Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סיטרואן ג'מפי שעשה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יפני.

אני משתמש בו כאוטו משפחתי (4 ילדים) ונח לי המרחב, תא המטען, הכח והחיסכון בדלק (כ13 ק"מ /ליטר).

אשמח לקבל המלצות למשהו מתאים ואמין

תודה

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא פולקסווגן טוראן. איכות הרכבה טובה ומנוע טורבו דיזל מצויין וחסכוני. 2 מושבים בשורה השלישית (ו-7 סה"כ) הניתנים לקיפול ויוצרים תא מטען עם רצפה ישרה - נוחות בהטענה.

אם גם רכב בנזין הוא אופציה עבורך, שווה גם לבדוק את ההונדה FRV.

פורסם

ניסאן סרנה - המנוע חלש מהג'אמפי, והריפודים נוטים להתפרק. ניסאן לארגו - עוד יותר דומה לג'אמפי ואין כמעט ריפודים, כמו בג'אמפי.

מיצובישי L300 - הדגם המסחרי הארוך, ומחליפו ה L400 בגירסת הנוסעים (SPACE GEAR). ואפשר גם יונדאי H1, אמנם לא מיפן אך גם כן מהמזרח הרחוק.

פורסם

אם שאלתך על המקבילה היפנית לג'אמפי (9- 8 מקומות ישיבה)- זאת טויוטה הייס:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=55&SubModelID=451&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

לטובת הטויוטה יאמר שהיא אמינה , לרעתה יאמר שהיא רחוקה מלהיות חיסכונית כמו ג'אמפי (מנוע יותר גדול וגיר אוטומטי).

אני מבין לליבך שמאוד נוח לך ומרווח עם 4 ילדים בג'אמפי אבל הבעיה היא שאין לך מבחר של הרכבים דומים (8-9 מקומות, דיזל, ידני, חיסכוני).

כנראה, תצטרך להתפשר על מרחב פנים וללכת על הרכבים היותר קטנים (מולטיפלה,FRV, למשל) או על החיסכון בדלק\סולר.

בנוסף, לא כתבת מה התקציב שהקצבת לרכישת רכב אחר \חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום

יש לי סיטרואן ג'מפי שעשה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יפני.

אני משתמש בו כאוטו משפחתי (4 ילדים) ונח לי המרחב, תא המטען, הכח והחיסכון בדלק (כ13 ק"מ /ליטר).

אשמח לקבל המלצות למשהו מתאים ואמין

תודה

כמה ק"מ הרכב עבר ?

האם הרכב טופל כמו שצריך ?

בד"כ הבעיות מתחילות ברכב הזה כשהטיפול לוקה בחסר, שמו באיכות נמוכה אשר גורם לבעיות בשימון הטורבו, ומכאן הדרך להוצאות קצרה להכאיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה לכולם

הרכב מודל 2002 ועבר את כל הטיפולים הדרושים במוסך החברה. חשבתי שרכב יפני יהיה יותר אמין, האם אני טועה?

בכל אופן קיבלתי כמה רעיונות שאבדוק. אשמח לקבל עוד.

תודה שוב

פורסם

לא קיים תחליף לג'מפי

לפני כמעט שנה גיסי חיפש רכב מחליף לג'מפי, עברנו את כל סוגי הרכבים הקיימים בשוק עד שהוחלט על קניית גמ'פי חדשה מהחברה . נכון להיום 30000 ק"מ אחרי גיסי מאושר, הרכב עד כה נוסע מצויין חזק יותר מקודמו אבל טיפה יותר זללן , עד כה מבחינת אמינות הוא מאה אחוז ללא שום תקלה מלבד החלפת מסנן מזגן סתום שגרם לירידה בתפוקת המזגן. יש לציין שהרכב עובד קשה מאוד סוחב טון ציוד באופן קבוע, ומידי פעם סוחב עגלה.

המקבילים היפניים לא מתקרבים לג'מפי במיוחד החדש,

הטויוטה לא אמינה למרות מה שחושבים, מאוד מאוד לא נוחה, לא איכותית, בעלת מנוע ישן עם תיבה אוטומטית בעלת 3 מהירויות, בעלת בטיחות אפסית

על הניסן אין מה לדבר, פשוט מכולה על 4 נוחות זו קללה אצלה איכות לא קיימת אחיזת כביש של עגלת זבל על בטיחות אין מה לדבר

המיצובישי דומה לשאר אחיו היפניים בכל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מאוד מאוד לא נוחה

+1, לאחד הספקים שלי יש הייאס, נסעתי איתו וזה כמו לנסוע על סקטבורד. קשה כמו קרש שזה פשוט לא ייאמן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להיי-אייס יש 4 הילוכים למיטב ידיעתי.

הרכב מרגיש מאוד חזק.

לא הרגשתי בעיה בנוחות, ונסעתי המון עליה ולא מעט על ג'אמפי.

אבל אתם יודעים מה הבעיה בהיי-אייס? הרכב מסוכן. הוא לא יציב כלל, בייחוד בכביש רטוב.

קצת מים וכל פניה נהיית החלקה. כל יציאה מהמקום פרפור.

כל בלימה נגמרת באמצע הצומת.

פשוט מפחיד.

שמתחיל הגשם אין מצב שאני עולה על ההיי-אייס.

פורסם

אפשר לקחת בחשבון גם סיטרואן פיקסו, אופל זאפירה, פיאט דובלו, ו 307 SW (אני לא בטוח אם יש דיזל).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...