Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שיש הבדל בין מחירי הבורה והגולף, אבל אי אפשר לנבא שעם הג'טה זה יהיה אותו דבר, זה דור חדש ושונה.

אם הנסועה שלו תהיה נמוכה כפי שכתב, הוא יקבל מעל המחירון עוד לפני שיפרסם.

לגבי עלויות טיפול קצת מוקדם לקבוע, הראשונים שקיבלו את הגולף TSI כבר עשו טיפול ראשון הכולל שמן ופילטר (כ-350 ש"ח), אבל זה מוקדם מידי לקביעה לגבי תיקונים וטיפולים בעתיד הרחוק כשהרכב יזדקן יותר. טיפולים שיגרתיים במורשה סביר שיהיו דומים לטיפול במורשה (בתקופת האחריות ואחריה) במותגים אחרים.

גילוי נאות: הכותב הוא בעליה המחוייך של גולף TSI כבר 10 חודשים :-D.

פורסם
והג'טה ממש רכב סחיר? רק תיראה מה הבדל המחיר בין הבורה לגולף וככה זה בדיוק עם הג'טה.

צודק ב- 100%, לפני שבוע/ או שבועיים קראתי סקירה על הג'טה במדור "מכונית אחת בשבוע" בידיעות אחרונות, שם נכתבו דברים טובים על הרכב, אולם- צויין בפירוש שהרכב סובל מירידת ערך גבוהה ביחס לאחות הקטנה- הגולף . (ומפעת כך הוא משתלם כקניית רכב יד-2).

נ.ב: הכותב מעלי PASAT04 סרק את הכתבה הנ"ל (-:

לפיכך, דיי מפליאה אותי תשובתו....

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

דווקא הג'טה TSI תהנה לדעתי מסחירות טובה בשל המנוע החדש.

תזכרו שזאת שנת הדגם הראשונה לדגם הנ"ל והיא תמכר בשנה הראשונה בכמויות קטנות, מה שיהפוך אותה לנדירה יותר כמשומשת.מה עוד, שפותח השרשור אמר כי הק"מ השנתי יהיה נמוך במיוחד- לרכב כזה ימצא קונה במיידי.

אם הייתי במצבו של פותח השרשור, סביר להניח שהייתי הולך לכיוון הג'טה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה רע במאזדה 6?

הוא גדול מרווח יפה ואמין ויש לו יתרון אחד גדול שהוא יותר סחיר מכל הרכבים שהזכרת.

אבל אתה צריך ללכת ולראות אם הוא מוצא חן בעיניך.

אתמול בדיוק ישבתי במונדיאו והוא באמת ענק וזה יכול להוות בעיה לחלק מאנשים.

תוסיף לזה מנוע גדול וצמא,סחירות מוטלת בספק ואמינות לא ידועה.

עכשיו תחשוב מה הכי חשוב לך ותחליט.

פורסם
דווקא הג'טה TSI תהנה לדעתי מסחירות טובה בשל המנוע החדש.

עידן

זאת ועוד, למבחר המנועים מתווסף עכשיו גם מנוע עם טורבו רגיל, 122 כ"ס.

לפיכך, דיי מפליאה אותי תשובתו....

ובנוסף למנוע והגיר היחודי, כתבתי גם שהקילומטראז' הנמוך ישפיע על המכירה גם כן.

כמובן שאם בעוד X חודשים תתגלה תקלה סדרתית בטורבו, אז כל התיאוריות יופרכו. אבל כמו שאמרו גדולים ממני "נבואה ניתנה לשוטים".

קונים רכב כדי להשתמש ולהנות, מי שדואג רק למכירה, שיקנה מאזדה או טויוטה.

פורסם
חברה שורה תחתונה מזדה 6 או פורד מונדאו ?

אני אומר כך: למונדיאו אם לא נשאר במלאי תצטרך לחכות חודש אבל לגירסת ה TREND-X שעולה 151000 שקל לא סגור על זה.

את המאזדה תוכל לקבל מהמלאי תלוי בצבע.

השאלה היא מה חשוב לך יותר מכובדות וגודל וחומרים טובים יותר או יותר קלילות וחומרים פחות טובים ובנוסף גם סחירות ושמירת ערך טובה יותר.

לדעתי המונדאו בנויה טוב יותר מהמאזדה לפי בדיקה פשוטה של סגירת דלת.

תעשה את השיקולים שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ok

רכשנו סובארו B4 סטיישן ,נראה אחלה שילמנו 142K קבלנו בונוס מתנה חישניי רוורס ,קודן אבטחה וקורס נהיגה מתקדמת .

אה כן גם הלוואה של 50K ללא ריבית והצמדה ל50 חודש .

הרכב נראה מעט נמוך אני שוקל לעשות לרכב הגבהה של 4.5 ס"מ ,מה דעתכם ?

פורסם

אחד מהבחורים רשם פה רומסטאר , ואתה מחפש רכב משפחתי רגיל לכל דבר , אז עצה שלי היא תתרחק מהרכב הזה בשביל הנוחות של הילדים מאחורה ואי יציבות של הרכב.

במקרה הזה יש לי גישה לרכב הזה עקב החברה (ליסינג) ולדעתי הרכב הזה אינו יכול לשרת אותך כראוי, אני אישית הייתי מחפש משהו יותר משפחתי גדול(מנהלים) כמו שאמרת B4 (אחלה רכב) , מונדאו (שקצת יקרה להחזקה) , ג'טה אקורד קצת יקרה וכו' ...

הייתי מכניס ללא ספק למחשבה את ההייבריד ואחרי נסיעות קצרות אך מרובות אי אפשר להגיד שהרכב הזה לא מצויין למי שמחפש חיסכון .

בהצלחה

יעקב

עריכה :

אופס לא ראיתי את ההודעה האחרונה שלך .

תתחדש רכב מצויין ומפנק!

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...