תוכן חדש...