Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האישית,לחץ מסיבי על קצין\קצינת המיון.

תפנה בטלפון\בכתב\או פיזית להגיע ולהסביר את המצב,לא יעזור,תאיים שתגיע למרות שלא רצית להגיע למצב הזה,לתקשורת וכנראה שלחץ תקשורתי כזה או אחר יעשה את העבודה(עיתונות מקומית או עיתון ארצי,רדיו,טלויזיה),לא יעזור,ישנם מספיק גורמים פוליטים בעלי השפעה שישמחו לכתבה שבה הם עזרו לנכה.

בהצלחה והמון בריאות.

פורסם

לא בכל המקרים אני ממליץ על מלחמה אבל במקרה הזה לך על זה.

המלצה שלי היא:

פנה לנציג פניות הציבור ובמידה ולא תקבל מענה הולם אני אשלח לך בהודעה פרטית את הטלפון שלי.

אני לא גורם שלישותי/ת"ש אבל אני מכיר כמה קצינים בדרגת סא"ל שקשורים לת"ש/שלישות במז"י, אנשים עם לב שישמחו לעזור (אני מכיר אותם באופן אישי).

כמו כן אני ממליץ לפתוח פנייה בפורום באתר צה"ל, רק ההמלצה שלי היא בלי איומים, כמו שאני מכיר את הצבא כאשר הם שומעים איומים הם עושים דווקא (!).

על כל מקרה,

אם אתה מעוניין בניסיון בדרך אחרת, אני יכול לנסות לעזור לבן שלך (אני מקווה, כי נובמבר כבר לא רחוק בכלל)..

בברכה,

נאור (עוד קצת קצת זמן נגד בצה"ל [כן נגד]).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לפותח השרשור,

ראשית רפואה שלמה בבית.

דבר שני, הנחת המוצא שלכם חייבת להיות שמה שלא תקבלו לפני יום הגיוס,לא תקבלו לאחריו.

לכן את כל המלחמות שלכם אתם צריכים לבצע כעת,כי בתור אחד שמכיר ויודע היטב איך המערכת מתנהלת,במיוחד ביחידות הקרביות,ברגע שהבן התגייס, יהיה לו קשה מאוד לצאת.

למי שהציע קב"ן, אני ממש לא הייתי מציע את השיטה הזאת דווקא.

יש המון דרכים שהבן יוכל לצאת מהשירות שלא ייסבו לו נזק בעתיד (ולהשתחרר על קב"ן בדר"כ לא נכלל בדרכים האלה).

אתם צריכים ללכת לדבר עם קצינים בכירים,עם כל הכבוד לכל הפקידים\פקידות למינהם,ואני מתייחס פה בעיקר לקציני המיון, הסמכות שלהם מאוד מוגבלת,ולכן אתם צריכים לפנות לדרג שמעליהם.

אני גם בדרך כלל מאוד לא מתפשר בנוגע לשירות צבאי ולחלוטין נגד הקלות וכדומה,אבל המקרה שאתה מתאר שונה ומחייב את ההקלות האלה.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, לטעמי אתה טועה.

ברגע שהילד יתחייל ויהיה לו בסיס ומשקית ת"ש צמודה, הדבר הראשון שיהיה הוא ביקור של משקית ת"ש אצלו בבית. כאשר היא תגיע אליו הביתה, ותראה את המצב, היא תבין את המצב ותמליץ בהתאם.

אבל עדיין- לא להפסיק לפקסס ולשלוח מכתבים לכל האנשים הנוגעים בדבר. ולשמור עותקים- שיהיה.

172

פורסם

אתה יכול לפקסס יום ולילה מכתבים ולהציף אימיילים לפניות. הסיכויי שייענו לפניה שלך קטן מאוד. מניסיון!

הכי חשוב לטפל בעיניין לפני מועד הגיוס. ברגע שהוא יתגייס הדרך היחידה שלו לצאת מהסיפור זה רק על פרופיל נפשי. ואין ספק שזה ייסב לו בעיות בלי סוף בעתיד.

GS300.

פורסם

היי זה הילד שעושה צרות,אבא לא יהיה פה בימים הקרובים אז אני פה מתעדכן בינתיים

אחלה פורום אנשים זהב,אחד אחד היו פה כמה שפנו אליי אני מקווה שיסתדר הכל בסוף

תודה רבה לכם! מבטיח לעדכן בהמשך=]

פורסם
עידן, לטעמי אתה טועה.

ברגע שהילד יתחייל ויהיה לו בסיס ומשקית ת"ש צמודה, הדבר הראשון שיהיה הוא ביקור של משקית ת"ש אצלו בבית. כאשר היא תגיע אליו הביתה, ותראה את המצב, היא תבין את המצב ותמליץ בהתאם.

.

זה עצוב,

אבל המערכת מובנית בצורה כזאת ש"יצא לך המיץ" עד שתראה תוצאות.

מנסיון שלי בתור מפקד,היו לי חיילים עם בעיות שאני המלצתי על ביקור של מש"קית ת"ש בביתם,ואני הפעלתי לחץ והייתי בקשר ישיר עם קצינות הת"ש,וגם אז לקח לפחות 3 חודשים עד שהחיים "זכה" לקבל ביקור של מש"קית בביתו, ועד שדברים התגלגלו החייל כבר סיים אימון מתקדם (חצי שנה בצבא).

לכן אני שוב אומר,

הנחת המוצא חייבת להיות שמה שלא תקבל לפני הגיוס,יהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשיג לאחר מכן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שיחה עם קב"ן שווה הרבה יותר מכל עיתון וקצין ציבור בארץ

שלושה בעלי תפקידים שאיתם אף אחד בצה"ל לא מתווכח - קב"ן, רופא ורב 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,זה שוב הבן.

אני מקפיץ לעדכן אתכם במה שקרה לאחרונה

היום עדכנו אותי שהערעור על ההחלטה השלילית שניתנה לי נדחה גם כן.

תכלס,אני כבר לא יודע מה לעשות לא רוצה להכנס איתם לשקרים והכל אבל אני לא רואה צורה להתקדם כשכל מה שיש להם להגיד לי בנושא זה "הבקשה לא התקבלה אתה לא תואם את הקריטריונים" זה נראה כאילו הם עובדים מול ספר פתוח ואם לא רשום שם X אז X לא יכול לקבל הקלות.

יש למישוה עוד איזו דרך פעולה לפני שאני מתיאש מהכל שם?

פורסם

מועד הבחירות המוניציפליות מתקרב. עכשיו הזמן לנסות לתפוס שיחה עם ראש העיר

או חבר במועצה המקומית. יתכן ובעונה זו הם יהיו נדיבים וירצו לסייע לבוחרים שלהם.

פורסם
אני כבר לא יודע מה לעשות לא רוצה להכנס איתם לשקרים

גם אני דבקתי בדרך הזאת כשהייתי במצב דומה עם הצבא , אמרתי - אני אהיה רציני,הגיוני ואני גם מוכן להיות במעצר אם ילכו איתי ראש בראש.

והדרישה שלי הייתה פשוטה ומגובה בכל ההוכחות, אבל למי בכלל אכפת.

ואז אחרי כמה זמן במעצר הבנתי שאני פשוט מבזבז את הזמן שלי , ואותם זה בכלל אבל בכלל לא מעניין.

אז תחמיר בכוונה ותעשה הכל כדי שתקבל את התנאים שמגיעים לך לפני שאתה מתגייס !!!

אחרת ברגע שיצטרכו אותך בבית ואתה תבריז - אתה תחטוף על זה בגדול.

הבעיה של הצבא שבגלל המרובעות האידיוטית שלו ניתן לדפוק אותו דרכה בדיוק כמו שהוא דופק דרכה אותך.

בהצלחה

פורסם

לדעתי זה הזמן לעיתונות , מכיר כרמלה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...